באג | בעיות בגרסת הDB - כאן!
-
@י.-פל. האם תוכל בבקשה לציין באתר שבו מורידים את הגרסה החדשה, אם צריך לבנות מחדש את ה DB, זה יועיל גם לך כדי לא לקבל דיווחים מיותרים.
תודה!@אבי
חוץ מאחרי העדכון הראשון לא היו צריכים לבנות פעם שניה את הDB.
אם כי, בהמשך בעזר השם יעברו למסד נתונים חדש לגמרי, שיחליף את המסד הנוכחי, כך שהוא יוחלף בהמשך, אך את המסד החדש אתה כנראה לא תבנה אלא תקבל אותו מוכן על מגש של כסף. -
@אבי
חוץ מאחרי העדכון הראשון לא היו צריכים לבנות פעם שניה את הDB.
אם כי, בהמשך בעזר השם יעברו למסד נתונים חדש לגמרי, שיחליף את המסד הנוכחי, כך שהוא יוחלף בהמשך, אך את המסד החדש אתה כנראה לא תבנה אלא תקבל אותו מוכן על מגש של כסף.@מענין-לשמוע כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
אך את המסד החדש אתה כנראה לא תבנה אלא תקבל אותו מוכן על מגש של כסף.
אם אני יעדיף כן לבנות בעצמי (מכל מיני סיבות), תהיה אפשרות כזו? (כמובן שייבנה באותו רמה)
-
@מענין-לשמוע כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
אם אני יעדיף כן לבנות בעצמי (מכל מיני סיבות), תהיה אפשרות כזו? (כמובן שייבנה באותו רמה)
@צבי-דורש-ציון כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
@מענין-לשמוע כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
לא.
-
@י.-פל.
צריך להסיר ממסך עיון את הכפתור 'טען ספרים מחדש' כיון שאין לו שום משמעות בDB.
אם מוספים ספרים דרך ההגדרות הם נטענים מיד. -
@י.-פל. כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
אתה צודק, אבל טוב לי שהוא שם, בנתיים.
לא רע לי שהוא שם, אם לך זה עושה טוב מי אני שיביע עמדה...
-
@י.-פל. כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
לא, מעדכנים את הDB לDB החדש של לא מתייאש.
אני שואל מסקרנות, מקוה שאני לא מטריד, יש צפי כמה עבודה זה?
-
טוב, בשעה טובה (כך מתברר למפרע) נכנעתי ללחצים (הייתי צריך ספר והיה לי איזה בעיה עם הגירסה שברשותי) והתקנתי לגירסה האחרונה הכוללת DB (0.9.74+507) והנה תוצאות הניסוי...
כרגע אני רואה רק משהו מציק אחד, שאני כלל לא בטוח שהוא קשור לDB ונדמה לי שהוא היה לי גם בגירסה הקודמת (המיזוג של@מיכאלוש בלי הDB) שהמרווח בין השורות גדול יחסית, לי אישית זה מציק.
חוץ מזה, לא כל הספרים נפתחים עכשיו מהר יותר, לדוגמא ניסיתי חומש בראשית וחומש שמות ולא נפתח כ"כ מהר, אבל נראה לי שזה רק יחסית.
דבר נוסף, אף שמוגדר לי שספרי התנ"ך יוצגו עם ניקוד, חומש ויקרא הוחרג משום מה (אולי עוד, לא עברתי על כל התנ"ך) -
טוב, בשעה טובה (כך מתברר למפרע) נכנעתי ללחצים (הייתי צריך ספר והיה לי איזה בעיה עם הגירסה שברשותי) והתקנתי לגירסה האחרונה הכוללת DB (0.9.74+507) והנה תוצאות הניסוי...
כרגע אני רואה רק משהו מציק אחד, שאני כלל לא בטוח שהוא קשור לDB ונדמה לי שהוא היה לי גם בגירסה הקודמת (המיזוג של@מיכאלוש בלי הDB) שהמרווח בין השורות גדול יחסית, לי אישית זה מציק.
חוץ מזה, לא כל הספרים נפתחים עכשיו מהר יותר, לדוגמא ניסיתי חומש בראשית וחומש שמות ולא נפתח כ"כ מהר, אבל נראה לי שזה רק יחסית.
דבר נוסף, אף שמוגדר לי שספרי התנ"ך יוצגו עם ניקוד, חומש ויקרא הוחרג משום מה (אולי עוד, לא עברתי על כל התנ"ך)@צבי-דורש-ציון כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
חוץ מזה, לא כל הספרים נפתחים עכשיו מהר יותר, לדוגמא ניסיתי חומש בראשית וחומש שמות ולא נפתח כ"כ מהר
אאל"ט אין לזה משמעות כי מחליפים בכל מקרה מסד נתונים.
-
בעיה נוספת שנראה לי חדשה מגירסה זו, שההערות האישיות מסודרים בסדר הפוך, קודם מה שעל סוף הספר אחר כך על תחילת הספר
-
בעיה נוספת שנראה לי חדשה מגירסה זו, שההערות האישיות מסודרים בסדר הפוך, קודם מה שעל סוף הספר אחר כך על תחילת הספר
יש לי את הגירסא החדשה ואני שם לב שבחיפוש הוא מוצא את הקבצים של התלמוד בבלי ירושלמי ותוספתא
אבל בסרגל זה לא מופיעצילום מסך 2026-01-28 224249.png
פה רואים שזה מצא את הבבלי אבל זה לא מופיע בסרגל
יישר כח