עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
בתפריט הימני בצורת הדף, הלחצן החלף מפרש לא עובד
-
בתפריט הימני בצורת הדף, הלחצן החלף מפרש לא עובד
@יהודי-צעיר שמתי לב שרוב ההערות שלך כבר כבר ציינתי אז פלא שעדיין לא עלית על זה
https://www.otzaria.org/forum/topic/1098/עדכון-גרסה-0.9.89-באגים-בבקשה.../10?_=1776163573567 -
אם אפשר כמה הערות עיצוב...
א. בשורה העליונה - הלחצנים היסטוריה ושות' מידי צמודים לקו העליון - בשונה מהלחצנים בצד שמאל.
ב. בחלון החיפוש - לפני הקלדת מילה - מופיע בחר מילה בצבע בהיר ממש - זה נראה מוזר.

המשך יבוא - בהמשך...
-
יש מישהו שהצליח להפעיל את אוצריא נורמלי אחרי יצירת אינדקס מחדש בגירסה החדשה?
@יהודי-צעיר לי עובד מצויין, וגם האינדוקס רץ כמעשהו בראשונה כן מעשהו באחרונה
-
א. בשורה העליונה - הלחצנים היסטוריה ושות' מידי צמודים לקו העליון - בשונה מהלחצנים בצד שמאל.
ב. בחלון החיפוש - לפני הקלדת מילה - מופיע בחר מילה בצבע בהיר ממש - זה נראה מוזר.

המשך יבוא - בהמשך...
-

המשך יבוא - בהמשך...
טופל
@פלמנמוני איזה מהירות!
-
מאד קשה לקרוא את הבועות מידע

זה כנראה בדוקא...
פתרון ביניים לפשר בין מי שרצה [כמוני למשל] שלא יופיעו ההגדרות ובלבולי הראש של ספרייה, לבין מי שרואה בהם ערך [כמו - כנראה - רבותינו העוסקים במלאכת הקודש של פיתוח האוצריא].או אולי מִשָׁמָיִם ...
-

זה כנראה בדוקא...
פתרון ביניים לפשר בין מי שרצה [כמוני למשל] שלא יופיעו ההגדרות ובלבולי הראש של ספרייה, לבין מי שרואה בהם ערך [כמו - כנראה - רבותינו העוסקים במלאכת הקודש של פיתוח האוצריא].או אולי מִשָׁמָיִם ...
-
יש מישהו שהצליח להפעיל את אוצריא נורמלי אחרי יצירת אינדקס מחדש בגירסה החדשה?
הורדתי אתמול ונתתי לזה לאנדקס בלילה, ובבוקר כל הזמן קרס, התרצתי את קובץ ההתקנה שוב, וכעת זה עוב דמצוין (ללא אינדוקס שוב)
-
@asz אמור לטפל בזה, נקוה ונתפלל...
זה לא יפה
אתמול עבדתי על זה קשה כדי לדעת מה אני יכול לעצב ואיך אני רוצה שזה יהיה
היום, אני מקוה שנעשה את זה, בעז"ה, בפועלכשחוזרים להגדרות זה לא חוזר ללשונית מערכת אלא ללשונית הראשונה בהגדרות
ככה זה בכל תוכנה שיש בה הגדרות
ב. משהו מוזר, שינוי בהגדרות - מקפיץ את מסך הספרייה - אבל עדיין התוכנה "חושבת" שאתה בהגדרות - ובשביל לרענן את זה צריך לעבור לספרייה/עיון וכדו' מצורף גיפ וסרטון בספויילר.
אצלי תוקן, וזה לא נכנס בPR עקב הרבה בלאגן.... בעז"ה בקרוב
אגב, זה קורה גם בכלים, כך שאין ענין לדווח על קיצורי מקשים בלוח שנה וכדו' שלא עובדים היטבהגדרות, כל לשונית שתיכנס יש הגדרות שצריך לגלול בשביל להגיע אליהם ואני עושה את זה עם האצבעות הבעיה שאם אני עומד עם הסמן בצד שמאל הוא לא גולל כי הוא מעבר לפס הגלילה
ידוע לי, כשעיצבתי את החלון זה לא כל כך הלך לי, אני ינסה שוב
וגם כאן, אותה בעיה אמורה להיות בגימטריה והמילונים (שניהם והגדרות מוגדרים לא להיות על כל הדף אלא רק במרכז) -
אם פותחים את התוכנה עם טאבים רבים פתוחים היא קורסת.
אני לא מספיק אפילו לסוגר את החלונות עם קונטרול W.
אולי כדאי שקודם התוכנה תפתח ואז היא תטען את הטאבים?
ישר כח!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות