באג | שגיאה בכל סוגי הזיהוי באתר.
-
זה בעיה ישנה מידי פעם הם מתקנים אבל רק את הOCR של ווינדוס יש לזה אשכול כאן https://www.otzaria.org/forum/topic/791/באג-תקלה-בocr-המובנה-באתר/30
-
אני מנסה לערוך ובכל סוגי הזיהוי יש שגיאה, לא מצאתי כאן אם דיברו על זה כבר והאם יש איזשהו פיתרון לזה?
-
לבינתיים אני ממליץ להשתמש בזיהוי תמונה של גוגל [כפתור ימני על התמונה ואז "חיפוש באמצעות google lens" לסמן את הקטע ואז אפשר לחלץ ולהעתיק את הטקסט].
-
לבינתיים אני ממליץ להשתמש בזיהוי תמונה של גוגל [כפתור ימני על התמונה ואז "חיפוש באמצעות google lens" לסמן את הקטע ואז אפשר לחלץ ולהעתיק את הטקסט].
@arieldaniely הבעיה בזה שזה ניתן רק בטקסט הגלוי באתר, מה שאומר שצריך שכל הטקסט הנסרק צריך קודם כל למקם אותו בחלון.
אם מקטינים מידי זה לא סורק כמו שצריך. -
@arieldaniely הבעיה בזה שזה ניתן רק בטקסט הגלוי באתר, מה שאומר שצריך שכל הטקסט הנסרק צריך קודם כל למקם אותו בחלון.
אם מקטינים מידי זה לא סורק כמו שצריך.@צבי כתב בבאג | שגיאה בכל סוגי הזיהוי באתר.:
הבעיה בזה שזה ניתן רק בטקסט הגלוי באתר, מה שאומר שצריך שכל הטקסט הנסרק צריך קודם כל למקם אותו בחלון.
אפשר לנסות לפתוח בחלון חדש את התמונה, ואז זה מאפשר יותר רוחב תצוגה, אבל נכון, זה בהחלט לא מושלם [אם כי הוא עושה אחלה עבודה, מה גם שהוא היחיד שמסיר את רוב האנטרים המיותרים].
-
הOCR סודר?
@ע-ה-דכו-ע המחשב הופעל. -
הOCR סודר?
@ע-ה-דכו-ע המחשב הופעל. -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות