בקשה | מסע קטן לתמורה גדולה
-
תגובה: המלצה | תרומות לאוצריא
בהמשך לשרשור הנ"ל ובשל הרצון שלי שזה יהיה מסודר וטובאנו רוצים לצאת למסע התרמות לתוכנת אוצריא
כל שקל שיכנס כתרומה הינו אך ורק לפיתוח ושדרוג התוכנה!!!הרעיון בכללי הוא כזה
כל אחד לוקח על עצמו סכום קטן בהו"ק (בין אם זה 10 20 30 וכו'), כי כל שקל שלא מורגש לך בכיס בכל חודש יוצר גב ובסיס כלכלי לתוכנה הנפלאה הזו.ההוצאות של התוכנה הם כמובן מתכנתת בכירה שמשפרת את החיפוש וממשק התוכנה
ואם יהיה שפע אז בעז"ה גם תגמולים למחברי ספרים, בשביל שיסכימו להכניס את ספריהם לתוכנה.כל אחד שתורם (והתרומה היא זכות ולא חובה) מקבל (באם הוא רוצה כמובן 😊) ליד שמו תגית
אין לנו יעד כי אין פשוט דרך לשער את הסכומים שנצטרך,
אבל ממש כל שקל יעזור!!בתודה מראש צוות אוצריא
לתרומות לחץ כאן
נ.ב. כמובן וכמובן שאם תרמת נשמח אם תציין את זה כאן כדי שנוכל להודות בצורה הרשומה למעלה
-
ע ע"ה דכו"ע הצמיד את נושא זה
-
זה ה"סיפתח" שלי...
בעז"ה יהיה יותר...
-
כל מי שתורם בהוראת קבע [ויבורך בברכת אשר יקים את דברי התורה הזאת וכו', כנזכר כאן כבר כו"כ פעמים] -
ראוי שיאמר שהוא עושה זאת בלי נדר וקבלה.אא"כ הוא באמת רוצה להכניס עצמו בעול קבוע של נדרי מצוה, וצ"ע ואכמ"ל.
כי הא פשיטא, שתרומה לאוצריא קדישא - היא מצוה רבה וחשובה עד מאוד,
והאומר אשנה פרק זה - נֶדֶר גדול נָדַַר לאלקי ישראל ! -
Y ymp's התייחס לנושא זה
-
תגובה: המלצה | תרומות לאוצריא
בהמשך לשרשור הנ"ל ובשל הרצון שלי שזה יהיה מסודר וטובאנו רוצים לצאת למסע התרמות לתוכנת אוצריא
כל שקל שיכנס כתרומה הינו אך ורק לפיתוח ושדרוג התוכנה!!!הרעיון בכללי הוא כזה
כל אחד לוקח על עצמו סכום קטן בהו"ק (בין אם זה 10 20 30 וכו'), כי כל שקל שלא מורגש לך בכיס בכל חודש יוצר גב ובסיס כלכלי לתוכנה הנפלאה הזו.ההוצאות של התוכנה הם כמובן מתכנתת בכירה שמשפרת את החיפוש וממשק התוכנה
ואם יהיה שפע אז בעז"ה גם תגמולים למחברי ספרים, בשביל שיסכימו להכניס את ספריהם לתוכנה.כל אחד שתורם (והתרומה היא זכות ולא חובה) מקבל (באם הוא רוצה כמובן 😊) ליד שמו תגית
אין לנו יעד כי אין פשוט דרך לשער את הסכומים שנצטרך,
אבל ממש כל שקל יעזור!!בתודה מראש צוות אוצריא
לתרומות לחץ כאן
נ.ב. כמובן וכמובן שאם תרמת נשמח אם תציין את זה כאן כדי שנוכל להודות בצורה הרשומה למעלה
-
@ymp-s כתב בבקשה | מסע קטן לתמורה גדולה:
כדאי מאוד בהערות בתרומה לציין את שם המשתמש בפורום
-

-
-
הערכה רבה והערצה ענקית - למען תורת ישראל והפצת תורת ה'.