בירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...
-
זה מה שקורה כשפותחים ספר דרך ההצג עוד בתיקיות שיש בה הרבה קבצים זה לא אמור להסגר לבד?

בכל אופן עדיף שלחיצה על הצג עוד תציג את הספרים הנוספים בתוך התיקיה כעין מה שיש בחיפוש
וסתם כך זה ממש לא נוח ולפעמים בכלל לא ברור שלא הכל מוצג כך שעדיף שהכל יוצג וזהו @פלמנמוני
-
בריחוף על תוצאות החיפוש מופיע חלונית שחורה עם שם הספר, גם אם שם הספר לא נחתך ( @arieldaniely ?) , זה מעט מטריד...
כמו כן אין איך לבחור טקסט מהמפרשים בPDF, הסמן פשוט לא בוחר מילים, וכשהתעקשתי ונסיתי כמה פעמים התוכנה קרסה.
כמו כן בלחיצה ימנית במפרשים בPDF יש חלון אפור.באופן כללי אם לא התנהגתי לתכונה בעדינות (לפתוח בבת אחת הרבה ספרים מפרשים קישורים וחיפושים....), היא קרסה, משהו שלא קרה לי בעבר.
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד, תנסו לפתוח את כל המפרשים על הטור בסימן בטור שלא מחולק לקטעים (לי זה קרה בטור יו"ד קפ"ג או קפ"ד).
ישר כח!!! -
בריחוף על תוצאות החיפוש מופיע חלונית שחורה עם שם הספר, גם אם שם הספר לא נחתך ( @arieldaniely ?) , זה מעט מטריד...
כמו כן אין איך לבחור טקסט מהמפרשים בPDF, הסמן פשוט לא בוחר מילים, וכשהתעקשתי ונסיתי כמה פעמים התוכנה קרסה.
כמו כן בלחיצה ימנית במפרשים בPDF יש חלון אפור.באופן כללי אם לא התנהגתי לתכונה בעדינות (לפתוח בבת אחת הרבה ספרים מפרשים קישורים וחיפושים....), היא קרסה, משהו שלא קרה לי בעבר.
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד, תנסו לפתוח את כל המפרשים על הטור בסימן בטור שלא מחולק לקטעים (לי זה קרה בטור יו"ד קפ"ג או קפ"ד).
ישר כח!!!@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד
רק בצורת הדף או גם ברגיל?
-
ישר כח!!!@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
הסמן פשוט לא בוחר מילים
גם לפני שלחצת לחיצה ימנית?
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
הסמן פשוט לא בוחר מילים
@פלמנמוני כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
ברגיל, אבל לפתוח מלא מפרשים בכמה חלוניות במקביל, או קטע מאוד ארוך עם מלא מפרשים, כמו סימן שלם בטור עם כל הבית יוסף בח פרישה וכו'.
הוא פשוט לא בוחר כלום, בלי קשר ללחיצה ימנית.
-
ברגיל, אבל לפתוח מלא מפרשים בכמה חלוניות במקביל, או קטע מאוד ארוך עם מלא מפרשים, כמו סימן שלם בטור עם כל הבית יוסף בח פרישה וכו'.
אצלי תקין, וגם מועתק בקונטרול C, ורק בלחיצה ימנית נתקע
-
כל פעם שאני מוסיף משהו לתקייה האישית צריך למחוק ולעדכן מחדש, גם אחרי סגירה של התוכנה ואפי' כיבוי של המחשב. כמו כן אין אפשרות למחוק ספרים שמיותרים לי באוצריא ומכבידים ומוסיפים זמן לחיפוש, חוץ מזה שה' יעריף עליכם כל טוב, תודה על התוכנה!
-
אין לי איך לבחור בכלל.
הורדתי את הגירסא מהשחרור הראשון שנכשל, לא מהשחרור השני שהצליח (מאחרי 12 אין לי מחשב...), אבל כמדומני לא אמור להיות הבדלים, לא?
אני יבדוק שוב בקרוב. -
כל פעם שאני מוסיף משהו לתקייה האישית צריך למחוק ולעדכן מחדש, גם אחרי סגירה של התוכנה ואפי' כיבוי של המחשב. כמו כן אין אפשרות למחוק ספרים שמיותרים לי באוצריא ומכבידים ומוסיפים זמן לחיפוש, חוץ מזה שה' יעריף עליכם כל טוב, תודה על התוכנה!
@ori-bensimon כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
כל פעם שאני מוסיף משהו לתקייה האישית צריך למחוק ולעדכן מחדש, גם אחרי סגירה של התוכנה ואפי' כיבוי של המחשב.
גם אחרי לחיצה על לחצן הרענון בהגדרות?
-
הגירסה החדשה פשוט מדהימה
מאד מאד חשוב התוספת של הבועה שמראה שהתוכנה עושה אינדקס, תמיד הפריע לי שמשתמש חדש לא יודע למה התוכנה איטית וצורכת חשמל בכמויות... ולא יודע שזה רק באינדוקס בלבד -
אני חושב שהבועה שמראה בכל המסכים את התקדמות האינדקס צריכה להופיע 15-10 שניות אחרי שהאנדוקס מתחיל, כדי שלא יראו את זה בכל ההפעלות של התוכנה שהתוכנה מריצה אינדקס לעשר שניות בערך
-
אני חושב שהבועה שמראה בכל המסכים את התקדמות האינדקס צריכה להופיע 15-10 שניות אחרי שהאנדוקס מתחיל, כדי שלא יראו את זה בכל ההפעלות של התוכנה שהתוכנה מריצה אינדקס לעשר שניות בערך
@יהודי-צעיר כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
כדי שלא יראו את זה בכל ההפעלות של התוכנה שהתוכנה מריצה אינדקס לעשר שניות בערך
לדעתי צריך פשוט להגדיר לו להציג אותה רק כשמתחיל אינדוקס אמיתי לספר ולא כשהוא מדלג על ספרים.
-
באג בגלילה בPDF הספר לא נגלל עם מחוות גלילה בלוח מגע.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות