באג | ספר בתוך DB מוצג שונה מספר רגיל
-
הכנסתי ספר אישי TXT לתוך תיקית הספרים באוצריא והתוכנה הציגה לי אותו מצויין ובחלונית הניווט הופיעו כותרת ראשית וכותרות משניות סימן א ב וכו'
אחרי כמה שניות הוא נכנס לתוך DB
סגרתי את התוכנה בסיום השימוש ופתחתי שוב את הספר
והוא נפתח לי מצויין, אבל בחלונית הניווט הסימן הראשון נהיה סימן יא, וכל הסימנים שקדמו לו נעלמו!!! -
הכנסתי ספר אישי TXT לתוך תיקית הספרים באוצריא והתוכנה הציגה לי אותו מצויין ובחלונית הניווט הופיעו כותרת ראשית וכותרות משניות סימן א ב וכו'
אחרי כמה שניות הוא נכנס לתוך DB
סגרתי את התוכנה בסיום השימוש ופתחתי שוב את הספר
והוא נפתח לי מצויין, אבל בחלונית הניווט הסימן הראשון נהיה סימן יא, וכל הסימנים שקדמו לו נעלמו!!!לא מצאתי תשובה רלוונטית ספציפית לבאג שתיארת לגבי שינוי סדר הסימנים בחלונית הניווט לאחר שספר אישי נכנס לבסיס הנתונים (DB) של אוצריא, בפורומים או ברשת.
תוכנת אוצריא היא פרויקט קוד פתוח, והדרך המומלצת לדווח על באגים היא באמצעות פתיחת גיליון (Issue) ב-GitHub.
ייתכן והבעיה קשורה לאופן שבו התוכנה מעבדת את מבנה הספר והכותרות שלו כאשר הוא עובר מפורמט קובץ רגיל (כמו TXT/DOCX) לתוך בסיס הנתונים הפנימי שלה, או לזיהוי שגוי של כותרות בחלונית הניווט לאחר הטעינה מחדש. העובדה שהספר נכנס ל-DB (בסיס הנתונים) ואז השתנתה התצוגה, היא פרט חשוב לתיאור הבעיה.
כדי שהמפתחים יוכלו לבדוק ולתקן את הבעיה, אנא דווח עליה ישירות בגיטהאב התוכנה:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issuesבעת פתיחת הבעיה, מומלץ לכלול את הפרטים הבאים:
- תיאור מדויק של הבעיה (כפי שפירטת כאן).
- שלבי שחזור (איך לגרום לבעיה לקרות שוב).
- הגרסה של תוכנת אוצריא שבה אתה משתמש.
- הפורמט של קובץ הספר המקורי שהכנסת (לדוגמה, DOCX, TXT).
- צילומי מסך אם אפשר, כדי להמחיש את ההבדל בתצוגת חלונית הניווט לפני ואחרי.