בקשה | הערות ותיקונים
-
אחד מהמעלות של בר אילן על אוצריא (מלבד כמות הספרים שבעזה"י אנחנו עוד נגיע לכמות שלהם), הוא שהטקסט שלהם מוגה עם ציונים למראי מקומות מדויקים, וכל מי שלומד עם בר אילן יכול להעיד שזה עוזר בצורה יוצאת דופן.
אז החלטתי היום לקחת על עצמי לשלוח לאוצריא כמה מראי מקומות ותיקונים שהיו לי על הראש, ובעז"ה אני ישלח עוד.
אבקש מכל מי שיכול שיעשה את זה לטובתו ולטובת הכלל.@אהרן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
אז החלטתי היום לקחת על עצמי לשלוח לאוצריא כמה מראי מקומות ותיקונים שהיו לי על הראש
לא הבנתי - כוונתך למ"מ כגון זה (יומא יג.) או לתיקוני שגיאות בטקסט, או בכלל למשהו שלישי?
-
אני חושב שיהיה כדאי ליצור אפשרות להעיר על טעויות ולייצא אותם לקובץ שאותו יהיה ניתן לעלות לאשכול ייעודי, ואולי בהמשך לאפשר את הסנכרון באופן אוטומטי או אחרי בקרה כלשהי של משתמשים נוספים.
-
אני חושב שיהיה כדאי ליצור אפשרות להעיר על טעויות ולייצא אותם לקובץ שאותו יהיה ניתן לעלות לאשכול ייעודי, ואולי בהמשך לאפשר את הסנכרון באופן אוטומטי או אחרי בקרה כלשהי של משתמשים נוספים.
@ori-bensimon
לייצא לקובץ - כבר קיים.
אח"כ צריך לשלוח למייל של אוצריא - שם כבר ידאגו לזה. -
לענ"ד כדאי גם לחלק ספרים לכמה פיסקאות, כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
@אהרן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
פנה לספריא, זה ספר שלהם. לא קשור אלינו.
-
כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
כן אבל מה כזה קשה להוריד שורה?
(אני לא יכול לעשות את זה כי זה יעשה בלגן בתיקוני טעויות שאני שולח). -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
(אני לא יכול לעשות את זה כי זה יעשה בלגן בתיקוני טעויות שאני שולח).@אהרן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
ומה זה כזה קשה לפנות לספריא?
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד... -
ומה זה כזה קשה לפנות לספריא?
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד...@קטנטן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד...
וביתר ביאור - גם אם יתוקן - בסנכרון הבא מספריא, זה יחזור לקדמותו - כמאמר החכם :במקום לבנות בית חולים מתחת לגשר וכו'