באג | פס גלילה בPDF ובמפרשים
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
@מענין-לשמוע כתב בבאג | פס גלילה בPDF ובמפרשים:
א. כשפותחים מפרשים בפי די אף (על הש"ס) אין פס גלילה בצד.
לגבי א.
בהחלט רצוי שיהיה פס גלילה, אבל בינתיים עד שיהיה יש משהו חילופי - צריך ללחוץ על מספר העמוד השחור שמופיע בצד ימין לצד הספר ותגרור אותו לכיוון מטה או מעלה, וזה במקום פס גלילה

@יהודי-צעיר כתב בבאג | פס גלילה בPDF ובמפרשים:
לגבי א.
בהחלט רצוי שיהיה פס גלילה, אבל בינתיים עד שיהיה יש משהו חילופי - צריך ללחוץ על מספר העמוד השחור שמופיע בצד ימין לצד הספר ותגרור אותו לכיוון מטה או מעלה, וזה במקום פס גלילהדיברתי על פס הגלילה במפרשים, בפי די אף עצמו זה לא הפריע לי בגלל שבאמת אפשר לגלול עם המספר.
@י.-פל. -
@י.-פל. ?
התוונתי לשני בעיות שונות, פתרת רק את השניה, נכון? -
-
-
@י.-פל. כתב בבאג | פס גלילה בPDF ובמפרשים:
זומבי
מה זה? לא מכיר אותו?
חיפוש גוגל AI
שימושים מטאפוריים:
מחשב זומבי: מחשב שנדבק בתוכנה זדונית ונשלט מרחוק ללא ידיעת בעליו, לרוב לצורך התקפות סייבר (כמו DDoS) או שליחת דואר זבל (Spam).
תהליך זומבי: במערכות הפעלה, תהליך שסיים את פעולתו אך עדיין מופיע בטבלת התהליכים.יאללה, גלשנו...
-
@יהודי-צעיר כתב בבאג | פס גלילה בPDF ובמפרשים:
לגבי א.
בהחלט רצוי שיהיה פס גלילה, אבל בינתיים עד שיהיה יש משהו חילופי - צריך ללחוץ על מספר העמוד השחור שמופיע בצד ימין לצד הספר ותגרור אותו לכיוון מטה או מעלה, וזה במקום פס גלילהדיברתי על פס הגלילה במפרשים, בפי די אף עצמו זה לא הפריע לי בגלל שבאמת אפשר לגלול עם המספר.
@י.-פל.@מענין-לשמוע כתב בבאג | פס גלילה בPDF ובמפרשים:
דיברתי על פס הגלילה במפרשים, בפי די אף עצמו זה לא הפריע לי בגלל שבאמת אפשר לגלול עם המספר.
נוסף.