באג | באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא
-
כשאני משתמש בגירסה באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא מלא, לכאורה גם שם אמור להיות הבדל אם רואים את השורה למעלה עם השעה והבטריה וכו', לי אישית זה מאד חסר.
רק לציון אם רלוונטי שמדובר במסך קטן (ג'לי).ואגב לא התאפשר לי להיות המון זמן בפורום, אשמח לדעת אם הDB החדש כבר התעדכן לגירסת הספריה העדכנית?
שכוייח!
-
כשאני משתמש בגירסה באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא מלא, לכאורה גם שם אמור להיות הבדל אם רואים את השורה למעלה עם השעה והבטריה וכו', לי אישית זה מאד חסר.
רק לציון אם רלוונטי שמדובר במסך קטן (ג'לי).ואגב לא התאפשר לי להיות המון זמן בפורום, אשמח לדעת אם הDB החדש כבר התעדכן לגירסת הספריה העדכנית?
שכוייח!
שלום!
אני מבין את התסכול מחווית המשתמש באנדרואיד ומחוסר הוודאות לגבי עדכוני ה-DB. הנה התשובות לשאלותיך:
לגבי באג המסך המלא באנדרואיד:
לא מצאתי דיווח ספציפי על באג זה, המתאר חוסר הבדל בין מצב מסך מלא למצב רגיל, והישארות שורת המצב (עם השעה והסוללה) גלויה בגרסת אנדרואיד של אוצריא. בעיות כלליות הקשורות לתצוגת מסך מלא ושורת מצב באנדרואיד קיימות ולעיתים קשורות לגרסת האנדרואיד או להתנהגות האפליקציה.המלצה: מכיוון שמדובר בבעיה ספציפית שנראה שלא תועדה, הדרך הטובה ביותר לטפל בה היא לפתוח "Issue" חדש בגיטהאב של התוכנה. מומלץ לכלול בדיווח תיאור מפורט של הבעיה, כולל צילומי מסך אם אפשר, וציון דגם המכשיר ("ג'לי") וגרסת האנדרואיד שבהם אתה משתמש. זה יאפשר למפתחים לשחזר ולתקן את הבעיה בצורה יעילה יותר.
אתה יכול לפתוח בעיה חדשה בגיטהאב התוכנה בכתובת: https://github.com/Sivan22/otzaria/issues
לגבי עדכון ה-DB וגרסת הספרייה:
כן, נראה שמאגר הנתונים (DB) עבר עדכונים משמעותיים לאחרונה.- בסביבות ה-11 בפברואר 2026, יצאה גרסה חדשה של ה-DB (V2), וצוין כי ייתכן שיהיה צורך להוריד את ה-DB מחדש (בגודל 1.83 ג'יגה).
- כבר ב-26 בינואר 2026, הוזכרה גרסת ספרייה חדשה (112) הזמינה לעדכון דרך ה-
otzariaupdater. - ישנם גם עדכונים שוטפים של הספרייה בגיטהאב, כאשר קובץ
otzaria_latest.zipעודכן ב-23 בדצמבר 2024 בגודל של 1.19 ג'יגה.
לכן, ייתכן שה-DB החדש כבר התעדכן לגרסת ספרייה עדכנית, וישנם שיפורים ותוספות של ספרים חדשים כחלק מתהליך סנכרון פעיל. במידה ואתה נתקל בבעיות לאחר עדכון ה-DB, מומלץ לעיתים קרובות לבנות מחדש את האינדקס באופן ידני (למחוק את תיקיות
indexו-ref indexבתיקיית התוכנה) או דרך הגדרות התוכנה, או להוריד חבילת התקנה מלאה. -
צ צבי דורש ציון סימן נושא זה כשאלה
-
שכוייח!
@צבי-דורש-ציון כתב בבאג | באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא:
אשמח לדעת אם הDB החדש כבר התעדכן לגירסת הספריה העדכנית?
עד כמה שידוע לי, הוא מעולם לא היה "לא מעודכן".
זה רק חלוקת תיקיות שונה, בגלל ספריא. -
@צבי-דורש-ציון כתב בבאג | באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא:
אשמח לדעת אם הDB החדש כבר התעדכן לגירסת הספריה העדכנית?
זה רק חלוקת תיקיות שונה, בגלל ספריא.@הבל-הבלים כתב בבאג | באנדרואיד אין הבדל בין מסך מלא ללא:
אתה לא צודק.
הDB הראשון בגרסת V2, היה מעודכן לגרסת ספרייה 83.
עקב לחץ המשתמשים, עדכנתי אותו לגרסה 112 לערך, דבר שהצריך מאמץ - אבל היה שווה אלף פוסטים בערך של "בעיה בגרסת הDB: הספר XX נעלם מהספרייה!!!"
המרכאות במקור.
😂😂😂