הסבר | גרסה 0.9.85
-
כל מי שהסתבך עם ספרים אישיים - הוא מוסיף כל ספר שנוסף, אבל רק בהפעלה מחדש של התוכנה.
-
@דנדי כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
וזה מרש"י
Ó‡ÓÈ˙È קורין את שמע בערבין. משעה שהכהנים נכנסים
áéøòäå åìáèå åàîèðù íéðäë .בתרומתן לאכול
.הראשונה האשמורה סוף עד :äîåøúá ìåëàì íúò òéâäå ïùîù
éø÷î àìã ïîæ øáò êìéàå íùîå .(.â óã) 'îâá ùøôîãë äìéìä ùéìù
êáëùá äéá ïðéø÷ àìå äáéëù ïîæ åú
êë@יאיר-דניאל יש מה לעשות עם זה?
התחלתי לטפל בזה - אבל יש לי מחשב ממש חלש, כך שזה בקושי זז.
אם יש מישהו שיוכל לעשות את זה - אשמח מאוד!@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
שים לב שזה לא ימיר את זה לתמונה, אלא לווקטורי [לא יודע איך עושים את זה אבל חבל להפסיד את האיכות המטורפת שיש עכשיו].
-
@הבל-הבלים כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
כל מי שהסתבך עם ספרים אישיים - הוא מוסיף כל ספר שנוסף, אבל רק בהפעלה מחדש של התוכנה.
הוספתי תיקיית ספרים אישיים וגם לאחר מספר סגירות ופתיחות של התוכנה הרבה מאוד מן הספרים לא זוהו משום מה
במקרה של הוספת התיקייה האישית לDB ומחיקתה לאחר מכן חלק מהכרטיסיות המציגות את התיקיות עדיין נשארו -
@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
שים לב שזה לא ימיר את זה לתמונה, אלא לווקטורי [לא יודע איך עושים את זה אבל חבל להפסיד את האיכות המטורפת שיש עכשיו].
@arieldaniely כולה תמאם - עושים את זה עם PDF אקספנג' - מבדיקה שלי הוא ממיר את זה הכי טוב, וזה לא נוגע בעמוד עצמו - אלא בשכבת טקסט שיש מתחת, הוא מחליף אותה.
בכ"א אם יש @מישהו שמוכן לעשות את זה - אשמח.
-
@arieldaniely כולה תמאם - עושים את זה עם PDF אקספנג' - מבדיקה שלי הוא ממיר את זה הכי טוב, וזה לא נוגע בעמוד עצמו - אלא בשכבת טקסט שיש מתחת, הוא מחליף אותה.
בכ"א אם יש @מישהו שמוכן לעשות את זה - אשמח.
אלא בשכבת טקסט שיש מתחת
אני ממליץ לך לנסות את זה על מסכת אחת, וקצרה, לפני שאתה עושה על הכל, נסיתי המון לתקן את זה ולפי מה שראיתי מדובר בפורמט שונה וחריג מהפורמטים המוכרים, וייתכן מאוד שזה לא יעבוד ואולי אפילו יהרוס את התמונה עצמה [התמונה היא לא תמונה רגילה אלא כמו מסמך וורד, אם תשנה את הטקסט גם התמונה עלולה להשתנות או אפי' להמחק...].
נ.ב אם תתן לי קישור לתוכנה אני יכול לנסות...
-
אלא בשכבת טקסט שיש מתחת
אני ממליץ לך לנסות את זה על מסכת אחת, וקצרה, לפני שאתה עושה על הכל, נסיתי המון לתקן את זה ולפי מה שראיתי מדובר בפורמט שונה וחריג מהפורמטים המוכרים, וייתכן מאוד שזה לא יעבוד ואולי אפילו יהרוס את התמונה עצמה [התמונה היא לא תמונה רגילה אלא כמו מסמך וורד, אם תשנה את הטקסט גם התמונה עלולה להשתנות או אפי' להמחק...].
נ.ב אם תתן לי קישור לתוכנה אני יכול לנסות...
@arieldaniely לא יודע מה אתה רוצה ניסיתי וזה עבד מצויין.
הנה קישור להורדת התוכנה - מתמחים טופ -
@arieldaniely לא יודע מה אתה רוצה ניסיתי וזה עבד מצויין.
הנה קישור להורדת התוכנה - מתמחים טופ@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
לא יודע מה אתה רוצה ניסיתי וזה עבד מצויין.
ניסיתי, זה לא עובד, הוא מסמן שהוא מזהה, והוא מסיים ועדיין אין טקסט תקין.
