בירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!
-
@י.-פל.
בעיות ששמתי לב אליהם.הגדרות צורת הדף לא עובד - נפתח מסך אפור (נראה לי כבר דווח).
הטעינה איטית (?! קשור לזה שעוד לא נכנס הקומיט של @הבל-הבלים שמבטל את טעינת שמור וזכור?).
האיתור מביא תוצאות מוזרות, ככל הנראה מאוצר החכמה והיברו בוקס, מצורף תמונה.
ש בעיה בבחירת טקסט בעיון, אפשר לבחור רק קטע שלם, ואחרי שכל הקטע כבר 'מושחר' אפשר לשחק עם הבחירה ולהקטין אותה, אבל לפני שבוחרים קטע שלם חצי קטע לא נבחר בכלל, מצרף הסרטה.
כחול זה העכבר, אדום זה כשאני לוחץ עליו. הקלטה 2026-02-13 090428.rar
שלוש לחיצות על קטע בוחרת אותו לשניה אחת, ואז הבחירה משתחררת והקטע 'נלחץ' ופותח מפרשים, רואים גם כן בהסרטה שצירפתי לעייל.
לא יודע אם זה באג, רק צריך לשים לב שיש תיקיות עם ראשי תיבות, לכאורה זה יגרום לבעיות בהוספת ספרים עם תיקיות רגילות שלא תומכות בראשי תיבות.
הצעת יעול - ( @פלמנמוני ) נעילת ההגדרות בסיסמא אמורה לדרוש גם כן סיסמא (רבים ככל הנראה יכניסו סיסמא פעם אחת ולא יזכרו אותה, ובהנף אצבע יוכלו לנעול לעצמם את ההגדרות בלי דרך לפתוח אותם.
תודה עצומה!!!
-
@י.-פל.
בעיות ששמתי לב אליהם.הגדרות צורת הדף לא עובד - נפתח מסך אפור (נראה לי כבר דווח).
הטעינה איטית (?! קשור לזה שעוד לא נכנס הקומיט של @הבל-הבלים שמבטל את טעינת שמור וזכור?).
האיתור מביא תוצאות מוזרות, ככל הנראה מאוצר החכמה והיברו בוקס, מצורף תמונה.
ש בעיה בבחירת טקסט בעיון, אפשר לבחור רק קטע שלם, ואחרי שכל הקטע כבר 'מושחר' אפשר לשחק עם הבחירה ולהקטין אותה, אבל לפני שבוחרים קטע שלם חצי קטע לא נבחר בכלל, מצרף הסרטה.
כחול זה העכבר, אדום זה כשאני לוחץ עליו. הקלטה 2026-02-13 090428.rar
שלוש לחיצות על קטע בוחרת אותו לשניה אחת, ואז הבחירה משתחררת והקטע 'נלחץ' ופותח מפרשים, רואים גם כן בהסרטה שצירפתי לעייל.
לא יודע אם זה באג, רק צריך לשים לב שיש תיקיות עם ראשי תיבות, לכאורה זה יגרום לבעיות בהוספת ספרים עם תיקיות רגילות שלא תומכות בראשי תיבות.
הצעת יעול - ( @פלמנמוני ) נעילת ההגדרות בסיסמא אמורה לדרוש גם כן סיסמא (רבים ככל הנראה יכניסו סיסמא פעם אחת ולא יזכרו אותה, ובהנף אצבע יוכלו לנעול לעצמם את ההגדרות בלי דרך לפתוח אותם.
תודה עצומה!!!
@מענין-לשמוע כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
דוח כבר באיזה מקום אבל בצורת הדף זה עובד טוב
-
קרה לי תקלה אני רושם מה שעשיתי.
א. קודם כול מחקתי את אוצריא מכונן C.
ב. התקנתי את התוכנה החדשה. ואז נהיה לי בכונן C תיקה על שם אוצריא.
ג. הכנסתי את מסד הנתונים הדחוס לתוך תיקית אוצריא, וחילצתי ע"י חלץ כאן, ונוצר לי תיקיה חדשה לא בשום אוצריא והיא שקלה 6. +.
ד. הפעלתי שוב את התוכנה ובחירת התיקיה מיד ניפתח חלון ולחצתי אישור,[חפסתי את שןם התיקיה הזו ולא מצאתי אז לחצתי אישור].
ה. פתחתי את התוכנה שוב והיה בה את כל הספרים.
אבל אם אני לוחץ על כפתור כמו ההגדרות התוכנה ניתקע לשניה זה נראה שזה כבד לה [ לפמי אפי' זה כתב אוצריא לא מגיב] ואז היא מיתנתקת.
למה זה? עשיתע משהו לא נכון?@רוצה-לגדול כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
קרה לי תקלה אני רושם מה שעשיתי.
א. קודם כול מחקתי את אוצריא מכונן C.ליתר בטחון במקום למחוק [אם לא חסר לך מקום] אפשר לשנות את השם ל'אוצריא+' או '=אוצריא' וכיו"ב, וכך בקלות תוכל להחזיר את המצב לקדמותו.
ב. התקנתי את התוכנה החדשה. ואז נהיה לי בכונן C תיקה על שם אוצריא.
ג. הכנסתי את מסד הנתונים הדחוס לתוך תיקיית אוצריא, וחילצתי ע"י חלץ כאן, ונוצר לי תיקיה חדשה לא בשום אוצריא...המסד נתונים [המחולץ כמובן] צריך להיות בתוך 'אוצריא/אוצריא' [כך ברירת המחדל, וחבל לבחור תיקייה אחרת כי אתה לא יודע מתי זה יסתבך ולא יהיה מתואם עם ההגדרות.
את זה ודאי חייבים לעשות.
ע"כ בינתיים תעשה את זה ותראה אם מסתדר.
בכל השאר אינני מבין. יבואו המבינים וידריכו. -
מחקתי הכל ושוב עשיתי כפי מה שאמרתי, אלא שעכשיו עשיתי תיקית אותריא בתוך האוצריא ולשם חלצתי את מסד הנתונים וזה שוב קרה.
מצפה לישועה -
מחקתי הכל ושוב עשיתי כפי מה שאמרתי, אלא שעכשיו עשיתי תיקית אותריא בתוך האוצריא ולשם חלצתי את מסד הנתונים וזה שוב קרה.
מצפה לישועה -
מצפה לישועה@רוצה-לגדול
חילץ יש שפ תיקיה בשם seforim? -
כן, חלצתי תיקיה בשם הזה
-
כן, חלצתי תיקיה בשם הזה
@רוצה-לגדול
יופי אז תוציא את הקובץ מהתיקיה לתיקיה 'אוצריא/אוצריא' -
כן זה מה שעשיתי הכנסתי את התיקייה הזו לשם כאשר היא עדין דחוס ולחצתי על חלץ כאן, אח"כ בחרתי בתוכנה בתיקיה הזו וזה בכ"ז קורה לי
-
כן זה מה שעשיתי הכנסתי את התיקייה הזו לשם כאשר היא עדין דחוס ולחצתי על חלץ כאן, אח"כ בחרתי בתוכנה בתיקיה הזו וזה בכ"ז קורה לי
@רוצה-לגדול
תוכל לצם את זה כך

-
לא הבנתי?
-
@רוצה-לגדול כשלוחצים 'חלץ כאן', הוא שם את זה בתיקיה חדשה, אתה צריך להוציא את הקובץ עצמו שיהיה בתיקיית אוצריא (ולא בתיקיה בתוך תיקיה)
-
בכלל הבעיות בפד"ף
א. תופעה מעניינת שקרתה לי היום:
כאשר ברשימה של הספרים [במסך ספרייה, כשרשמתי למשל 'שבת'] מופיעים כמה ספרים חלקים טקסט וחלקם פד"ף -
אני מקיש על ספר פד"ף - בתצוגה מקדימה הוא מופיע מכוסה בדוק אפור וא"א לדפדף בו.
עברתי לספר טקסט והוא כמובן הוצג כראוי.
חזרתי לספר הפד"ף וראה זה פלא - הנה הוא מופיע כרגיל [באור לבן, ונגלל].
בחרתי ספר פד"ף נוסף, והנה גם הוא מכוסה בדוק אפור.
חזרתי לספר טקסט כלשהו, ושוב לספר הפד"ף [השני] והנה הוא מופיע נהדר !
זאת אומרת שצריך ללמוד בטקסט ופד"ף לסירוגין?אני מצרף תיעוד:
פתיחת פדף וטקסט לסירוגין.zipעריכה: יתכן וזה רק בספרי פד"ף שאני הוספתי לתוכנה [הגם שצירפתי אותם ל-DB] ?
ב. בדומה לזה [אבל שונה:]
חיפוש בתוך ספר פד"ף [גמ' צורת הדף] - מילה אחת - מוצא מצויין. שתי מילים רצופות אינו מוצא.
חיפוש מתקדם - אינו מוצא, לא שתים ולא אחת.
ואז גם אם חוזרים ומחפשים בחלונית הניווט אינו מוצא.
אא"כ מאפסים על ידי ה-X, ואז כמו חיפוש חדש.מורכב קצת. אני מצרף תיעוד.
חיפוש בספר פדף.zipג. תופעה מעניינת נוספת בענין גלילת פד"ף:
הנה גם החיצים אינם מניעים את הספר.
וגם אינם מזיזים את הסמן בניווט. אבל הם כן מזיזים מעט את סרגל הניווט [והסמן נשאר על מקומו ועולה עם הרגל עד שנתקע למעלה].וגם כאן התופעה דומה:
כאשר מקישים על סרגל הניווט - אפשר לגלול אותו מעלה ומטה [בגרירה/ בשתי אצבעות על לוח המגע],
אבל אם מקישים בסמן על דף הספר עצמו בתוך החלון - אז החיצים מזיזים את סרגל הניווט [כאמור, הפוך על הפוך. בתיעוד המצורף בסופו רואים את הסרגל נוסע כלפי מעלה, זה קורה כאשר לחצתי על החיצים לכיוון למטה...].מצורף תיעוד:
גלילת פדף הספר והסרגל.zipהרב @י.-פל. נ"י - אולי בכל אלו יש סימנים דאורייתא למצוא היכן הבעיה?
או שכבר אתם יודעים מה מקור הבעיות ורק צריך למצוא להם פתר ? -
עכשיו למרבה הפלא חזר הש"ס המצולם להופיע על ידי כפתור המעבר לפד"ף [אמנם בלי גלילה עדיין]
אבל נעלמו הגמרות בטקסט !!!!הרב @י.-פל. נ"י - מה זה היה לנו...
@איש-שלו כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
עכשיו למרבה הפלא חזר הש"ס המצולם להופיע על ידי כפתור המעבר לפד"ף [אמנם בלי גלילה עדיין]
אבל נעלמו הגמרות בטקסט !!!!הרב @י.-פל. נ"י - מה זה היה לנו...