להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
יש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחריש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחרבכל מקרה - גם אם אבצע מעבר לDB, אשאיר לפחות בהתחלה - את מאגר הגיטאב של קבצי הTXT, לפחות לתקופת מה.
-
יש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחרבכל מקרה - גם אם אבצע מעבר לDB, אשאיר לפחות בהתחלה - את מאגר הגיטאב של קבצי הTXT, לפחות לתקופת מה.
[רוב] הטענות שמניתי הם מצידך אם אתה חפץ לעבוד קשה או שזה לא קשה לך אז לחיי.. וכל הכבוד על העבר ההוה ועתיד
ונברך אותך שאמונתך ותקותך התממשו במהרה ותזכה לעשות רק טוב והרבה...
-
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחר@אבא-כדברה
נכון, אבל אוצריא כבר עשו את העבודה הקשה...
ללכת בדרך שמישהו כבר הלך זה הרבה יותר קל -
כל שינוי שם והעברת נתיב ומחיקת ספרים מהמאגר התוסף עושה בעצמו כשולחצים עדכן?
דהיינו הוא יודע גם למחוק מה שלא צריך או רק להוריד חדשים? -
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

-
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
-
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

@יאיר-דניאל
תודה רבה!
אשריך
אבל מה הכוונה שDB מתעדכן דרך אוצריא? -
@יאיר-דניאל
תודה רבה!
אשריך
אבל מה הכוונה שDB מתעדכן דרך אוצריא?@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
עיין בהסבר בתוסףתודה למפתחים היקרים על זה. אפילו לא חשבתי לבקש דבר כזה!
-
@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
@יאיר-דניאל
וואו!!!!!! -
@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
-
@יאיר-דניאל אז אפשר להסיר את התוסף?
@shishko אכן אתה צודק...
אלא א"כ אתה רוצה להוריד ספר ספציפי - דרך קבצי הTXT. או במקרה שתרצה להוריד את המסד שוב (גירסת מסד הכי מעודכנת, לחבר ושות') -
@shishko אכן אתה צודק...
אלא א"כ אתה רוצה להוריד ספר ספציפי - דרך קבצי הTXT. או במקרה שתרצה להוריד את המסד שוב (גירסת מסד הכי מעודכנת, לחבר ושות') -
@shishko אכן אתה צודק...
לפי זה, כבר די מיותר שזה יוצג כתוסף אלא כDB שלא יורד אוטומטית עם אוצריא
אולי צריך לכתוב את זה יותר מפורש בפוסטים על הפרסוםהקובץ שיורד הוא רק DB כי הורדתי בטעות לתקייה עם עוד דברים...
-
-
-
@יאיר-דניאל ייש"כ עצום, עכשיו אני רואה יש קובץ מפרשים ושם יש את מה שהערתי לך שחסר כגון גידולי שמואל על כתובות ושיעורי ר' דוד וכו' אבל נדמה לי שקובץ על כתובות וקובץ מפרשים כתובות הם אותו דבר, מישהו יכול לבדוק את זה (זה ענק) אגב, גם הסידור שם מסובך (אני מוכן להתנדב לסדר את פרק ראשון)
-
@יאיר-דניאל כל הכבוד!!!
סליחה אני רק שאלה @י.-פל. הסביר פעם שהרעיון במאגר החיצוני הוא שאינו בהפצה הרשמית שלאוצריא כך שאין לאוצריא קשר עם הפרת זכויות יוצרים וא"א לתבוע אתם ע"ז עכשיו שזה מתעדכן אוטומטית דרך אוצריא וכל ההבדל הוא שקורים לזה מאגר שאינו רשמי וצריך הורדה נוספת, קשה לומר שאוצריא לא מפרה בזה זכויות היוצרים, כך נראה לענ"ד לתשומת לב ה@מפתחים-הבעלים
-
@יאיר-דניאל כל הכבוד!!!
סליחה אני רק שאלה @י.-פל. הסביר פעם שהרעיון במאגר החיצוני הוא שאינו בהפצה הרשמית שלאוצריא כך שאין לאוצריא קשר עם הפרת זכויות יוצרים וא"א לתבוע אתם ע"ז עכשיו שזה מתעדכן אוטומטית דרך אוצריא וכל ההבדל הוא שקורים לזה מאגר שאינו רשמי וצריך הורדה נוספת, קשה לומר שאוצריא לא מפרה בזה זכויות היוצרים, כך נראה לענ"ד לתשומת לב ה@מפתחים-הבעלים
@אבא-כדברה לא נכון. כי גם מאגר אישי שלך עם חבורות שלך שתשים בגיטאב יתעדכן אוטומטית כך.
-
בדקתי שוב במסד ויש קבצים שנראים חסרים כמו שיעורי הגר"י שרייבר על כתובות שער כתובות אין שם כלום
-
@אבא-כדברה לא נכון. כי גם מאגר אישי שלך עם חבורות שלך שתשים בגיטאב יתעדכן אוטומטית כך.
@יאיר-דניאל
בחשבון גיטאב של מי שלך שלי של אוצריא -
@יאיר-דניאל ייש"כ עצום, עכשיו אני רואה יש קובץ מפרשים ושם יש את מה שהערתי לך שחסר כגון גידולי שמואל על כתובות ושיעורי ר' דוד וכו' אבל נדמה לי שקובץ על כתובות וקובץ מפרשים כתובות הם אותו דבר, מישהו יכול לבדוק את זה (זה ענק) אגב, גם הסידור שם מסובך (אני מוכן להתנדב לסדר את פרק ראשון)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות