עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
אם יש טבלה עם ID ושמות המחברים, למה לא לרשום את הID של המחבר בטבלה book? יותר חסכוני לעשות עוד טבלה עם שני ID, אחד של הספרים ואחד המחברים?
-
@elie-gambache יש כאן שאלה בקשר לצורת בניית ה DB.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ואם המחברים קשורים לדברים אחרים איך תעשה ? אם אני רוצה למשל לחבר כל המחברים לקטגוריות, תנאים, אמוריאים וכו, כרגע אין לי את זה אבל הבנתי שאוצריא כן עשו את זה, לא בדקתי אבל אם עשו את זה, אז הם שמחו שזה היה בטבלה בנפרד
אבל העניין הוא יותר שזה הצורה לעשות בsql, זה לא היה נקי לעשות את זה, ואם זה לא נקי יש לזה סיבות -
בגרסה החדשה יש בעיה של צריכת CPU גבוה יחסית, בערך פי 15 מהגרסאות הישנות!, כנראה שהוא תקוע באיזה לולאה אין סופית. אפשר לבדוק את זה במנהל המשימות.
@אבי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
בגרסה החדשה יש בעיה של צריכת CPU גבוה יחסית, בערך פי 15 מהגרסאות הישנות!, כנראה שהוא תקוע באיזה לולאה אין סופית. אפשר לבדוק את זה במנהל המשימות.
-
אתה מדבר על הגירסה של @הבל-הבלים ?
כי הוא סידר את זה יחסית...
@י.-פל. אולי כדאי שתמזג את השינויים שלו כבר כי אנשים עדיין מורידים את הגירסה הישנה...אבל יכול להיות שדיברת על הגירסה של @הבל-הבלים כי היא עדיין מאמצת את המחשב, אבל נראה לי שמאז הוא עשה עוד שינויים והם עוד לא עלו אז נחכה לשינויים שלו ואז נדבר...
-
אתה מדבר על הגירסה של @הבל-הבלים ?
כי הוא סידר את זה יחסית...
@י.-פל. אולי כדאי שתמזג את השינויים שלו כבר כי אנשים עדיין מורידים את הגירסה הישנה...אבל יכול להיות שדיברת על הגירסה של @הבל-הבלים כי היא עדיין מאמצת את המחשב, אבל נראה לי שמאז הוא עשה עוד שינויים והם עוד לא עלו אז נחכה לשינויים שלו ואז נדבר...
-
@דנדי
לא, כל השינויים מוזגו.
ועכשיו ראתי גם אצלי, שאם יש טאב פתוח - ה-CPU לא יורד עד הסוף.
יטופל בעז"ה.כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
לא, כל השינויים מוזגו.
עכשיו אני אוחז, שביטלתי את ההרצה האוטומטית, עכשיו אני יבנה גרסה חדשה, תעקבו.
יש גם הרבה תיקונים של @פלמנמוני שנכנסו. -
כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
לא, כל השינויים מוזגו.
יש גם הרבה תיקונים של @פלמנמוני שנכנסו.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כלומר?
-
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כלומר?
-
@דנדי
עד היום כל שינוי שמוזג - התפרסמה גרסה, ולדעתי זה מפריע לעבוד.
עוד כרבע שעה תתפרסם גרסה מהפורק של אוצריא.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
עד היום כל שינוי שמוזג - התפרסמה גרסה, ולדעתי זה מפריע לעבוד.
אתה צודק ממש...
אבל אני רואה את בקשות המשיכה שלך ואני לא רוצה להעיר הערות למשל על הCPU כשאני רואה שיכול להיות שהשינויים שם כבר יפתרו את זה... -
עדכון:
פורסם גרסה חדשה. -
אין דבאגר ופרופיילר בפלאטר ? זה אמור לקחת 5 שניות לדעת
עריכה : https://docs.flutter.dev/tools/devtools/cpu-profiler , הא זה רק למובייל, איך אפשר לכתוב תוכנה בלי פרופיילר -
עריכה : https://docs.flutter.dev/tools/devtools/cpu-profiler , הא זה רק למובייל, איך אפשר לכתוב תוכנה בלי פרופיילר@Elie-Gambache כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
עריכה : https://docs.flutter.dev/tools/devtools/cpu-profilerאיזה יופי!!!
תודה רבה!!!
כעת, תנסה למצוא שם את הסיבה...
ניסיתי - שעות! -
@Elie-Gambache כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
עריכה : https://docs.flutter.dev/tools/devtools/cpu-profilerאיזה יופי!!!
תודה רבה!!!
כעת, תנסה למצוא שם את הסיבה...
ניסיתי - שעות!@י.-פל. אבל אני רואה שזה רק למובייל, וגם אין משהו בזמן אמת ? אני לא מכיר אבל זה נראה מאוד פרימיטיבי
-
תודה על כל השיפורים הנפלאים!!!!!!!
עכשיו דיווחי באגים
-
הגלילה בPDF מאוד איטית ואם רוצים לעבור הרבה דפים זה קשה.
-
לא נפתחת שום רשימה בלחצן ימני על PDF
-
אין מפרשים על PDF
-
מבחינת הCPU המצב כמו שהיה קודם בגירסה של @הבל-הבלים
-
עדיין התוכנה קורסת אם בזמן טעינת הספריה לוחצים על לחצנים נוספים...
-
הלחצן הצמדת הכרטסיה מאוד מציק, וגם מיותר כי זה לא כ"כ קשה ללחוץ לחצן ימני ולבחור הצמדה, כמה כבר עושים את זה
-
-
@י.-פל. אבל אני רואה שזה רק למובייל, וגם אין משהו בזמן אמת ? אני לא מכיר אבל זה נראה מאוד פרימיטיבי
@Elie-Gambache
יש גם לדסקטופ, אבל למי שלא מתמצא - מאוד קשה להבין איפה בדיוק הבעיה.
אני אפי' לא הספקתי להגיע לשם. -
@Elie-Gambache
אני אפי' לא הספקתי להגיע לשם.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אני אפי' לא הספקתי להגיע לשם.אתם מאבדים זמן לדעתי, תלמדו את עקרונות בצורה רצינית ולא יהיו יותר בעיות כאלו
-
תודה על כל השיפורים הנפלאים!!!!!!!
עכשיו דיווחי באגים
-
-
לא נפתחת שום רשימה בלחצן ימני על PDF
-
אין מפרשים על PDF
-
מבחינת הCPU המצב כמו שהיה קודם בגירסה של @הבל-הבלים
-
עדיין התוכנה קורסת אם בזמן טעינת הספריה לוחצים על לחצנים נוספים...
-
הלחצן הצמדת הכרטסיה מאוד מציק, וגם מיותר כי זה לא כ"כ קשה ללחוץ לחצן ימני ולבחור הצמדה, כמה כבר עושים את זה
@דנדי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
יותר ממה שהיה פעם?
ביקשו את זה בשרשור אחר, אז אני לא יודע. אולי נבצע את זה בצורה אחרת בהמשך.
כל השאר - לא טופל עדיין.
תודה רבה. -
-
יותר ממה שהיה פעם?
כל השאר - לא טופל עדיין.
תודה רבה.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
יותר ממה שהיה פעם?
כן וגם יותר מהגלילה בספרי טקסט, אני מתכוון לגליה בשתי אצבעות על לוח המגע
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ראיתי שבקשו אבל גם שם כבר היו חולקים
תודה על הכל!!!