בעיה | לא מצליח להתקין את אוצריא
-
@ע-ה-דכו-ע למה האתר לא שומר את ההתחברות שלי?
א. לפורום, אם התחברתי לאתר הוא לא מחבר אותי לפורום (למרות שזה אותו משתמש וסיסמה)
ב. לאתר, נכנסתי שוב לקישור ההתחברות, והוא דרש ממני התחברות נוספת, למרות שלפני מס' דקות הייתי מחובר. -
א. לפורום, אם התחברתי לאתר הוא לא מחבר אותי לפורום (למרות שזה אותו משתמש וסיסמה)
ב. לאתר, נכנסתי שוב לקישור ההתחברות, והוא דרש ממני התחברות נוספת, למרות שלפני מס' דקות הייתי מחובר.@ע-ה-דכו-ע למה האתר לא שומר את ההתחברות שלי?
א. לפורום, אם התחברתי לאתר הוא לא מחבר אותי לפורום (למרות שזה אותו משתמש וסיסמה)זה עדיין לא מסונכרן כרגע כלל.
ב. לאתר, נכנסתי שוב לקישור ההתחברות, והוא דרש ממני התחברות נוספת, למרות שלפני מס' דקות הייתי מחובר.
צריך להיכנס לקישור של האתר עצמו, לא לקישור של ההתחברות.
-
א. לפורום, אם התחברתי לאתר הוא לא מחבר אותי לפורום (למרות שזה אותו משתמש וסיסמה)זה עדיין לא מסונכרן כרגע כלל.
ב. לאתר, נכנסתי שוב לקישור ההתחברות, והוא דרש ממני התחברות נוספת, למרות שלפני מס' דקות הייתי מחובר.
-
במקרה ונכנסתי לכתובת הזו, הוא אמור להפנות אותי לדשבורד או משהו לא?
אבל לדעתי זה היה לי בעוד מקום שוודאי לא ידרוש התחברות.
מנסה לשחזר... -
חיפשתי קצת.
למה VC++ לא מגיע עם החבילת התקנה ביחד? -
למה VC++ לא מגיע עם החבילת התקנה ביחד?
סליחה?
למה כן,
זה עבד לי מצוין לפני שהתקנתי את הגירסא המלאה עכשיו וזה התקין לי 15 בערך ללא צורך...@חד-בדרא זה מגיע עם, למיטב ידעתך...
עריכה: בגירסאות הפול -
למה VC++ לא מגיע עם החבילת התקנה ביחד?
סליחה?
למה כן,
זה עבד לי מצוין לפני שהתקנתי את הגירסא המלאה עכשיו וזה התקין לי 15 בערך ללא צורך... -
-
זה לא נותן לי להוריד בכלל את התיקיה של הספרים
וחוץ מזה לקחתי ממישהו את התיקיה של הספרים וזה לא הצליח להתחבר לתוכנה עצמה -
למה להסתבך?
תוריד את:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.88+586/otzaria-0.9.88-windows-full.exe
זה כולל הכל. -
גם אני לא הצלחתי להתקין את המאגר, כשנסיתי להוריד את המאגר דרך התוכנה קיבלתי את השגיאה הבאה:

הורדתי את המאגר ישירות, ולא הצלחתי לחברו לתוכנה.
השתמשתי בקישור שבהודעה הקודמת, להורדה מלאה של התוכנה, זה עובד. אבל כשאני מנסה לסנכרן עם הרשת כדי לבדוק עדכונים, אני מקבל את השגיאה הבאה:
תודה
-
גם אני לא הצלחתי להתקין את המאגר, כשנסיתי להוריד את המאגר דרך התוכנה קיבלתי את השגיאה הבאה:

הורדתי את המאגר ישירות, ולא הצלחתי לחברו לתוכנה.
השתמשתי בקישור שבהודעה הקודמת, להורדה מלאה של התוכנה, זה עובד. אבל כשאני מנסה לסנכרן עם הרשת כדי לבדוק עדכונים, אני מקבל את השגיאה הבאה:
תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות