המלצה | התרמות לאוצריא בפורים?
-
@דאנציג כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
ולעניינינו, כל משתמש בתוכנה, מבין שיש כאן השקעה עצומה, לא מבקשים ממך שתתרום בשביל מה שאתה קיבלת כבר, אלא בשביל לתת לך יותר.
אתה לא רוצה, אל תתן.
אבל אני חושב שכל אדם, כשהוא מקבל משהו שהוא מאוד נהנה ממנו, הוא רוצה להכיר טובה, וכאשר נותנים לו את ההזדמנות לתרום, אפילו אם זה יהיה להנאת המפתח, אני הייתי תורם, [תחשוב אם המתכנת אומר לך, שהוא רוצה עכשיו ארוחת גורמה בשביל שיהיה לו יישוב הדעת לטפל בבאגים שהתגלו לאחרונה, אז נכון שאני לא יוציא לעולם 200 ש"ח על ארוחת צהרים, אבל בשביל אדם שמשקיע כל כך הרבה, אני רוצה לפנק אותו, סתם בשביל הכרת הטוב, אז אם יש לי, אני אתן בשמחה.זכור לי שעל תרומת המשכן כתוב משהו כזה, שמשה רבינו היה צריך לפרט לכלל ישראל את כל התרומה לאן הלך כל דבר, מה שאין כן על העגל שלא ביקשו שום קבלה...
עכשיו, הבקשה לתרומות, היא בשביל המשך פיתוח מוצר שאתה משתמש בו ונהנה ממנו, ולא על לשעבר, אתה לא מאמין לזה, אז איך אתה משתמש בזה? וכי בקשו ממך שקל על השימוש בתוכנה? נותנים לך חינם, ומבקשים ממך אם יש לך, תן בשביל שיהיה לנו איך לתת לך מוצר יותר טוב.
אני יחזור שוב והדגיש
אני לכשצמי לגופו של עניין לא רואה סיבה לא לתרום מכל הטעמים הנ"ל ודומ'
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחים
ולכן כתבתי שיש לנקוט בשתי עניינים א. למסד את המערכת שזה לא משהו אנונימי עם כל מני שמות אלא משהו מוכר ורשמי
ב. לתת משוב כל שהוא על הפעולות לא חלילה דו"ח אלא כמתבאר וכפי שעלו עוד כמה מבני החבורה כאן@אבא-כדברה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחיםזה כבר הובן, כתבתי לעיל.
אם כי, כפי שכבר כתבתי שם:כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
אתה מדבר על פנייה לקהל יעד, שאינו משתמש בתוכנה.
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה? -
@אבא-כדברה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחיםזה כבר הובן, כתבתי לעיל.
אם כי, כפי שכבר כתבתי שם:כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה?@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה?אתה צודק לגבי קהל אינשי דעלמא.
צריך לחשוב על אנשים יחידים, כאלה שיש להם מה לתת, ונותנים עבור כל מי עניינים חשובים יותר או יותר...
כאלה שיש להם חיבה לענין הספציפי הזהמנסיון, ככה זה עובד.
אחד מחזיק מאוד מלימוד ירושלמי, אחד מלֵא בחיבת ירושלים,
אחד מרחם על בנות שמחכות לזיווגן, ואחד דואג לנערי ישראל שמחפשים את עצמם במקום שהם לא נמצאים...אנא, כל אחד יחשוב אם הוא מכיר מישהו שהפצת תורה ושימוש בטכנולוגיה מתחברים אצלו במוח טוב.
אולי זה יהיה הקוד שיפתח את החשבון.... -
@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
כאגב, מישהו כתב פה בפורום היכן שהוא, שהוא יכול להסביר בפרטי איך ניתן לעשות לוגו גם ללא קופה עצמאית.
אולי משהו זוכר מי והיכן?עריכה:
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק.
-
כאגב, מישהו כתב פה בפורום היכן שהוא, שהוא יכול להסביר בפרטי איך ניתן לעשות לוגו גם ללא קופה עצמאית.
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק.
@צדיק-וטוב-לו כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:

@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
זה כבר טופל. הייתה התכתבות לאח"מ.
הנה:

-

@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
הנה:

הנה:

אבל ראה כאן:

-
@פלמנמוני @ע-ה-דכו-ע
צריך להחליף את הקישור ל:
https://nedar.im/ezOdנא לא לסטות מנושא השרשור המקורי, גם אני נפלתי בזה.
-
אני חושב שלא יזיק להוסיף איזה פרסומת בפורום (כמובן משהו שמתאים) ובזה יכנס עוד כסף לאוצריא, כמובן שלא יראה כמו פרוג, פרסומת אחת לא תזיק.
-
אני חושב שלא יזיק להוסיף איזה פרסומת בפורום (כמובן משהו שמתאים) ובזה יכנס עוד כסף לאוצריא, כמובן שלא יראה כמו פרוג, פרסומת אחת לא תזיק.
@יהודי-וזהו כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
גם אני מצטרף להנ"ל.
-
אבל אין כל כך הרבה אנשים בפורום, וגם אין כל כך הרבה אנשים שמכירים את הפורום
נ"ל שאפשר להעלות בפורום לתורה בקשה צנועה עם כותרת 'מכיר את אוצריא? יש לך הזדמנות לקדם אותה' וכדו', אני בטוח שתופתעו מהתגובות
-
@פלמנמוני @ע-ה-דכו-ע
צריך להחליף את הקישור ל:
https://nedar.im/ezOdנא לא לסטות מנושא השרשור המקורי, גם אני נפלתי בזה.
-
@הבל-הבלים מתי?
-
@הבל-הבלים מתי?
-
אבל אין כל כך הרבה אנשים בפורום, וגם אין כל כך הרבה אנשים שמכירים את הפורום
נ"ל שאפשר להעלות בפורום לתורה בקשה צנועה עם כותרת 'מכיר את אוצריא? יש לך הזדמנות לקדם אותה' וכדו', אני בטוח שתופתעו מהתגובות
-
@כח-התורה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
מתוך התקנון בפורום לתורה:

? (זה הרעיון, שהמנהלים יעשו את זה).