להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
מי שעדיין יש לו נערווים, שילך לפסיכולוג...
ומי יקדם את תוכנת אוצריא?
@shishko יש נערווים ויש נערווים...

-
@חד-צורבא חבל על המאמצים שלך, קלוד בודק את זה באמצעות השוואות.
תודה!עריכה:
ציטוט מקלוד:
הבדיקה הראתה ש"קובץ" ו"קובץ מפרשים" הם אותה סדרה, אבל לא כפילות מלאה, ולכן לא מחקתי כלום.
אותה סדרה: שני הספרים באותו פורמט, ובמסכתות שמופיעות בשניהם הטקסט זהה. בכתובות ובשבת ההשוואה תואמת בדיוק (אחרי הסרת תמונות ורווחים). בבבא קמא כמעט זהה (13,991,120 לעומת 13,991,260 תווים).
למה לא למחוק את "קובץ":
בתיקיית "קובץ" יש 16 קבצים שמכסים כ-30 מסכתות, ובהן ברכות, עירובין, פסחים, קידושין, סנהדרין, נדרים וסוכה. כל אלה חסרות ב"קובץ מפרשים", שיש בו רק כ-9 מסכתות.
מחיקה הייתה מורידה את כל התוכן הזה, וגם קישורים רבים שמצביעים עליהן בקבצי הקישורים הגדולים.
כפילות בתוך "קובץ" עצמו: אותה מסכת מופיעה בכמה קבצים. מגילה, מנחות, נזיר, סוטה ותענית, למשל, חוזרות בכמה קבצים.
בבא בתרא: בקובץ "בבא בתרא" של "קובץ מפרשים" לא נמצאה כותרת מסכת, ולכן לא ניתן היה להשוות אותו אוטומטית.
המלצתי: לא למחוק, אלא לאחד לסדרה אחת עם שם אחד וללא כפילויות. תצטרך להחליט אם להפוך הכול ל"קובץ מפרשים" או להשאיר את "קובץ". האיחוד כולל לבדוק איזו גרסה מלאה יותר בכל מסכת כפולה, ולעדכן גם את קבצי הקישורים וסדר הדורות. להתחיל בזה? -
תודה!עריכה:
ציטוט מקלוד:
הבדיקה הראתה ש"קובץ" ו"קובץ מפרשים" הם אותה סדרה, אבל לא כפילות מלאה, ולכן לא מחקתי כלום.
אותה סדרה: שני הספרים באותו פורמט, ובמסכתות שמופיעות בשניהם הטקסט זהה. בכתובות ובשבת ההשוואה תואמת בדיוק (אחרי הסרת תמונות ורווחים). בבבא קמא כמעט זהה (13,991,120 לעומת 13,991,260 תווים).
למה לא למחוק את "קובץ":
בתיקיית "קובץ" יש 16 קבצים שמכסים כ-30 מסכתות, ובהן ברכות, עירובין, פסחים, קידושין, סנהדרין, נדרים וסוכה. כל אלה חסרות ב"קובץ מפרשים", שיש בו רק כ-9 מסכתות.
מחיקה הייתה מורידה את כל התוכן הזה, וגם קישורים רבים שמצביעים עליהן בקבצי הקישורים הגדולים.
כפילות בתוך "קובץ" עצמו: אותה מסכת מופיעה בכמה קבצים. מגילה, מנחות, נזיר, סוטה ותענית, למשל, חוזרות בכמה קבצים.
בבא בתרא: בקובץ "בבא בתרא" של "קובץ מפרשים" לא נמצאה כותרת מסכת, ולכן לא ניתן היה להשוות אותו אוטומטית.
המלצתי: לא למחוק, אלא לאחד לסדרה אחת עם שם אחד וללא כפילויות. תצטרך להחליט אם להפוך הכול ל"קובץ מפרשים" או להשאיר את "קובץ". האיחוד כולל לבדוק איזו גרסה מלאה יותר בכל מסכת כפולה, ולעדכן גם את קבצי הקישורים וסדר הדורות. להתחיל בזה?להתחיל בזה?
כן.
-
בדוק האם הקישור הזה פתוח לך:
https://github.com/YairDaniel11/Otzarya-Unofficial-Books/releases/download/db/manifest.json
-
@יאיר-דניאל יש אולי מדריך ברור אין ניתן ליצור הוספה אישית דרך גיטאהב?
(כלומר מה להגדיר בחשבון הגיט, ואיך עושים את הצעד הראשון שאחריו כבר אוצריא תעדכן לבד)
אולי קבצי סקיל ברורים עבור AI ?תודה רבה
-
@יאיר-דניאל ממש תודה על הכל
איך שזה עושה עכשיו חיים קלים,
תוך רגע לצרף, והכל עם קישורים,
ממש תודה -
-
תודה!עריכה:
ציטוט מקלוד:
למה לא למחוק את "קובץ":
המלצתי: לא למחוק, אלא לאחד לסדרה אחת עם שם אחד וללא כפילויות. תצטרך להחליט אם להפוך הכול ל"קובץ מפרשים" או להשאיר את "קובץ". האיחוד כולל לבדוק איזו גרסה מלאה יותר בכל מסכת כפולה, ולעדכן גם את קבצי הקישורים וסדר הדורות. להתחיל בזה?@יאיר-דניאל ,מחילה שאני מעיז פני, אבל יש אפשרות לעשות קישור גם לפי קטע איפה שמתאפשר כגון שיש ד"ה ולא רק לפי עמוד ?
-
-
-
כוונתי למאגר הספרים של יאיר דניאל שהיה נקרא בעבר מאגר דיקטה, והיו מורדים באמצעות התוסף של הורדת ספרים. אותו מאגר מוכנס אצלי כספרים אישיים. ושאלתי עם עכשיו אני יכול להסיר את אותו מאגר.
-
@יאיר-דניאל ,מחילה שאני מעיז פני, אבל יש אפשרות לעשות קישור גם לפי קטע איפה שמתאפשר כגון שיש ד"ה ולא רק לפי עמוד ?
@יאיר-דניאל ,מחילה שאני מעיז פני, אבל יש אפשרות לעשות קישור גם לפי קטע איפה שמתאפשר כגון שיש ד"ה ולא רק לפי עמוד ?
אפשר, אתה רק צריך להתנדב לעשות את זה.
-
התלמוד בבלי וגשל יהיה בתוך ה DB הזה?
או בנפרד? -
תרגיש בנוח. זה עבודה של קלוד לא שלי...
בכ"א אבדוק את זה בהמשך.
זה קצת מורכב ומלא טוקנים. -
התלמוד בבלי וגשל יהיה בתוך ה DB הזה?
או בנפרד?התלמוד בבלי וגשל יהיה בתוך ה DB הזה?
או בנפרד?בנפרד. DB לא יכול להכיל קבצי PDF רק טקסט
-
כוונתי למאגר הספרים של יאיר דניאל שהיה נקרא בעבר מאגר דיקטה, והיו מורדים באמצעות התוסף של הורדת ספרים. אותו מאגר מוכנס אצלי כספרים אישיים. ושאלתי עם עכשיו אני יכול להסיר את אותו מאגר.
-
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

-
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות