עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
באגים ידועים (אין מה לדווח):
- עדיין אין קובץ של יומן שינויים בספריה.
- בספר תורה תמימה (אולי בעוד ספרים) אין אפשרות להגיע להערות (שזה רוב החיבור) למרות שבחיפוש הוא מוצא שם דברים ומראה אותם בתצוגה מקדימה.
- בהתקנת הגירסא הניידת זה יוצר לי תיקיות בAPDATTA כמו אינדקס שלא שוקל כמעט כלום וכ"ו בזמן שהאינדקס שלי בכלל נוצר במקום אחר לגמרי, מחוץ לתיקיית המסד
- הזוהר המתורגם לא מסודר לפי הסדר
- בהדפסה ניתן להדפיס רק לפי כותרות משנה, אבל לא לפי הכותרות הרגילות.
- בהדפסה אם בוחרים כולל מפרשים זה לא מדפיס אותם.
- הגופן של הכותרות בחלונית המפרשים לא משתנה בשינוי גופן בשונה מהקישורים
- בצורת הדף כשאני בוחר בטור הימני מפרש ואחרי זה אני מבטל ומעדכן את הרשימה של המפרשים מרובים ששמתי בשמאל אז המפרשים מסודרים כפי הסדר ברירת המחדל ולא בסדר שהוגדר
- בהסרת סמני פיסוק הוא לא מוריד מחלונית מפרשים מרובים (עכ"פ בצורת הדף), והוא גם לא מוריד ---- מסויימים
- א"א לגלול ע"י העכבר בPDF
- במעבר לדף/עמוד אחר, בpdf, דרך תפריט הניווט, גודל הדף חוזר למקור!כנ״ל לאחר פירוק קבוצה.
- לא עובד חיפוש מתקדם מתוך ספר
- בצורת הדף הרבה שינויים לא נטענים עד שסוגרים ופותחים שוב. בדקתי שוב וזה רק כשמשנים בחלון ההגדרות שלו
- בתוצאות חיפוש בתוך ספר הוא מביא את קטע התוצאה הרבה לפני התוצאה עצמה כך שלפעמים התוצאה עצמה כבר לא מופיעה
- הפוקוס נעלם באמצע הקלדה בחיפוש במסך ספריה ובחיפוש בתוך ספר, כל פעם שהוא מפעיל את חיפוש הספרים/חיפוש בתוך ספר
-
פ פלמנמוני מחק נושא זה ב
-
פ פלמנמוני שחזר נושא זה ב
-
י י. פל. העביר נושא זה מ- גרסאות חדשות ב-
-
בהתקנה, בחרתי ללא איפוס נתונים (היה לי גירסא 0.9.88) - והתוכנה קרסה שוב ושוב.
התקנתי מחדש כולל איפוס - וזה פתר את הבעיה.אינדקס מחדש ממש, בצורה יחסית איטית.
התוסף החדש (של מאמע) לא עובד, לא יודע האם הבאג בתוסף או בתוכנה.
אגב, אפילו לא באג:
האחוזים של האינדוקס ככה"נ אינם מדוייקים, כי למרות שנשארו יותר מ 100 ספרים, כתב 99%. -
אגב, אפילו לא באג:
האחוזים של האינדוקס ככה"נ אינם מדוייקים, כי למרות שנשארו יותר מ 100 ספרים, כתב 99%.התוסף החדש (של מאמע)
מאמע רחל?...
-
אגב, אפילו לא באג:
האחוזים של האינדוקס ככה"נ אינם מדוייקים, כי למרות שנשארו יותר מ 100 ספרים, כתב 99%. -
באג חדש בצורת הדף בלחיצה ימנית הלחצן החלף מפרש לא עובד (בכלל בהתחלה שעדיין לא בחרתי מפרשים בלחיצה ימנית על המפרש הופיע לי גם קישורים וגם זה לא עבד ואח"כ זה נעלם)
עריכה: מוזר פתאום עובד ואחרי זה סגרתי את הספר ופתחתי ושוב לא עובד
שוב עריכה: גיליתי שזה מתחיל לעבוד כשחלונית הניווט על חיפוש עד שסוגרים את הספר , תופעה מעניינת
עוד דבר בלחיצה בספר בתפריט ימני על קישור זה אמור לפתוח את הספר או את תפריט הצד?@פלמנמוני עכשיו בחירה בחלונית של צורת הדף נטענת ביציאה מהחלונית, רק היה טוב יותר אם לפחות שינוי בגופן המפרשים יטען לפני זה
זה שהוא בוחר לי לבד בצד ימין תוספות ככה אמור להיות ?
עריכה: @פלמנמוני תיקון טעות, מה שלא נטען כנראה זה בגלל שלא לחצתי על סגור, גם עכשיו רק אם לא לוחצים על סגור זה לא טוען
-
התקנתי מחדש כולל איפוס - וזה פתר את הבעיה.
אני התקנתי גם בצורה זו וקורס שוב ושוב במיוחד לאחר ניסיון ההתקנה של התוסף מאמע
-
למה בעצם הכפתור של תצוגה מקדימה נפרד מההגדרות של תצוגה מקדימה
כלומר כשאני מבטל עם הכפתור זה לא משנה בהגדרות, זה באג ? -
בהערות: התזוזה באמצעות החיצים לא עובדת.
[תמיד היה באג אחר שהם הפוכים, כעת הם בכלל לא עובדים].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
.