המלצה | התרמות לאוצריא בפורים?
-
אולי יעזור...
בימים האחרונים, עקב כך שהבל הבלים לקח פיקוד, התפנה לי מעט זמן, והתחלתי לעבוד על קובץ שיטס עם כלל ההכנסות וההוצאות.
אולי אשתף אותו לציבור...
צריך לחשוב על זה.@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
אולי יעזור...
בימים האחרונים, עקב כך שהבל הבלים לקח פיקוד, התפנה לי מעט זמן, והתחלתי לעבוד על קובץ שיטס עם כלל ההכנסות וההוצאות.
אולי אשתף אותו לציבור...
צריך לחשוב על זה.לדעתי לא כדאי.
'וְלֹא יְחַשְּׁבוּ אֶת הָאֲנָשִׁים אֲשֶׁר יִתְּנוּ אֶת הַכֶּסֶף עַל יָדָם לָתֵת לְעֹשֵׂי הַמְּלָאכָה כִּי בֶאֱמֻנָה הֵם עֹשִׂים'.
כשאתה מתחיל לתת דו"ח, לאנשים מתחיל להיות דעות, למה ככה ולמה ככה. -
חס ושלום!!!!
אף אחד לא ביקש דו"ח מפורט..
אין מי מבאי התוכנה שעובד ברשות המסים או בכל משרד חקירות אחר
יש אמון מוחלט בעוסקים במלאכה
אבל -
לא יזיק ואפי' ידרבן לקבל קצת משוב על התרומה וכמו שהציעו כאן לדוג' לתת יעד עכשיו רוצים לפתח דבר X והוא עולה כך וכך וכן ע"ז הדרך
או שיפרו בתוכנה דבר V והוא ועלה באזור הסכום .. ובא בזכות התורמ/ים הצדיק/ים -
תסלחו לי על מה שאכתוב...
אבל נראה לי שראוי לזכור שפונים לציבור לבקש תרומה על משהו ציבורי שיתופי אנונימי צרך לתת שומת לב
כשאדם תורם למשהו הוא חפץ לדעת לא רק למה הוא תורם אלא גם למי הוא תורם, וכאן התשובה לא ברורה אוצריא היא קבוצה של יהודים צדקים העושים ליות כימים בהתנדבות מלאה למאן הרבצת תורה אמת אבל הכסף שאני תורם למה למי הוא הולך מי מפקח עליו מי ידאג ליעל אתו
סליחה אבל לא עוזר לאנשים לדעת שהכל באחריות מלאה של יהודי פלוני או פלמוני וכל שם וכנוי אחר עם כל הערכה הרבה שאני ועוד רוכשים לכבוד המפתחים שליט"א אבל נראה לי שמלבד חברי הפורם ועוד, לא הרבה מכרים ויודעים להעריך ולהאמין שהכסף נתון בידיים שימקסמו את המירב ולא חלילה...שלא יהא שום אי הבנה אני סמוך ובטוח ברבנים שליט"א אבל באתי להאיר לשימת לב שבאים לפנות בתפוצה רחבה יותר
מקווה שיבנו דברי לאשורם
@אבא-כדברה
כנראה לכן נהוג בקהילת המפתחים בקוד פתוח לבקש 'קנו לי קפה', יגיעו ויגידו אי מה אתה קונה קפה עם הכסף שנתתי לך בשביל פיתוח התוכנה...ולעניינינו, כל משתמש בתוכנה, מבין שיש כאן השקעה עצומה, לא מבקשים ממך שתתרום בשביל מה שאתה קיבלת כבר, אלא בשביל לתת לך יותר.
אתה לא רוצה, אל תתן.
אבל אני חושב שכל אדם, כשהוא מקבל משהו שהוא מאוד נהנה ממנו, הוא רוצה להכיר טובה, וכאשר נותנים לו את ההזדמנות לתרום, אפילו אם זה יהיה להנאת המפתח, אני הייתי תורם, [תחשוב אם המתכנת אומר לך, שהוא רוצה עכשיו ארוחת גורמה בשביל שיהיה לו יישוב הדעת לטפל בבאגים שהתגלו לאחרונה, אז נכון שאני לא יוציא לעולם 200 ש"ח על ארוחת צהרים, אבל בשביל אדם שמשקיע כל כך הרבה, אני רוצה לפנק אותו, סתם בשביל הכרת הטוב, אז אם יש לי, אני אתן בשמחה.זכור לי שעל תרומת המשכן כתוב משהו כזה, שמשה רבינו היה צריך לפרט לכלל ישראל את כל התרומה לאן הלך כל דבר, מה שאין כן על העגל שלא ביקשו שום קבלה...
עכשיו, הבקשה לתרומות, היא בשביל המשך פיתוח מוצר שאתה משתמש בו ונהנה ממנו, ולא על לשעבר, אתה לא מאמין לזה, אז איך אתה משתמש בזה? וכי בקשו ממך שקל על השימוש בתוכנה? נותנים לך חינם, ומבקשים ממך אם יש לך, תן בשביל שיהיה לנו איך לתת לך מוצר יותר טוב.
אבל אני מסכים איתך, שכאשר אדם יודע למה הוא נותן זה יותר קל, ולכן זה:
@אבא-כדברה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
לתת יעד עכשיו רוצים לפתח דבר X והוא עולה כך וכך וכן ע"ז הדרך
באמת דבר שלדעתי יכול לעזור.
-
@אבא-כדברה
כנראה לכן נהוג בקהילת המפתחים בקוד פתוח לבקש 'קנו לי קפה', יגיעו ויגידו אי מה אתה קונה קפה עם הכסף שנתתי לך בשביל פיתוח התוכנה...ולעניינינו, כל משתמש בתוכנה, מבין שיש כאן השקעה עצומה, לא מבקשים ממך שתתרום בשביל מה שאתה קיבלת כבר, אלא בשביל לתת לך יותר.
אתה לא רוצה, אל תתן.
אבל אני חושב שכל אדם, כשהוא מקבל משהו שהוא מאוד נהנה ממנו, הוא רוצה להכיר טובה, וכאשר נותנים לו את ההזדמנות לתרום, אפילו אם זה יהיה להנאת המפתח, אני הייתי תורם, [תחשוב אם המתכנת אומר לך, שהוא רוצה עכשיו ארוחת גורמה בשביל שיהיה לו יישוב הדעת לטפל בבאגים שהתגלו לאחרונה, אז נכון שאני לא יוציא לעולם 200 ש"ח על ארוחת צהרים, אבל בשביל אדם שמשקיע כל כך הרבה, אני רוצה לפנק אותו, סתם בשביל הכרת הטוב, אז אם יש לי, אני אתן בשמחה.זכור לי שעל תרומת המשכן כתוב משהו כזה, שמשה רבינו היה צריך לפרט לכלל ישראל את כל התרומה לאן הלך כל דבר, מה שאין כן על העגל שלא ביקשו שום קבלה...
