הסבר | מפרשים לא קשורים
-
@פלמנמוני
שים לב, תוכל לראות גם מהJSON: יש 3 סוגי מפרשים:"Conection Type": "linker"אלו לינקים שאמורים להופיע רק בUI, לחיצה עליהם מובילה למיקום (לא בטוח שהותאמו למסד הנתונים, צריך לבדוק!).
"Conection Type": ""ריק = אמור להיות קישורים (יש לי השערה חזקה, שבזה התוכנה מפשלת, צריך לבדוק מה גורם לה לפשל!!!)
"Conection Type": "related"קישורים.
"Conection Type": "reference"מפרשים.
-
-
@יום-חדש-מתחיל זה לא עוזר לי,
רי"ף מגילה מוגדר כcommentary על ברכות, דרגת המפרש הכי חזקה -
@פלמנמוני אתה צודק לגמרי, גם בזית זה מוגדר כמפרש.
לדוגמא תפתח בזית את ברכות דף לא. תראה ברשימת המפרשים את 'רי"ף על שבועות',
ובדף כד. תראה את הלכות קטנות להרי"ף על מנחות,
ובדף כ: כא. תראה ברשימת המפרשים את פסקי הרא"ש על קידושין.אם כך, לכאורה אין מה לעשות. אולי ל @elie-gambache יהי' רעיון.
באמת מוזר למה ספריא הגדירו זאת ככה.
זכור לי שסיוון אמר בזמנו שיש בספריא 2 רמות של מפרשים או של קישורים. אייני יודע למה בדיוק הוא התכוון. -
ובדף כ: כא. תראה ברשימת המפרשים את פסקי הרא"ש על קידושין.אם כך, לכאורה אין מה לעשות. אולי ל @elie-gambache יהי' רעיון.
זכור לי שסיוון אמר בזמנו שיש בספריא 2 רמות של מפרשים או של קישורים. אייני יודע למה בדיוק הוא התכוון.@יום-חדש-מתחיל כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
זכור לי שסיוון אמר בזמנו שיש בספריא 2 רמות של מפרשים או של קישורים. אייני יודע למה בדיוק הוא התכוון.
אולי סקריפט ההמרה איחד אותם?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
זכור לי שסיוון אמר בזמנו שיש בספריא 2 רמות של מפרשים או של קישורים. אייני יודע למה בדיוק הוא התכוון.
אולי סקריפט ההמרה איחד אותם?
@פלמנמוני אז למה גם בזית זה כך?
-
@יום-חדש-מתחיל זה לא עוזר לי,
רי"ף מגילה מוגדר כcommentary על ברכות, דרגת המפרש הכי חזקה -
זכור לי שסיוון אמר בזמנו שיש בספריא 2 רמות של מפרשים או של קישורים. אייני יודע למה בדיוק הוא התכוון.@יום-חדש-מתחיל כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
יש בספריא 2 רמות של מפרשים
נראה לי שאתה מתכוון למה שנקרא אצלנו 'ניווט' ו'כותרות'.
היתכן? -
@פלמנמוני כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
רי"ף מגילה מוגדר כcommentary על ברכות, דרגת המפרש הכי חזקה
בJSON או בDB?
-
בחדר צ'אט שלי בשם: "כמה שאלות על סוגי הקישורים באוצריא"
לא מוצא, תן קישור.
לא נעים לי לחפור לך סתם. -
בחדר צ'אט שלי בשם: "כמה שאלות על סוגי הקישורים באוצריא"
לא מוצא, תן קישור.
לא נעים לי לחפור לך סתם.@י.-פל. אתה יכול לחפור לי גם סתם וגם לא סתם....
תרד קצת, לא כזה הרבה, אבל לא כזה קצת. -
בJSON או בDB?
@י.-פל. כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
בJSON או בDB?
גם בג'ייסונים
-
@י.-פל. כתב בהסבר | מפרשים לא קשורים:
בJSON או בDB?
גם בג'ייסונים
גם בג'ייסונים
לא מעניין הJSON ים.
מעניין רק הDB: אתה יודע מה יש שם? -
זהו מה שנקרא בספריא (בהאתר) פרשנות מצטטת? בהאתר של ספריא בהמפרשים יש שני סוגים, מפרשים, ו"פרשנות מצטטת", שהוא מפרשים אחרים שמביאים פסקה זה.
-
טעיתי, זה באמת מפרש רגיל, אבל מה שמצאתי שם הוא שיש קישור לשם רק באותה הקטע שהרי"ף מביא במס׳ מגילה מהגמרא ברכות שם (אָמַר רַב הוּנָא בַּר יְהוּדָה, אָמַר רַבִּי מְנַחֵם, אָמַר רַבִּי אַמֵּי: מַאי דִּכְתִיב, ״וְעוֹזְבֵי ה׳ יִכְלוּ״ — זֶה הַמַּנִּיחַ סֵפֶר תּוֹרָה וְיוֹצֵא.), בכל שאר הקטעים אין שום קשר, אולי זה הבעיה, שיש מפרשים על רק קטע אחד (מכיון שהם בעיקר על מסכת או ספר אחר), ומוצגים כמפרשים לכל הספר או המסכתא?
-
טעיתי, זה באמת מפרש רגיל, אבל מה שמצאתי שם הוא שיש קישור לשם רק באותה הקטע שהרי"ף מביא במס׳ מגילה מהגמרא ברכות שם (אָמַר רַב הוּנָא בַּר יְהוּדָה, אָמַר רַבִּי מְנַחֵם, אָמַר רַבִּי אַמֵּי: מַאי דִּכְתִיב, ״וְעוֹזְבֵי ה׳ יִכְלוּ״ — זֶה הַמַּנִּיחַ סֵפֶר תּוֹרָה וְיוֹצֵא.), בכל שאר הקטעים אין שום קשר, אולי זה הבעיה, שיש מפרשים על רק קטע אחד (מכיון שהם בעיקר על מסכת או ספר אחר), ומוצגים כמפרשים לכל הספר או המסכתא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות