להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
עדכון:
בדקתי עם קלוד.
אין אפשרות לעשות שתוסף ישנה דברים בתוך הDB בכלל - גם לא בDB האישי, אין את הכלים האלו בכלל בJS ושות'. מה גם שאוצריא לא מאפשרת את זה.
חוץ מכל הנ"ל - גם בתוכנה - שכן אפשרי לעשות את זה, מ"מ = כל קובץ עדכון שכזה/עדכון שהתוכנה עושה לDB גורם לכך שאוצריא מאדנקסת מחדש את כל הDB (באזור 3.5 ג'יגה), שלחתי PR לאוצריא על זה, אבל זה המצב כרגע.השאלה האם להשאר בגירסת קבצי TXT, או לעבור לDB.
עם כל מה שזה אומר = מעבר לתוכנה במקום תוסף.- מה שכן - בDB הכל יהיה בקובץ אחד/חמישה קבצי DB - בגלל מגבלה של גודל הקבצים האפשריים ברילס = 2 ג'יגה. (תלוי בגודל הקובץ הסופי שייצא).
- בDB ישנה אפשרות להסתיר קבצים מסויימים - למי שלא מעוניין בספרים מסויימים.
- כל קבצי הקישורים בפנים, לא צריך לטעון אותם בנפרד.
מה אומרים?
-
עדכון:
בדקתי עם קלוד.
אין אפשרות לעשות שתוסף ישנה דברים בתוך הDB בכלל - גם לא בDB האישי, אין את הכלים האלו בכלל בJS ושות'. מה גם שאוצריא לא מאפשרת את זה.
חוץ מכל הנ"ל - גם בתוכנה - שכן אפשרי לעשות את זה, מ"מ = כל קובץ עדכון שכזה/עדכון שהתוכנה עושה לDB גורם לכך שאוצריא מאדנקסת מחדש את כל הDB (באזור 3.5 ג'יגה), שלחתי PR לאוצריא על זה, אבל זה המצב כרגע.השאלה האם להשאר בגירסת קבצי TXT, או לעבור לDB.
עם כל מה שזה אומר = מעבר לתוכנה במקום תוסף.- מה שכן - בDB הכל יהיה בקובץ אחד/חמישה קבצי DB - בגלל מגבלה של גודל הקבצים האפשריים ברילס = 2 ג'יגה. (תלוי בגודל הקובץ הסופי שייצא).
- בDB ישנה אפשרות להסתיר קבצים מסויימים - למי שלא מעוניין בספרים מסויימים.
- כל קבצי הקישורים בפנים, לא צריך לטעון אותם בנפרד.
מה אומרים?
כל קבצי הקישורים בפנים, לא צריך לטעון אותם בנפרד.
באשכול אחר נטען שכבר כעת הוא קולט קבצי קישורים בתיקיות שנבחרו.
-
כל קבצי הקישורים בפנים, לא צריך לטעון אותם בנפרד.
באשכול אחר נטען שכבר כעת הוא קולט קבצי קישורים בתיקיות שנבחרו.
@צדיק-וטוב-לו כלומר?
-
שטעינת תיקיה, שמכילה בתוכה את הקישורים - הם 'מתקשרים'.
-
-
הצבעתי בעד קבצי TXT משום שבמאגר זה קורה הרבה כפליות עם מאגר אוצריא כמו עכשיו בקש"ק וכן יש ספרים שחלק לא מעונינים ובDB אפשר להסתיר א"א למחוק ולא מדובר במאגר ענק כ"כ שמשמעותי המעבר לDB
כתבתי למיטב הבנתי האם אני טועה?הרבה כפליות
הם מטופלים.
קש"ק נכנס לאוצריא אתמול ממש, ואני מאמין שימחק/כבר נמחק מהמאגר של יאיר.
כמו כן כל כפילות - תדווח - וזה יתוקן לכולם, לא רק לך. -
הצבעתי בעד קבצי TXT משום שבמאגר זה קורה הרבה כפליות עם מאגר אוצריא כמו עכשיו בקש"ק וכן יש ספרים שחלק לא מעונינים ובDB אפשר להסתיר א"א למחוק ולא מדובר במאגר ענק כ"כ שמשמעותי המעבר לDB
כתבתי למיטב הבנתי האם אני טועה?לא מדובר במאגר ענק כ"כ שמשמעותי המעבר לDB
למה?: זה כבר אוחז באזור
5 ג'יגה3.26. בDB זה יוצא קצת פחות - באזור 3. ואני מנסה להגיע למצב של 600 מ"ב. -
לא מדובר במאגר ענק כ"כ שמשמעותי המעבר לDB
למה?: זה כבר אוחז באזור
5 ג'יגה3.26. בDB זה יוצא קצת פחות - באזור 3. ואני מנסה להגיע למצב של 600 מ"ב.@יאיר-דניאל עם התפתחות ה AI של אוצריא, המאגר שלך בעז"ה יקטן בהתמדה.
זה כבר אוחז באזור 5 ג'יגה אאל"ט
אצלי זה 3.28
כולל תלמוד בבלי (זה מסתמא נשאר מחוץ ל DB), ותיקיות קש"ק (אמור לרדת בימים הקרובים) 'קובץ' (מי זה?) 'קובץ מפרשים'. -
-
יש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחריש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחרבכל מקרה - גם אם אבצע מעבר לDB, אשאיר לפחות בהתחלה - את מאגר הגיטאב של קבצי הTXT, לפחות לתקופת מה.
-
יש עוד נקודה אני לא יודע אם היא נכונה אבל המעבר לDB של אוצריא היה רצוף בהרבה בעיות וחוסר יציבות
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחרבכל מקרה - גם אם אבצע מעבר לDB, אשאיר לפחות בהתחלה - את מאגר הגיטאב של קבצי הTXT, לפחות לתקופת מה.
[רוב] הטענות שמניתי הם מצידך אם אתה חפץ לעבוד קשה או שזה לא קשה לך אז לחיי.. וכל הכבוד על העבר ההוה ועתיד
ונברך אותך שאמונתך ותקותך התממשו במהרה ותזכה לעשות רק טוב והרבה...
-
ועוד שזה בקבצי TXT קל להעביר ספר מסוים לאחר@אבא-כדברה
נכון, אבל אוצריא כבר עשו את העבודה הקשה...
ללכת בדרך שמישהו כבר הלך זה הרבה יותר קל -
כל שינוי שם והעברת נתיב ומחיקת ספרים מהמאגר התוסף עושה בעצמו כשולחצים עדכן?
דהיינו הוא יודע גם למחוק מה שלא צריך או רק להוריד חדשים? -
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

-
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
-
אחרי עבודה רבה ובחסדי שמים -
נוסף קובץ DB למאגר הספרים - כולל קישורים וסדר הדורות!
- ניתן להוריד את התוסף בגירסתו החדשה מהחנות, ודרכו להוריד את הDB החדש.
כאן ניתן לראות פירוט על התוסף בגרסתו החדשה
תמונות בספויילר

@יאיר-דניאל
תודה רבה!
אשריך
אבל מה הכוונה שDB מתעדכן דרך אוצריא? -
@יאיר-דניאל
תודה רבה!
אשריך
אבל מה הכוונה שDB מתעדכן דרך אוצריא?@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
עיין בהסבר בתוסףתודה למפתחים היקרים על זה. אפילו לא חשבתי לבקש דבר כזה!
-
@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
@יאיר-דניאל
וואו!!!!!! -
@יהודה-זקש כפשוטו - מורידים פעם אחת ומוסיפים למסד. מכאן ואילך אוצריא עצמה בודקת לך אם יש עדכונים למסד בגיטאב!
-
@יאיר-דניאל אז אפשר להסיר את התוסף?
@shishko אכן אתה צודק...
אלא א"כ אתה רוצה להוריד ספר ספציפי - דרך קבצי הTXT. או במקרה שתרצה להוריד את המסד שוב (גירסת מסד הכי מעודכנת, לחבר ושות') -
@shishko אכן אתה צודק...
אלא א"כ אתה רוצה להוריד ספר ספציפי - דרך קבצי הTXT. או במקרה שתרצה להוריד את המסד שוב (גירסת מסד הכי מעודכנת, לחבר ושות')
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות