הסבר | גרסה 0.9.85
-
@יהודי-צעיר כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
כבר העירו אבל התוכנה נורא איטית בעלייה שלה ובעוד מקומות גם כשהיא לא יוצרת אינדקס
אני לא ראיתי איטיות, מה שכן התצוגה של הרענון שונה מבעבר ואין את ה'כאילו ספריה' בזמן שזה נטען, אולי זה יוצר תחושה של תקיעה
-
@יהודי-צעיר כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
כבר העירו אבל התוכנה נורא איטית בעלייה שלה ובעוד מקומות גם כשהיא לא יוצרת אינדקס
אני לא ראיתי איטיות, מה שכן התצוגה של הרענון שונה מבעבר ואין את ה'כאילו ספריה' בזמן שזה נטען, אולי זה יוצר תחושה של תקיעה
-
משום מה לא מסנכרן לי את כל העדכונים החדשים של הספרים
-
משום מה לא מסנכרן לי את כל העדכונים החדשים של הספרים
@יהודי-צעיר
ברור שלא, עדין אין עדכון אוטמטי לDB, ולמעשה לא היה שום שחרור בעדכוני הDB... -
אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל הגרסא האחרונה (85) לא עובדת על מאק
עדכון : זה כן עובד בסוף פשוט הסתבכתי קצת עם הdb.
התוכנה באמת עברה שינוי משמעותי בחוויית משתמש זה ממש ניכר (ראיתי את זה בעיקר בהגדרות). תודה רבה לכל מי שעובד על זה.
מה שכן התוכנה הפכה להיות הרבה יותר איטית, ואני על מחשב ממש חזק, אני לא רוצה לחשוב מה זה יעשה למחשבים i3 וכדו׳ -
אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל הגרסא האחרונה (85) לא עובדת על מאק
עדכון : זה כן עובד בסוף פשוט הסתבכתי קצת עם הdb.
התוכנה באמת עברה שינוי משמעותי בחוויית משתמש זה ממש ניכר (ראיתי את זה בעיקר בהגדרות). תודה רבה לכל מי שעובד על זה.
מה שכן התוכנה הפכה להיות הרבה יותר איטית, ואני על מחשב ממש חזק, אני לא רוצה לחשוב מה זה יעשה למחשבים i3 וכדו׳ -
@חנניה אולי זה בעיה ספציפית אצלי
עוד משהו מוזר ממש יש לי ספרים אישיים וכשאני פותח את ספר שופטים (בתנך) למשל הוא נותן לי אופציה של pdf ושולח אותי לpdf של רמבם שופטים שיש לי.
דבר ראשון לא ידעתי שהתוכנה יכולה לעשות קישור כזה
דבר שני חייבת להיות אופציה לערוך את זה או לשלוט בזה אחרת האירוע יתמלא בבאגים -
עוד משהו מוזר ממש יש לי ספרים אישיים וכשאני פותח את ספר שופטים (בתנך) למשל הוא נותן לי אופציה של pdf ושולח אותי לpdf של רמבם שופטים שיש לי.
@abc123 לא יודע אם זה בעיה ספציפית אצלך,
היו פה עוד שהתלוננו על זה.
גם אני חושב שיש משהו קצת איטי , בעיקר כשיש הרבה לשוניות פתוחות, אבל בכללי זה מאד מהיר.
שווה בדיקה. -
@חנניה אני לא יודע מה אני יכול לבדוק.
התוכנה עובדת ורצה רק שהיא הרבה הרבה יותר איטית
הסימן של העכבר חושב שזה משהו שקרה לי במקרה קיצון ממש -
הייתי כבר מוציא גרסה, אבל לימדני @הבל-הבלים שלהוציא כל 2-3 תיקונים, זה מתכון לצרות.
-
הייתי כבר מוציא גרסה, אבל לימדני @הבל-הבלים שלהוציא כל 2-3 תיקונים, זה מתכון לצרות.
-
השימוש בגימטריאות ממש מקריס את התוכנה.
אם אני לא טועה הוא מחפש גימטריא בכלללללל הספרים ולא רק בתנ"ך.
@הבל-הבלים (פעם היה רשום שאתה מפתח הגימטריאות, לא?)....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות