בקשה | פרסומת התרמה לאוצריא, למי יש טעם טוב ועדין?
-
לע"ד זה הכיוון:
(הניסוח שלי, אבל העבודה עם ה-AI היא של מי שמבין בו יותר ממני...)

צריך שם הרבה תיקונים. מי מרים את הכפפה?

@איש-שלו אתה הבאת לו תמונה של אוצריא?
או שהוא לבד ניחש את מראה התוכנה? -
לע"ד זה הכיוון:
(הניסוח שלי, אבל העבודה עם ה-AI היא של מי שמבין בו יותר ממני...)

צריך שם הרבה תיקונים. מי מרים את הכפפה?

@איש-שלו מאוד יפה אבל קצת עמוס, יותר מדאי חומר, אין משהו שתופס את העין, בפרסום מודרני אמור להיות יותר נקי עם נקודה מרכזית שמסבירה הכל ותופסת את העין מיד כשמסתכלים וכמה הוספות בודדות בלבד [זה אמור לתפוס את העין במבט ראשון של פחות משניה, תחשוב שזה סטטוס, כמה היו מספיקים להבין במה מדובר על שזה רץ הלאה?]
-
@איש-שלו מאוד יפה אבל קצת עמוס, יותר מדאי חומר, אין משהו שתופס את העין, בפרסום מודרני אמור להיות יותר נקי עם נקודה מרכזית שמסבירה הכל ותופסת את העין מיד כשמסתכלים וכמה הוספות בודדות בלבד [זה אמור לתפוס את העין במבט ראשון של פחות משניה, תחשוב שזה סטטוס, כמה היו מספיקים להבין במה מדובר על שזה רץ הלאה?]
-
-
-
אני סבור שהמודעה הזאת מצויינת מבחינת העיצוב הנקי, ופלטת הצבעים.
אבל צריך שמישהו אולי יתן את זה לAI שיוסיף תוכן תוך שמירה על מראה הנקי,
כי עכשיו אין כאן שום תוכן, שמתי את מה שכתוב באתר כאן.אני סבור שהמודעה הזאת מצויינת מבחינת העיצוב הנקי, ופלטת הצבעים.
כי עכשיו אין כאן שום תוכן, שמתי את מה שכתוב באתר כאן.זה נקי אבל זה לא פרסומת, זה נראה כמו הסבר על השירות, צריך משהו שיתפוס את העין
-
-
אני סבור שהמודעה הזאת מצויינת מבחינת העיצוב הנקי, ופלטת הצבעים.
כי עכשיו אין כאן שום תוכן, שמתי את מה שכתוב באתר כאן.זה נקי אבל זה לא פרסומת, זה נראה כמו הסבר על השירות, צריך משהו שיתפוס את העין
-
הייתי אומר לפצל לכמה מודעות, שיהיה רצף פרסומות על אותו קו עיצובי [יש לזה שם מקצועי, לא זוכר עכשיו]
-
מנסיוני או יותר נכון מנסיון אשתי שום AI מתקדם ככל שיהיה לא מוצלח כמו גרפיקאי/ת, כמובן שכולם משלבים אלמנטים מAI אבל מחשב נשאר מחשב [לבנתיים], @י.-פל. יש תקציב? או לחפש אולי גרפיקאי/ת בתרומה לפרוייקט המדהים הזה?
נ.ב. אבל באמת נ.ב. הייתי מציע את שירותי אשתי אבל יש לה עומס נוראי, אני ישאל אותה אבל לא מתחייב לכלום ובבקשה אל תנדנדו לי על זה ואל תבנו על זה. -
@איש-שלו אתה הבאת לו תמונה של אוצריא?
או שהוא לבד ניחש את מראה התוכנה? -
מנסיוני או יותר נכון מנסיון אשתי שום AI מתקדם ככל שיהיה לא מוצלח כמו גרפיקאי/ת, כמובן שכולם משלבים אלמנטים מAI אבל מחשב נשאר מחשב [לבנתיים], @י.-פל. יש תקציב? או לחפש אולי גרפיקאי/ת בתרומה לפרוייקט המדהים הזה?
נ.ב. אבל באמת נ.ב. הייתי מציע את שירותי אשתי אבל יש לה עומס נוראי, אני ישאל אותה אבל לא מתחייב לכלום ובבקשה אל תנדנדו לי על זה ואל תבנו על זה. -
מ"מ מה שבטוח שצריך לפרסם כאן את פלטת הצבעים אל אוצריא ואת ערכי המותג (ואם אין אז ליצור)
ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוט -
מ"מ מה שבטוח שצריך לפרסם כאן את פלטת הצבעים אל אוצריא ואת ערכי המותג (ואם אין אז ליצור)
ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוטמשה כתב:
ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוטזה קודם כל הכי חשוב,
כי בסופו של יום אם המודעה עולה להישפט כאן בפורום ולכל אחד דעתו וטעמו האישיים, לא משנה מי יעשה את זה בטוח יהיה מישהו שזה לא לטעמו,
ולכן ברגע שמגדירים כללים - כדוגמה קחו את material 3 שהיא השפה העיצובית המוצהרת של אוצריא, (אגב, זה יכול להיות גם הקו המנחה של עיצוב המודעות) אז ממילא לא יהיה יותר מידי לאן להתפזר ולהתווכח.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
???
צ"ל ולמדה בפתח.