-
לא יודע מה אתה רוצה ניסיתי וזה עבד מצויין.
ניסיתי, זה לא עובד, הוא מסמן שהוא מזהה, והוא מסיים ועדיין אין טקסט תקין.
@arieldaniely הגדרת החלפה של שכבת טקסט קיימת?
-
מספר באגים שאני חושב שלא דווחו
- בצורת הדף האיתור בניווט לא עובד.
- בצורת הדף אי אפשר לגלול בצורה מהירה כי הוא טוען את המפרשים בכל גלילה בשונה מהעבר שמפרשים היו נגללים רק כשלחצו על הטקסט..
- לא כתוב הסעיף קטן של המפרשים (בתצוגה רגילה בצורת הדף זה כן מופיע).
תודה רבה - כשמשנים הגדרה בצורת הדף לספר אחד משתנה ההגדרה בכל הפספרים אפ' שהוגדר שלא
-
@דאנציג כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
בגלל שהתוכנה לא הופעלה כמנהל, לדעתי כדאי לעשות שיהיה אפשרות ללחוץ על כפתור שיסגור ויפעיל את התוכנה כמנהל, שיהיה כתוב עליו:
'לא ניתן להוריד עקב הרשאת מנהל, להפעלת התוכנה כמנהל לחץ כאן והורד שוב את מסד הנתונים'.
או משהו בסגנון...
תזכה למצוותהרב @הבל-הבלים כבר סידר זאת שההורדה תהיה למקום אחר, רק שעדיין לא יצאה גירסה על זה
אם לא, כל פתיחה של התוכנה תצטרך להיות כמנהל@מיכאלוש כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
דבר נוסף תיקיית אוצריא סייט לא נמצאת, בכוונה ?
הורדת את המסד דרך הfoll בגירסה 83? שם היא היתה חסרה יחד עם הPDFים, שאותם כבר תיקן הרב @הבל-הבלים , ומסתמא גם זה תוקן
@חנניה כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
משום מה א"א להתאים אישית קיצורים במקש CAPS LOCK+מקש נוסף,
זה דבר שלא אמור להיות
@חנניה כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
עוד משהו
מה עם הסרת סימני פיסוק? הרב @פלמנמוני .יקח זמן, ככל הנראה
@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
כל הPR של @פלמנמוני עוד לא נכנס.
חלקו נכנס
@דורש-טוב כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
באג קטן
במסך מלא כפתור המזעור לא עובדהבאג הוא שהוא מופיע, לא שהוא לא עובד
@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
לא רשום נתיבים של הספרים במפרשים ובקישורים, גם בלחיצה ימנית וגם בתוך התוכן בכותרות הקטנות.
למה צריך אותם?
@סתם-אחד כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
@חנניה גם לאחר שהוספתי את הספרים והכנסתי אותם לDB הם לא נכנסו עדיין לאינדקס החיפוש
האנדוקס אצלך מופעל אוטומטית?
-
-
@חנניה בטח שהיה.
לכן הקיצורים הם יחד עם קונטרול, ואז זה לא מקליד.
בעבר ביקשתי ב@הבל-הבלים שיהיה תנאי שאם יש קיצור דרך בלי קונטרול בכל כניסה למסך הספריה הסמן לא יהיה אוטמטי בתוך תיבת ההקלדה, אבל לא התקדם עם זה כלום.
בכל אופן יש דברים חשובים יותר.... -
@חנניה בטח שהיה.
לכן הקיצורים הם יחד עם קונטרול, ואז זה לא מקליד.
בעבר ביקשתי ב@הבל-הבלים שיהיה תנאי שאם יש קיצור דרך בלי קונטרול בכל כניסה למסך הספריה הסמן לא יהיה אוטמטי בתוך תיבת ההקלדה, אבל לא התקדם עם זה כלום.
בכל אופן יש דברים חשובים יותר....@מענין-לשמוע עבד גם עם shift
הייום לא -
הקיצורים לא כ"כ נוחים כשנמצאים בדף הספריה, מכיון שאוט' המקלדת מקלידה בתוך שורת החיפוש בספריה.
גם זה לא היה בגירסה הישנה
@חנניה
ניסת גם להקליט? -
@חנניה
ניסת גם להקליט?@מענין-לשמוע אתה מתכוין להקליט קיצורים?
כי א"כ אז כן.
אם אתה מתכוין הקלטת מסך, אוכל לעשות זאת כעת. (יש לי את שתי הגירסאות. שתיהן עובדות לי ב"ה).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות