בקשה | פרסומת התרמה לאוצריא, למי יש טעם טוב ועדין?
-
אז דבר עם המפתח - אולי הוא יכול לבדוק מי זה.
לא כזה משנה לי...
אבל בכל מקרה זה נרשם עם החשבון גוגל של אוצריא, א"א לדעת מי מבינינו עשה את זה...אז דבר עם המפתח - אולי הוא יכול לבדוק מי זה.
לא כזה משנה לי...
אבל בכל מקרה זה נרשם עם החשבון גוגל של אוצריא, א"א לדעת מי מבינינו עשה את זה...אז מה הבעיה?
המיילים יגיעו לחשבון הנכון. -
אז דבר עם המפתח - אולי הוא יכול לבדוק מי זה.
לא כזה משנה לי...
אבל בכל מקרה זה נרשם עם החשבון גוגל של אוצריא, א"א לדעת מי מבינינו עשה את זה...אז מה הבעיה?
המיילים יגיעו לחשבון הנכון. -
לדעתי כדאי מאוד שיהיה מייל - רק עם ספרות - כדי שכל מי שירצה להוריד את התוכנה, יקבל את כל הקישורים להורדה ישירות למייל שלו.
מעין ש@אלף שין ביקש / עשה לארון הספרים הדיגיטלי (8427238@gmail.com).
וישמע חכם ויוסף לקח.יישר כוחם על העבודה ללא לאות למען הרבות תורה ולומדיה
חיילכם - לאורייתא
חלוצי הצבא - אנשי חיל -
-
-
@דאנציג זה עוד נסבל.
הבעיה כאשר צד אחד רגיל להסביר לפי מקשי המקלדת, והשני רגיל להסביר לפי M כמו משה, S כמו סמסונג אברכים וכו'. -
-
לע"ד זה הכיוון:
(הניסוח שלי, אבל העבודה עם ה-AI היא של מי שמבין בו יותר ממני...)

צריך שם הרבה תיקונים. מי מרים את הכפפה?

@איש-שלו אתה הבאת לו תמונה של אוצריא?
או שהוא לבד ניחש את מראה התוכנה? -
לע"ד זה הכיוון:
(הניסוח שלי, אבל העבודה עם ה-AI היא של מי שמבין בו יותר ממני...)

צריך שם הרבה תיקונים. מי מרים את הכפפה?

@איש-שלו מאוד יפה אבל קצת עמוס, יותר מדאי חומר, אין משהו שתופס את העין, בפרסום מודרני אמור להיות יותר נקי עם נקודה מרכזית שמסבירה הכל ותופסת את העין מיד כשמסתכלים וכמה הוספות בודדות בלבד [זה אמור לתפוס את העין במבט ראשון של פחות משניה, תחשוב שזה סטטוס, כמה היו מספיקים להבין במה מדובר על שזה רץ הלאה?]
-
@איש-שלו מאוד יפה אבל קצת עמוס, יותר מדאי חומר, אין משהו שתופס את העין, בפרסום מודרני אמור להיות יותר נקי עם נקודה מרכזית שמסבירה הכל ותופסת את העין מיד כשמסתכלים וכמה הוספות בודדות בלבד [זה אמור לתפוס את העין במבט ראשון של פחות משניה, תחשוב שזה סטטוס, כמה היו מספיקים להבין במה מדובר על שזה רץ הלאה?]
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

???
צ"ל ולמדה בפתח.