בירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה
-
@הבל-הבלים אני התקנתי את הגירסא האחרונה שלך מהדורה 158 וזה נחמד מאוד רק יש בעיה שבכניסה לתוכנה הוא לא נטען כמו שצריך ואם לוחצים על משהו הספריה קורסת
הדבר היחיד שעוזר זה ללחוץ קונטרול X ואז הוא מגיע למסך הראשי של הספריה ואז היא עולה@u88 כתב בבירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה:
@הבל-הבלים אני התקנתי את הגירסא האחרונה שלך מהדורה 158 וזה נחמד מאוד רק יש בעיה שבכניסה לתוכנה הוא לא נטען כמו שצריך ואם לוחצים על משהו הספריה קורסת
הדבר היחיד שעוזר זה ללחוץ קונטרול X ואז הוא מגיע למסך הראשי של הספריה ואז היא עולהתגיד זה קורה תמיד או רק כשיש לך כרטיסיות חיפוש פתוחת?
אגב... מה זה קונטרול X? כלומר איזה קיצור זה? -
@u88 כתב בבירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה:
הדבר היחיד שעוזר זה ללחוץ קונטרול X ואז הוא מגיע למסך הראשי של הספריה ואז היא עולהתגיד זה קורה תמיד או רק כשיש לך כרטיסיות חיפוש פתוחת?
אגב... מה זה קונטרול X? כלומר איזה קיצור זה?@דנדי כתב בבירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה:
תגיד זה קורה תמיד או רק כשיש לך כרטיסיות חיפוש פתוחת?
כשיש כרטיסית ספר פתוחה
@דנדי כתב בבירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה:
אגב... מה זה קונטרול X? כלומר איזה קיצור זה?

-
זה לא הברירת מחדל
בעיקרון זה קונטרול שיפט W -
@יאיר-דניאל כתב בבירור | כמה הערות בנוגע לתת גירסא 556 - האחרונה:
מקווה שעדיין רלוונטי אחרי הגי' החדשה של @הבל-הבלים לא ניסיתי אותה עדיין.
חבל, תנסה, ואחרי שתמחק את כל מה שלא רלוונטי, תתייג אותי שוב, כי אין לי כוח לקרוא את כל זה.
@הבל-הבלים שאלה קטנה איך אפשר לפטור את הבעיה הזאת

זה לא מופיע כמו BD בצבע ירוק -
@הבל-הבלים שאלה קטנה איך אפשר לפטור את הבעיה הזאת

זה לא מופיע כמו BD בצבע ירוק -
@הבל-הבלים שזה אומר? או שמה נדבר? 🕯️
-
@הבל-הבלים שזה אומר? או שמה נדבר? 🕯️
-
@u88
לא הבנתי מה כתבת, אני בסך הכול התכוונתי שאני מודע לזה, וכל דבר לוקח המון המון זמן לטפל.
וה' יעזור, ייקח קצת זמן, אב בסוף ייצא משהו טוב בעז"ה.@הבל-הבלים סליחה
התכוונתי לדעת אם זה דבר שפירושו "אין תשובה" או פירושו "בקרוב ממש".. -
מקווה שעדיין רלוונטי אחרי הגי' החדשה של @הבל-הבלים לא ניסיתי אותה עדיין.
א. בעת הדפסה - לא עובד הכפתור מעבר לדף

ב. אין תצוגה בהדפסה

ג. מה הכלל של מספר הספרים הפתוחים - בתמונה הראשונה זה 21, ובתמונה השניה - 23.
(לענ"ד הייתי מקטין את לאזור ה-15)

ד. בזמני היום - משום מה הקטינו את הכתב - זה ממש קטן.

ה. האפשרות של חילוץ ע"י התוכנה מקובץ הזיפ - לא עובדת - זה לא מציג את קבצי הזיפ

ו. אין סנכרון בין בחירת הלוח שנה בחלון הגדרות לוח שנה - לבין הגדרות לוח שנה בחלונית הגדרות, גם לאחר בחירת עיר בלוח השנה בכלים - לא מתעדכן העיר הנבחרת בהגדרות - וגם שינוי שם לא עושה כלום. הכפתור שם לא באמת משנה את העיר.

ז. בעיה ישנה - מהמעבר לDB. אין אפשרות לעבור לאודות התוכנה - התיקייה של זה לא קיימת בDB.

ח. לדעתי צריך לשנות את הנוסח לעבור אל...

ט. בשמור וזכור - לאחר בחירה של מסכת וסימון כל הדפים - זה נתקע - ולא עוזר לחיצה על נסה שוב.

י. העיצוב באודות - צריך לעלות את הכיתוב = לשורה אחת.

יא. במילון ראשי תיבות - צריך להגדיר שהמילה - כפי שהיא הוקלדה - תהיה התוצאה הראשונה - אצלי זה היה התוצאה ה30!

שני בעיות שלכאו' נפתרו אצל @הבל-הבלים:
יב. PDF לא נפתח

יג. התוכנה ממשיכה לרוץ ברקע אחרי סגירה, ולכן א"א לפתו אותה שוב, והיא גם לוקח הרבה ראם ברקע.
יד. האינדקס מתחיל ולא ממשיך - והא נוצר בכלל בכונן C, ולא בתוך תיקיית אוצריא.

ו. אין סנכרון בין בחירת הלוח שנה בחלון הגדרות לוח שנה - לבין הגדרות לוח שנה בחלונית הגדרות, גם לאחר בחירת עיר בלוח השנה בכלים - לא מתעדכן העיר הנבחרת בהגדרות - וגם שינוי שם לא עושה כלום. הכפתור שם לא באמת משנה את העיר.
וואו, הצלחתי!!!!!!!!

כן, זה היה מייאש -
וואו, הצלחתי!!!!!!!!

כן, זה היה מייאש