בעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה
-
הוספתי תקיה אישית לאוצריה, ואח"כ הוספתי אותה לDB ומכיוון שזה לקח המון זמן עצרתי את זה באמצע, ואח"כ עשיתי הסר מהתוכנה,
ובגלל שגם זה לקח המון זמן עצרתי גם את זה באמצע,
ואח"כ מחקתי ידנית את כל הספרים האישים ורעננתי את הספריה וביטלתי את התקיה מרשימת התקיות האשיות ואיפסתי את התוכנה,
אבל עדיין הספרים האלו נמצאים ברשימה של הספרים האישיים
יש איזה פיתרון??? -
י י. פל. סימן נושא זה כשאלה
-
הוספתי תקיה אישית לאוצריה, ואח"כ הוספתי אותה לDB ומכיוון שזה לקח המון זמן עצרתי את זה באמצע, ואח"כ עשיתי הסר מהתוכנה,
ואח"כ מחקתי ידנית את כל הספרים האישים ורעננתי את הספריה וביטלתי את התקיה מרשימת התקיות האשיות ואיפסתי את התוכנה,
יש איזה פיתרון???@דנדי כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
יש איזה פיתרון???
יש, מורכב.
אם אתה לא אוהב מאוד טכנלוגיה הייתי ממליץ לך לחכות למסד נתונים החדש. -
יש איזה פיתרון??? -
@דנדי כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
יש איזה פיתרון???
יש, מורכב.
אם אתה לא אוהב מאוד טכנלוגיה הייתי ממליץ לך לחכות למסד נתונים החדש.@מענין-לשמוע כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
אם אתה לא אוהב מאוד טכנלוגיה הייתי ממליץ לך לחכות למסד נתונים החדש
אני דווקא מאד אוהב...
-
@מענין-לשמוע כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
אם אתה לא אוהב מאוד טכנלוגיה הייתי ממליץ לך לחכות למסד נתונים החדש
אני דווקא מאד אוהב...
-
תחפש במתמחים טופ הודעה של הבל הבלים, הוא כתב אותה לי, הוא צירף את התוכנה שפותחת את הDB.
שם תחטט עד שתבין איך זה עובד, ותמחוק, ככה אני עשיתי עם הרבה הנאה.... -
תחפש במתמחים טופ הודעה של הבל הבלים, הוא כתב אותה לי, הוא צירף את התוכנה שפותחת את הDB.
שם תחטט עד שתבין איך זה עובד, ותמחוק, ככה אני עשיתי עם הרבה הנאה....@מענין-לשמוע כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
שם תחטט עד שתבין איך זה עובד, ותמחוק, ככה אני עשיתי עם הרבה הנאה....אני לא מוצא את זה אתה יכול לתת לי מילות הקשר יותר קשורות...
-
@מענין-לשמוע כתב בבעיה | הסרתי תקיה אישית והיא לא הוסרה:
שם תחטט עד שתבין איך זה עובד, ותמחוק, ככה אני עשיתי עם הרבה הנאה....אני לא מוצא את זה אתה יכול לתת לי מילות הקשר יותר קשורות...
@דנדי
https://sqlitebrowser.org/
בזה הצלחתי.
קישור להורדה