עכשיו, הבקשה לתרומות, היא בשביל המשך פיתוח מוצר שאתה משתמש בו ונהנה ממנו, ולא על לשעבר, אתה לא מאמין לזה, אז איך אתה משתמש בזה? וכי בקשו ממך שקל על השימוש בתוכנה? נותנים לך חינם, ומבקשים ממך אם יש לך, תן בשביל שיהיה לנו איך לתת לך מוצר יותר טוב.
אבל אני מסכים איתך, שכאשר אדם יודע למה הוא נותן זה יותר קל, ולכן זה:
לתת יעד עכשיו רוצים לפתח דבר X והוא עולה כך וכך וכן ע"ז הדרך
באמת דבר שלדעתי יכול לעזור.
@דאנציג כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
ולעניינינו, כל משתמש בתוכנה, מבין שיש כאן השקעה עצומה, לא מבקשים ממך שתתרום בשביל מה שאתה קיבלת כבר, אלא בשביל לתת לך יותר.
אתה לא רוצה, אל תתן.
אני יחזור שוב והדגיש
אני לכשצמי לגופו של עניין לא רואה סיבה לא לתרום מכל הטעמים הנ"ל ודומ'
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחים
ולכן כתבתי שיש לנקוט בשתי עניינים א. למסד את המערכת שזה לא משהו אנונימי עם כל מני שמות אלא משהו מוכר ורשמי
ב. לתת משוב כל שהוא על הפעולות לא חלילה דו"ח אלא כמתבאר וכפי שעלו עוד כמה מבני החבורה כאן -
אולי יעזור...
אולי אשתף אותו לציבור...
צריך לחשוב על זה. -
קראתי את כל האמור לעיל ואני נוטה להסכים עם @אבא-כדברה. יש משהו שנראה קצת לא טוב כשתוכנה מסוימת מופצת בחינם למען זיכוי הרבים ואז מתחילים לאסוף לה תרומות וכדו׳. אני רק ידגיש שאני סומך במאה אחוז על @י.-פל. ועל @יום-חדש-מתחיל ותרמתי ברגעים אלו לטובת הפרויקט אבל לאנשים מבחוץ שרק משתמשים בתוכנה ולא יודעים מי עובד עליה כל הזמן זה נראה לא טוב. אני חושב שברגע שיש שמות של אנשים אמיתיים ויש גם הסבר על מה יוצא כסף (דוח יהיה קצת מוגזם) ממילא הדבר יותר ידבר לאנשים שזה המטרה
-
@דאנציג כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
ולעניינינו, כל משתמש בתוכנה, מבין שיש כאן השקעה עצומה, לא מבקשים ממך שתתרום בשביל מה שאתה קיבלת כבר, אלא בשביל לתת לך יותר.
אתה לא רוצה, אל תתן.
אני יחזור שוב והדגיש
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחים
ולכן כתבתי שיש לנקוט בשתי עניינים א. למסד את המערכת שזה לא משהו אנונימי עם כל מני שמות אלא משהו מוכר ורשמי
ב. לתת משוב כל שהוא על הפעולות לא חלילה דו"ח אלא כמתבאר וכפי שעלו עוד כמה מבני החבורה כאן@אבא-כדברה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחיםזה כבר הובן, כתבתי לעיל.
אם כי, כפי שכבר כתבתי שם:כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
אתה מדבר על פנייה לקהל יעד, שאינו משתמש בתוכנה.
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה? -
וכל מה שאמרתי הוא לגבי שאתה בא לפנות בתפוצה יותר רחבה ממצופי הפורם שהם פחות יודעים/רואים/מרגשים/חיים/וכו' את פועלם הרב של המפתחיםזה כבר הובן, כתבתי לעיל.
אם כי, כפי שכבר כתבתי שם:כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה?@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
למה שהוא יתן, קהל היעד הלזה?אתה צודק לגבי קהל אינשי דעלמא.
צריך לחשוב על אנשים יחידים, כאלה שיש להם מה לתת, ונותנים עבור כל מי עניינים חשובים יותר או יותר...
כאלה שיש להם חיבה לענין הספציפי הזהמנסיון, ככה זה עובד.
אחד מחזיק מאוד מלימוד ירושלמי, אחד מלֵא בחיבת ירושלים,
אחד מרחם על בנות שמחכות לזיווגן, ואחד דואג לנערי ישראל שמחפשים את עצמם במקום שהם לא נמצאים...אנא, כל אחד יחשוב אם הוא מכיר מישהו שהפצת תורה ושימוש בטכנולוגיה מתחברים אצלו במוח טוב.
אולי זה יהיה הקוד שיפתח את החשבון.... -
@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
כאגב, מישהו כתב פה בפורום היכן שהוא, שהוא יכול להסביר בפרטי איך ניתן לעשות לוגו גם ללא קופה עצמאית.
אולי משהו זוכר מי והיכן?עריכה:
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק.
-
כאגב, מישהו כתב פה בפורום היכן שהוא, שהוא יכול להסביר בפרטי איך ניתן לעשות לוגו גם ללא קופה עצמאית.
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק.
@צדיק-וטוב-לו כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:

@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
זה כבר טופל. הייתה התכתבות לאח"מ.
הנה:

-

@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
הנה:

הנה:

אבל ראה כאן:

-
@פלמנמוני @ע-ה-דכו-ע
צריך להחליף את הקישור ל:
https://nedar.im/ezOdנא לא לסטות מנושא השרשור המקורי, גם אני נפלתי בזה.
-
אני חושב שלא יזיק להוסיף איזה פרסומת בפורום (כמובן משהו שמתאים) ובזה יכנס עוד כסף לאוצריא, כמובן שלא יראה כמו פרוג, פרסומת אחת לא תזיק.
-
אני חושב שלא יזיק להוסיף איזה פרסומת בפורום (כמובן משהו שמתאים) ובזה יכנס עוד כסף לאוצריא, כמובן שלא יראה כמו פרוג, פרסומת אחת לא תזיק.
@יהודי-וזהו כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
גם אני מצטרף להנ"ל.
-
אבל אין כל כך הרבה אנשים בפורום, וגם אין כל כך הרבה אנשים שמכירים את הפורום
נ"ל שאפשר להעלות בפורום לתורה בקשה צנועה עם כותרת 'מכיר את אוצריא? יש לך הזדמנות לקדם אותה' וכדו', אני בטוח שתופתעו מהתגובות
-
@פלמנמוני @ע-ה-דכו-ע
צריך להחליף את הקישור ל:
https://nedar.im/ezOdנא לא לסטות מנושא השרשור המקורי, גם אני נפלתי בזה.
-
@הבל-הבלים מתי?
-
@הבל-הבלים מתי?