בירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!
-
כן זה מה שעשיתי הכנסתי את התיקייה הזו לשם כאשר היא עדין דחוס ולחצתי על חלץ כאן, אח"כ בחרתי בתוכנה בתיקיה הזו וזה בכ"ז קורה לי
@רוצה-לגדול
תוכל לצם את זה כך

-
לא הבנתי?
-
כן זה מה שעשיתי הכנסתי את התיקייה הזו לשם כאשר היא עדין דחוס ולחצתי על חלץ כאן, אח"כ בחרתי בתוכנה בתיקיה הזו וזה בכ"ז קורה לי
@רוצה-לגדול כשלוחצים 'חלץ כאן', הוא שם את זה בתיקיה חדשה, אתה צריך להוציא את הקובץ עצמו שיהיה בתיקיית אוצריא (ולא בתיקיה בתוך תיקיה)
-
בכלל הבעיות בפד"ף
א. תופעה מעניינת שקרתה לי היום:
כאשר ברשימה של הספרים [במסך ספרייה, כשרשמתי למשל 'שבת'] מופיעים כמה ספרים חלקים טקסט וחלקם פד"ף -
אני מקיש על ספר פד"ף - בתצוגה מקדימה הוא מופיע מכוסה בדוק אפור וא"א לדפדף בו.
עברתי לספר טקסט והוא כמובן הוצג כראוי.
חזרתי לספר הפד"ף וראה זה פלא - הנה הוא מופיע כרגיל [באור לבן, ונגלל].
בחרתי ספר פד"ף נוסף, והנה גם הוא מכוסה בדוק אפור.
חזרתי לספר טקסט כלשהו, ושוב לספר הפד"ף [השני] והנה הוא מופיע נהדר !
זאת אומרת שצריך ללמוד בטקסט ופד"ף לסירוגין?אני מצרף תיעוד:
פתיחת פדף וטקסט לסירוגין.zipעריכה: יתכן וזה רק בספרי פד"ף שאני הוספתי לתוכנה [הגם שצירפתי אותם ל-DB] ?
ב. בדומה לזה [אבל שונה:]
חיפוש בתוך ספר פד"ף [גמ' צורת הדף] - מילה אחת - מוצא מצויין. שתי מילים רצופות אינו מוצא.
חיפוש מתקדם - אינו מוצא, לא שתים ולא אחת.
ואז גם אם חוזרים ומחפשים בחלונית הניווט אינו מוצא.
אא"כ מאפסים על ידי ה-X, ואז כמו חיפוש חדש.מורכב קצת. אני מצרף תיעוד.
חיפוש בספר פדף.zipג. תופעה מעניינת נוספת בענין גלילת פד"ף:
הנה גם החיצים אינם מניעים את הספר.
וגם אינם מזיזים את הסמן בניווט. אבל הם כן מזיזים מעט את סרגל הניווט [והסמן נשאר על מקומו ועולה עם הרגל עד שנתקע למעלה].וגם כאן התופעה דומה:
כאשר מקישים על סרגל הניווט - אפשר לגלול אותו מעלה ומטה [בגרירה/ בשתי אצבעות על לוח המגע],
אבל אם מקישים בסמן על דף הספר עצמו בתוך החלון - אז החיצים מזיזים את סרגל הניווט [כאמור, הפוך על הפוך. בתיעוד המצורף בסופו רואים את הסרגל נוסע כלפי מעלה, זה קורה כאשר לחצתי על החיצים לכיוון למטה...].מצורף תיעוד:
גלילת פדף הספר והסרגל.zipהרב @י.-פל. נ"י - אולי בכל אלו יש סימנים דאורייתא למצוא היכן הבעיה?
או שכבר אתם יודעים מה מקור הבעיות ורק צריך למצוא להם פתר ? -
עכשיו למרבה הפלא חזר הש"ס המצולם להופיע על ידי כפתור המעבר לפד"ף [אמנם בלי גלילה עדיין]
אבל נעלמו הגמרות בטקסט !!!!הרב @י.-פל. נ"י - מה זה היה לנו...
@איש-שלו כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
עכשיו למרבה הפלא חזר הש"ס המצולם להופיע על ידי כפתור המעבר לפד"ף [אמנם בלי גלילה עדיין]
אבל נעלמו הגמרות בטקסט !!!!הרב @י.-פל. נ"י - מה זה היה לנו...