הסבר | גרסה 0.9.85
-
@פלמנמוני כתב בבאג | ריכוז הבאגים הקיימים עדיין בגירסא 0.9.85:
- מפרשים לא קיימים על גמרא טקסט
מה פירוש?
-
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
@פלמנמוני
לא באמת---
מה הכוונה 'מפרשים לא קיימים גמרא טקסט'?
מפרשים על הגמ' לא קיימים בטקסט?
כשהגמ' היא טקסט?
כשהמפרשים הם טקסט?
בכל מקרה - אין כזו בעיה.
אולי דיוחו שבPDF אין מפרשים?
בינתים כמדומני גם גמרא אין, לא? -
@פלמנמוני
לא באמת---
מה הכוונה 'מפרשים לא קיימים גמרא טקסט'?
מפרשים על הגמ' לא קיימים בטקסט?
כשהגמ' היא טקסט?
כשהמפרשים הם טקסט?
בכל מקרה - אין כזו בעיה.
אולי דיוחו שבPDF אין מפרשים?
בינתים כמדומני גם גמרא אין, לא?ואילו בצורת הדך זה כן מוצג, ובספרים אחרים מוצג גם בסרגל הזה
-
ואילו בצורת הדך זה כן מוצג, ובספרים אחרים מוצג גם בסרגל הזה
@פלמנמוני
לי זה עובד מצויין!
מתחת בטוח, אני חושב שהשתמשתי בגמ' גם בצד אבל אני לא בטוח. -
@פלמנמוני
לי זה עובד מצויין!
מתחת בטוח, אני חושב שהשתמשתי בגמ' גם בצד אבל אני לא בטוח.@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
מתחת בטוח, אני חושב שהשתמשתי בגמ' גם בצד אבל אני לא בטוח.
תוכל לבדוק שוב?
-
@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
מתחת בטוח, אני חושב שהשתמשתי בגמ' גם בצד אבל אני לא בטוח.
תוכל לבדוק שוב?
@פלמנמוני
אני יבדוק, אבל יעדכן רק מחר. -
כל פעם שפותחים את התוכנה תהליך האינדוקס מופעל (כמובן אם לא משביתים את זה בהגדרות), אך בגרסת ה-DB ספרים לא יכולים להשתנות (לפחות במאגר הראשי, בספרים אישיים אני עוד לא הבנתי איך זה עובד.) כך שאין סיבה להפעיל את זה למעט בפעם הראשונה, וזה סתם מאט את התוכנה כל פעם שפותחים.
-
@פלמנמוני
אני יבדוק, אבל יעדכן רק מחר. -
כל פעם שפותחים את התוכנה תהליך האינדוקס מופעל (כמובן אם לא משביתים את זה בהגדרות), אך בגרסת ה-DB ספרים לא יכולים להשתנות (לפחות במאגר הראשי, בספרים אישיים אני עוד לא הבנתי איך זה עובד.) כך שאין סיבה להפעיל את זה למעט בפעם הראשונה, וזה סתם מאט את התוכנה כל פעם שפותחים.
@arieldaniely
א' אם מוסיפים ספרים אישיים.
ב' אם אתה מעדכן גירסא לDB.ג' זה לוקח בערך חצי דקה, לא?
-
@פלמנמוני
תבדוק אם זה גם כשאתה לוחץ על קטע, לפי התמונה נראה שלא בחרת כלום. -
@פלמנמוני
תבדוק אם זה גם כשאתה לוחץ על קטע, לפי התמונה נראה שלא בחרת כלום.@מענין-לשמוע קישורים פעילים כמו שאתה רואה, זה כן על קטע
-
@arieldaniely
א' אם מוסיפים ספרים אישיים.
ב' אם אתה מעדכן גירסא לDB.ג' זה לוקח בערך חצי דקה, לא?
' זה לוקח בערך חצי דקה, לא?
זה לוקח לא המון זמן אבל זה מאט מאוד את התוכנה, בכל מקרה, אפשר להשבית את זה לספרים מהמאגר הראשי (לא האישיים). למה לא?
-
' זה לוקח בערך חצי דקה, לא?
זה לוקח לא המון זמן אבל זה מאט מאוד את התוכנה, בכל מקרה, אפשר להשבית את זה לספרים מהמאגר הראשי (לא האישיים). למה לא?
-
ב' אם אתה מעדכן גירסא לDB.
אפשר לעשות שהתוכנה "תזכור" מה גרסת הספריה האחרונה שעברה אינדוקס במלואה, אם הוא לא קיים/לא תואם לגרסה הנוכחית של הספריה - יאנדקס מחדש, אם תואם, יאנדקס רק את הספרים אישיים.
אם כי עכשיו זה נשמע ממש מסורבל ולא כל כך פרקטי... -
יש״כ על הגירסה החדשה ממש מאירת עינים
כמה באגים שמצאתי א׳ הפרשנים על הש״ס לא מוצגים הוא כותב לא נמצאו וכו׳ ב׳ גם בשאר ספרי היסוד הפרשנים לא מוצגים לפי הסדר לדוג׳ על בראשית א א באבן עזרא הוא לא מציג את הפירוש לפי הסדר בפסוק אלא בצורה מעורבבת כמו כן על המשניות
ג׳ התוכנה ממש איטית לעומת גירסאות קודמות
ד׳ האינדקס נוצר ממש באיטיות
נ.ב. אציין שאני משתמש במחשב אפל סיליקון
ושוב תודה על העלאת הגירסה -
יש״כ על הגירסה החדשה ממש מאירת עינים
כמה באגים שמצאתי א׳ הפרשנים על הש״ס לא מוצגים הוא כותב לא נמצאו וכו׳ ב׳ גם בשאר ספרי היסוד הפרשנים לא מוצגים לפי הסדר לדוג׳ על בראשית א א באבן עזרא הוא לא מציג את הפירוש לפי הסדר בפסוק אלא בצורה מעורבבת כמו כן על המשניות
ג׳ התוכנה ממש איטית לעומת גירסאות קודמות
ד׳ האינדקס נוצר ממש באיטיות
נ.ב. אציין שאני משתמש במחשב אפל סיליקון
ושוב תודה על העלאת הגירסה -
-
@י.-פל.
בעיות משרשורים אחרים שלא דווח עליהם כאן:
ספר בתוך DB מוצג שונה מספר רגיל
גלישת טקסט
כשמעדכנים את החיפוש הכרטסיה לא מתעדכנת
באג במפרשים ברירת מחדל בצורת הדף
שאר הבאגים לא דווח עליהם במפורש לגבי הגירסא האחרונה.בעיות משרשור זה:
עדיין לא סודר ענין ההורדה למקום שלא דורש הרשאות מנהל
בקובץ הfull חסר חלק מהדברים שיורד ברגיל (הPDF סודר כבר, כמדומני)
בפתיחת התוכנה הספרים לא נפתחים איפה שהם היו
בפתיחה- החלון מעט קופץ, נפתח בתחילה על רבע מסך בצד שמאל ולאחמ"כ מתייצב- לרוב על מסך רגיל כראוי, אך לעיתים נשאר על רבע מסך (דווח ע"י @לייזר-ג. וגם אני נתקלתי בזה)
בעת האינדוקס התוכנה איטית להחריד, בפרט ככל והאינדוקס מתקדם, אם אין לזה פתרון כדאי להציג חיווי למשתמש
הורדה דרך התוכנה לא מורידה PDF וכדו'
במעבר בין מפרשים לקישורים וכן להפך בPDF, איטי מעט, ויש מעין תקיעה כזאת, בשונה מטקסט
השינוי בשם ומיקום התוכנה גורם שבממשק ההתקנה הוא לא מזהה שהתוכנה מותקנת כבר על המחשב כיון שההתקנה המקורית נקראית אוצריא ולא Otzaria
יש באג בממשק ההדפסה שגורם לקריסת התוכנה בהפעלת מצב תצוגה מוקטנת של כל הדפים או בהגדרת 2 עמודים בדף ויותר גורמים לקריסת התוכנה לפעמים רק כששניהם מוגדרים ביחד ולפעמים אפילו כשכל אחד לבד (אני לא נתקלתי בזה - אצלי בהדפסה מדפיס רק כמה קטעים)
במסך מלא יש לחצן מזעור - שלא פעיל כמובן
החיפוש בצורת הדף זמין אם לוחצים על סמל החיפוש בשורה למעלה, וכן כשפתוחים את הסרגל הימני בתיבת החיפוש, אך כשלוחצים בתפריט בלחצן הימני רשום שהחיפוש לא זמין.
במפרשים ובקישורים לא מופיע המיקום המדוייק בתוך הספר, הגם שלחיצה עליו כן מובילה לשם, מה שלפעמים גורם שסתם מוצג 10 פעמים אותו ספר
סנכרון קטלוגים ככל הנראה הכוונה עדכון המסד לספרים נוספים של אוצה"ח והיברו, צריך לחסום את האפשרות במצב אופליין, זה מציג התרעה אדומה 'אין אפשרות לטעון קטלוגים' עם קישור לגיטהאב.
לחיצה שלוש פעמים על הטקסט בוחרת את כל הקטע לרגע אחד, ומיד אחר כך הבחירה משתחררת והקטע 'נלחץ' ומציג מפרשים.בעיות שדווחו בגיטהאב:
בתוצאות הגימטריה אין פרק ויש רק בראשית פסוק X ולא כתוב איזה פרק זה, זה קרה בגלל שהתוכנה כבר מזהה פרקים ע"י הDB בשיטה אחרתבעיות נוספות שעדיין לא דווחו בשרשור:
חיפוש בPDF לא מוצא כלום, הגם שהPDF עם OCR ובעבר זה מצא.
לחיצה ימנית עדיין מבטלת את הבחירה מידי פעם, בדר"כ אחרי כמה וכמה נסיונות זה קורהנראה לי שזהו... אם פספסתי משהו מוכנים לתקן אותי
@י.-פל. @הבל-הבלים כל באג שמטופל תערכו את הפוסט ותמתחו עליו
קו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות