בירור | גלישת טקסט
-
לא.
-
ח חד בדרא סימן נושא זה כשאלה ב
-
@הבל-הבלים אצלי מופיע ככה

-
@הבל-הבלים אצלי מופיע ככה

@פלמנמוני
כנראה זה תלוי בגודל המסך.
גודל הכרטסיות משתנה אם מגידים ומקטינים את חלון התוכנה. -

-
@פלמנמוני
גודל הכרטסיות משתנה אם מגידים ומקטינים את חלון התוכנה.@מענין-לשמוע כתב בבירור | גלישת טקסט:
@פלמנמוני
גודל הכרטסיות משתנה אם מגידים ומקטינים את חלון התוכנה.לא, שים לב שלא מופיע אצלי כלל הנתיב המלא אלא רק השם ומתחתיו המחבר
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | גלישת טקסט:
@פלמנמוני
גודל הכרטסיות משתנה אם מגידים ומקטינים את חלון התוכנה.לא, שים לב שלא מופיע אצלי כלל הנתיב המלא אלא רק השם ומתחתיו המחבר
-
@פלמנמוני
זה שינוי שאתה עשית? ב PR שעוד לא קיבלתי? כי אני העליתי תמונה מהבנייה אצלי, וזה קיים.@הבל-הבלים כתב בבירור | גלישת טקסט:
זה שינוי שאתה עשית?
לא מה שזכור לי, שניה אני מושך שינויים מהשרת ובודק שוב
-
בלי קשר אולי בספר זה במקרה לחבר אותו לספר אחד, זה לא כ"כ ספר שימושי ובחיפושזה סתם מלא ריבועים
-
@פלמנמוני
זה שינוי שאתה עשית? ב PR שעוד לא קיבלתי? כי אני העליתי תמונה מהבנייה אצלי, וזה קיים.@הבל-הבלים גם אחרי משיכת השינויים

-
@פלמנמוני
זה שינוי שאתה עשית? ב PR שעוד לא קיבלתי? כי אני העליתי תמונה מהבנייה אצלי, וזה קיים.@הבל-הבלים כעת אני רואה שבמסכים קטנים הבעייה קיימת, גם בגירסה החדשה
-
פ פלמנמוני התייחס לנושא זה ב
-
באג טעון תיקון,
אלא אם כן שזה תוקן בגירסאות החדשות (אני ב972)
מצורף דוגמא,
ל"ד בזה, כל ספר עם שם ארוך / או מיקום ארוך
-
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנפתר ב
-
אכן טופל, אבל זה לא מושלם @פלמנמוני @הבל-הבלים
היום התעדכנתי למשודרג ביותר !!!
זה אכן לא כותב, אבל אין לי איך לראות את הנתיב המלא, צריל שבריחוף זה כן יכתוב את הנתיב!!
אני מעביר משו"כ את הנושא לכ-לא פתור, אם אתה חולק עלי תשנה חזרה לפתורעריכה: אפילו אתה לא יודע על איזה ספר, גם הספר לא רואים צריך פתרון

-
ח חד בדרא סימן נושא זה כלא נפתר ב
-
זה אכן לא כותב, אבל אין לי איך לראות את הנתיב המלא, צריל שבריחוף זה כן יכתוב את הנתיב!!
אני מעביר משו"כ את הנושא לכ-לא פתור, אם אתה חולק עלי תשנה חזרה לפתורעריכה: אפילו אתה לא יודע על איזה ספר, גם הספר לא רואים צריך פתרון

-

-
-
ח חד בדרא סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות