להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
כוונתי למאגר הספרים של יאיר דניאל שהיה נקרא בעבר מאגר דיקטה, והיו מורדים באמצעות התוסף של הורדת ספרים. אותו מאגר מוכנס אצלי כספרים אישיים. ושאלתי עם עכשיו אני יכול להסיר את אותו מאגר.
-
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

-
-
-
-
@יאיר-דניאל ,מחילה שאני מעיז פני, אבל יש אפשרות לעשות קישור גם לפי קטע איפה שמתאפשר כגון שיש ד"ה ולא רק לפי עמוד ?
תרגיש בנוח. זה עבודה של קלוד לא שלי...
בכ"א אבדוק את זה בהמשך.
זה קצת מורכב ומלא טוקנים. -
@יאיר-דניאל
אם אוצריא יכולה לתמוך בעדכון כזה
אולי תוכנת העדכונים גם יכולה
@י.-פל. מאשר? -
מאשר?
כרגע לא.
כשיהיה את הdb שלנו, התמיכה בעדכונים שלו תכלול ממילא כל db אחר, בגלל צורת העבודה של העדכונים.
אבל אנחנו לא נפתח פונקציה בתוכנה רשמית שמיועדת לדברים ללא רישיון ברור.@י.-פל. אבל אפשר לעשות כזה דבר
תמיכה של התוכנה בהורדת ועדכון DB ממאגרים פרטיים בגיטאהב
נניח יש לי מאגר שלי, עם חידושי תורה שלי, שאני רוצה שיתעדכן כך.
מה הקישור של המאגר הרצוי?
כל אחד יקבע לבד בתוכנה אצלו.
מה לא טוב? -
@י.-פל. אבל אפשר לעשות כזה דבר
תמיכה של התוכנה בהורדת ועדכון DB ממאגרים פרטיים בגיטאהב
נניח יש לי מאגר שלי, עם חידושי תורה שלי, שאני רוצה שיתעדכן כך.
מה הקישור של המאגר הרצוי?
כל אחד יקבע לבד בתוכנה אצלו.
מה לא טוב?וכאגב, זה באמת רעיון.
כל מי שירצה לשתף חידושי תורה שלו, יוכל פשוט לעשות מאגר בגיט, עם התוכן.
להביא קישור - וכל אחד יוכל לקבל משם תמיד את החידושים שלו.
עריכה: ואולי על הדרך יהיה אפשר לעשות בצורה כזו גם שיתוף קישורים אישיים.
נניח אני רוצה לציין תשובה בנודע ביהודה - קשור לסוגיא בבא קמא, או חידוש יפה התולדות, שקשור לאיזה גמרא בחגיגה.
יהי ניתן לעלות קצבים כאלו לגיט, וכל אחד יוכל לבחור קישור מנו הוא יקבל אוטומטי את כל ההקשרים שאותו אחד מעלה לגיט. -
-
@אבא-כדברה ?
כל מאגר שיהיה חסום בנטפרי, אוטומטי התכונה לא תוכל לשאוב ממנו.
ואם יש לך מחשב בלי נטפרי, אז מה זה קשור? -
מאשר?
כרגע לא.
כשיהיה את הdb שלנו, התמיכה בעדכונים שלו תכלול ממילא כל db אחר, בגלל צורת העבודה של העדכונים.
אבל אנחנו לא נפתח פונקציה בתוכנה רשמית שמיועדת לדברים ללא רישיון ברור. -
@יאיר-דניאל
לעניות דעתי הכל בפנים. -
-
@יאיר-דניאל
לא למאגר שלך קראו אלא היה תקייה אולי בהפצה דרך הגיטאב שלך דווקא נראה לי שלא שכל ספרי הדיקטה הלא מותאמים כנראה לזה הוא מתכון @בית-שמשי אני צודק@יאיר-דניאל
לא למאגר שלך קראו אלא היה תקייה אולי בהפצה דרך הגיטאב שלך דווקא נראה לי שלא שכל ספרי הדיקטה הלא מותאמים כנראה לזה הוא מתכון @בית-שמשי אני צודקכנראה, אני לא זוכר מה היה בדיוק זה היה לפני הרבה זמן, אבל העובדה שפתחתי תקיה במאגר הספרים שקראתי לה מאגר ספרים דיקטה, ובתוכה הכנסתי את כל מאגר הספרים, וכך היה שמה עד היום, מסתבר שלא קראתי לה סתם כך...
-
@יאיר-דניאל
לא למאגר שלך קראו אלא היה תקייה אולי בהפצה דרך הגיטאב שלך דווקא נראה לי שלא שכל ספרי הדיקטה הלא מותאמים כנראה לזה הוא מתכון @בית-שמשי אני צודקכנראה, אני לא זוכר מה היה בדיוק זה היה לפני הרבה זמן, אבל העובדה שפתחתי תקיה במאגר הספרים שקראתי לה מאגר ספרים דיקטה, ובתוכה הכנסתי את כל מאגר הספרים, וכך היה שמה עד היום, מסתבר שלא קראתי לה סתם כך...
-
@יהודה-זקש
חבל על הזמן שלך...
אוצריא תומכת בהסתרה של ספרים מסויימים, מי שעדיין יש לו נערווים ולא רוצה זכר, שילך לפסיכולוג... -
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

יש"כ גדול
כמדומה שבמסד אין את הקישורים של אנציקלופדיה תלמודית. [קישורים מהאנציקלופדיה להערות] -
@יהודה-זקש
חבל על הזמן שלך...
אוצריא תומכת בהסתרה של ספרים מסויימים, מי שעדיין יש לו נערווים ולא רוצה זכר, שילך לפסיכולוג... -
@צדיק גיטאב חסום אצלך בסינון נטפרי. אתה במסלול קהילות כנראה.
זה גם מופיע בהסבר בתוסף.
לא מדוייק אבל זה המסר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות