שאלה | עריכת ספרי דיקטה
-
ערכתי ספר של דיקטה במחשב האישי שלי והכנסתי לאוצריא אצלי והניווט מוצג שהכותרת של הספר נמצאת בסוף הניווט ודפי הספר נמצאים בתחילת הרשימה.
אשמח לדעת מה עלי לעשות -
ערכתי ספר של דיקטה במחשב האישי שלי והכנסתי לאוצריא אצלי והניווט מוצג שהכותרת של הספר נמצאת בסוף הניווט ודפי הספר נמצאים בתחילת הרשימה.
אשמח לדעת מה עלי לעשות@א.ד
הבעיה דווחה כבר על ידי @יהודי-צעיר כמדומני.
אגב, שלחת את הספר ל @יום-חדש-מתחיל ? -
אשמח לדעת מה עלי לעשות -
@קטנטן
זה קרה לי בספר שהכנסתי, והכתרות היו בסדר גמור.... -
@קטנטן
זה קרה לי בספר שהכנסתי, והכתרות היו בסדר גמור....@מענין-לשמוע ניסיתי בעקבותך, זה לא רק הכותרת האחרנה בסוף אלא הכל הפוך מהסוף להתחלה.
-
@מענין-לשמוע ניסיתי בעקבותך, זה לא רק הכותרת האחרנה בסוף אלא הכל הפוך מהסוף להתחלה.
-
-
@asz לא מבין מה אתה מתכוין, אבל אם זה עוזר אז כמו שכתבתי שם זה ככה גם בכלי קודש לוורד עם הDB הזה, כך שזה בעיה בDB עצמו (למרות שבכלל לא הגדרתי שייכנס לDB)
זה באמת מקשה מאד על עריכת ספרים, אולי זה סיבה לתעדף את הבאג הזה
-
@י.-פל. כתב בשאלה | עריכת ספרי דיקטה:
@דורש-טוב כתב בשאלה | עריכת ספרי דיקטה:
למרות שבכלל לא הגדרתי שייכנס לDB
הכותרות נכנסות תמיד.
עכשיו אני רואה שבאמת הספר בכלל לא מוצג רק הכותרות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות