בירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...
-
לגבי צורת הדף (בתורה) - הוא עדיין איטי קצת. אמנם יותר מהר מקודם.
בנוסף, יש איזה חוסר סנכרון מסוים שפעם לא היה. זה מתבטא בשתי דרכים:א. פעם כשהייתי מדגיש פסוק, הוא היה קופץ לאותו מקום גם במפרשים. היום אם למשל גללתי את המפרשים למקום אחר, הוא ישאר שם למרות שהדגשתי
ב. למרות שהוא מתחיל מסונכרן, למשל פסוק א גולל לפסוק א בשאר המפרשים, אם גללתי במפרשים (או סיבה אחרת לא ידועה. אולי גללתי מהר והמפרשים לא "הספיקו" להיגלל) אז הוא ממשיך לגלול כאילו מסונכרן, אבל לא באמת. למשל אני גולל מפסוק א ל-ד, אז הוא יגלול במפרשים מיז ל-כ.
כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
בנוסף, יש איזה חוסר סנכרון מסוים שפעם לא היה. זה מתבטא בשתי דרכים:א. פעם כשהייתי מדגיש פסוק, הוא היה קופץ לאותו מקום גם במפרשים. היום אם למשל גללתי את המפרשים למקום אחר, הוא ישאר שם למרות שהדגשתי
ב. למרות שהוא מתחיל מסונכרן, למשל פסוק א גולל לפסוק א בשאר המפרשים, אם גללתי במפרשים (או סיבה אחרת לא ידועה. אולי גללתי מהר והמפרשים לא "הספיקו" להיגלל) אז הוא ממשיך לגלול כאילו מסונכרן, אבל לא באמת. למשל אני גולל מפסוק א ל-ד, אז הוא יגלול במפרשים מיז ל-כ.
שאלה טכנית - יש בדיון כזה מקום לתייג אנשים? כלומר המפעילים שמים לב לתיוגים, או שעוברים על כל ההודעות (או על מה שהקשב שלהם מכיל) בלי קשר לתיוגים.
אם כן - אני מתייג. את מי? את @י.-פל.? את @פלמנמוני?
תודה!
-
מה לגבי הביטול ניקוד אצלי זה לא מבטל בגירסא הזאת, (כשזה פתוח על צורת הדף כשלא פתוח מבטל)
ב85 היה מבטל -
כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
שאלה טכנית - יש בדיון כזה מקום לתייג אנשים? כלומר המפעילים שמים לב לתיוגים, או שעוברים על כל ההודעות (או על מה שהקשב שלהם מכיל) בלי קשר לתיוגים.
אם כן - אני מתייג. את מי? את @י.-פל.? את @פלמנמוני?
תודה!
@עירא-היאירי כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
אז גם תייגת וגם יצאת נקי...
בכל מקרה, אין עניין לתייג -
הצילווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!
כולה נעלמתי לשעתיים, בדקתי ארון ויש לי 76 פוסטים לקרוא!!!!!!!!!!!
עברתי על 50, נראה ש
יש משהו מוזר עם האינדקס,
המשתמשים גילו שהתוכנה בודקת את האינדקס כל פעם מחדש
משהו עם סדר הצגת המפרשים, תנך ותלמוד בבלי...
מישהו יכול לעזור לי בבקשה??? -
מה לגבי הביטול ניקוד אצלי זה לא מבטל בגירסא הזאת, (כשזה פתוח על צורת הדף כשלא פתוח מבטל)
ב85 היה מבטל@נצח-ישראל-לא-ישקר כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
ב85 היה מבטלתוקן
-
הפופאפ שמציג את תהליך האינדוקס מסתיר את הכפתורים של סגירת התוכנה צמצום וכ'. כדאי להעביר אותו לפינה למטה [ואולי גם להוסיף לו כפתור לסגירה].

@arieldaniely כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
הפופאפ שמציג את תהליך האינדוקס מסתיר את הכפתורים של סגירת התוכנה צמצום וכ'. כדאי להעביר אותו לפינה למטה [ואולי גם להוסיף לו כפתור לסגירה].

בוצע
-
עברתי על 50, נראה ש
יש משהו מוזר עם האינדקס,
מישהו יכול לעזור לי בבקשה??? -
עברתי על 50, נראה ש
יש משהו מוזר עם האינדקס,
מישהו יכול לעזור לי בבקשה???@י.-פל. כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
יש משהו מוזר עם האינדקס,
המשתמשים גילו שהתוכנה בודקת את האינדקס כל פעם מחדשבודקת את האינדקס זה בסדר, זה היה תמיד, הבעיה (לכאורה, לא בטוח) שבהתקנה אם מאפסים את ההגדרות זה 'כאילו' מאפס את האינדקס (שזה כשלעצמו גם מיותר), וממילא בונה אותו מחדש, אבל הוא לא באמת נמחק אלא נבנה על גבי הישן, וגם באיפוס ידני הוא לא נמחק אלא נבנה שוב על הישן.
ועוד באג אחד שלא כתבת, שנוצרת גם תיקיית אוצריא בעברית כמו באחת הגרסאות הקודמות -
זה מה שקורה כשפותחים ספר דרך ההצג עוד בתיקיות שיש בה הרבה קבצים זה לא אמור להסגר לבד?

בכל אופן עדיף שלחיצה על הצג עוד תציג את הספרים הנוספים בתוך התיקיה כעין מה שיש בחיפוש
וסתם כך זה ממש לא נוח ולפעמים בכלל לא ברור שלא הכל מוצג כך שעדיף שהכל יוצג וזהו @פלמנמוני
-
בריחוף על תוצאות החיפוש מופיע חלונית שחורה עם שם הספר, גם אם שם הספר לא נחתך ( @arieldaniely ?) , זה מעט מטריד...
כמו כן אין איך לבחור טקסט מהמפרשים בPDF, הסמן פשוט לא בוחר מילים, וכשהתעקשתי ונסיתי כמה פעמים התוכנה קרסה.
כמו כן בלחיצה ימנית במפרשים בPDF יש חלון אפור.באופן כללי אם לא התנהגתי לתכונה בעדינות (לפתוח בבת אחת הרבה ספרים מפרשים קישורים וחיפושים....), היא קרסה, משהו שלא קרה לי בעבר.
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד, תנסו לפתוח את כל המפרשים על הטור בסימן בטור שלא מחולק לקטעים (לי זה קרה בטור יו"ד קפ"ג או קפ"ד).
ישר כח!!! -
בריחוף על תוצאות החיפוש מופיע חלונית שחורה עם שם הספר, גם אם שם הספר לא נחתך ( @arieldaniely ?) , זה מעט מטריד...
כמו כן אין איך לבחור טקסט מהמפרשים בPDF, הסמן פשוט לא בוחר מילים, וכשהתעקשתי ונסיתי כמה פעמים התוכנה קרסה.
כמו כן בלחיצה ימנית במפרשים בPDF יש חלון אפור.באופן כללי אם לא התנהגתי לתכונה בעדינות (לפתוח בבת אחת הרבה ספרים מפרשים קישורים וחיפושים....), היא קרסה, משהו שלא קרה לי בעבר.
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד, תנסו לפתוח את כל המפרשים על הטור בסימן בטור שלא מחולק לקטעים (לי זה קרה בטור יו"ד קפ"ג או קפ"ד).
ישר כח!!!@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
קרה לי אפילו פעם אחת בפתיחת מפרשים בלבד
רק בצורת הדף או גם ברגיל?
-
ישר כח!!!@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
הסמן פשוט לא בוחר מילים
גם לפני שלחצת לחיצה ימנית?
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
הסמן פשוט לא בוחר מילים
@פלמנמוני כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
ברגיל, אבל לפתוח מלא מפרשים בכמה חלוניות במקביל, או קטע מאוד ארוך עם מלא מפרשים, כמו סימן שלם בטור עם כל הבית יוסף בח פרישה וכו'.
הוא פשוט לא בוחר כלום, בלי קשר ללחיצה ימנית.
-
ברגיל, אבל לפתוח מלא מפרשים בכמה חלוניות במקביל, או קטע מאוד ארוך עם מלא מפרשים, כמו סימן שלם בטור עם כל הבית יוסף בח פרישה וכו'.
@מענין-לשמוע כתב בבירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...:
אצלי תקין, וגם מועתק בקונטרול C, ורק בלחיצה ימנית נתקע
-
כל פעם שאני מוסיף משהו לתקייה האישית צריך למחוק ולעדכן מחדש, גם אחרי סגירה של התוכנה ואפי' כיבוי של המחשב. כמו כן אין אפשרות למחוק ספרים שמיותרים לי באוצריא ומכבידים ומוסיפים זמן לחיפוש, חוץ מזה שה' יעריף עליכם כל טוב, תודה על התוכנה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות