הצעת ייעול | אוצריא באנגלית?
-
@י.-פל. חבל..
זה יכול להוסיף אפשרויות רבות למשתמשים נוספים,
אגב, גם ככה אולי תקבל יותר תמיכה ממפתחים באנגלית [אתה הרי ראית שזה חשוב להם] -
אתה תתקן את העברית, וטראמפ וחבר מרעיו יתקנו את האנגלית...
-
התחלתי קצת במלאכה (הרב @י.-פל. צודק זה עבודה קשה, לבינתיים הלכתי על אפשרות של תרגום כל עמוד בנפרד), טעימה מהנעשה:

-
-
@צדיק-וטוב-לו
יש הבדל, כאן זה יפריע להמשך הפיתוח, כ אנחנו דוברי עברית, ולא אנגלית, לא נוכל לדעת מה זה כל דבר. -
@צדיק-וטוב-לו
יש הבדל, כאן זה יפריע להמשך הפיתוח, כ אנחנו דוברי עברית, ולא אנגלית, לא נוכל לדעת מה זה כל דבר.@הבל-הבלים
בלי להבין בכלל - זה לא עובד עם קובץ שפות, שפשוט טוען מילים במקביל? כך שהקבצים יכולים להיות כמו היום, רק יהיה עוד הגדרה שאם מוגדר אנגלית זה מחליף את המילים לאנגלית?
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא? -
@הבל-הבלים
בלי להבין בכלל - זה לא עובד עם קובץ שפות, שפשוט טוען מילים במקביל? כך שהקבצים יכולים להיות כמו היום, רק יהיה עוד הגדרה שאם מוגדר אנגלית זה מחליף את המילים לאנגלית?
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@מענין-לשמוע
רעיון, לא חשבתי ע"ז.
בדר"כ תוכנות שיש להם תרגום גם השפה ברירת מחדל עובדת עם קבצי שפה, ואז זה מסבך.
@אהרן איך אתה עובד? מה הגיטהאב שלך? -
האמת אני בודק את זה עכשיו (הסיבה שהיה לי עניין בנושא הוא בגלל שהתקנתי את אוצריא לכמה בחורים אמריקאים והם ביקשו ממני שיהיה משהו באנגלית), אז כשיהיה משהו רציני אני יעדכן.
-
@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים זה מצריך דבר ראשון תשתית שיהיה מוגדר לקבל טקסט מקבצי שפה ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל, זה לא כזה פשוט.
אחרי שיהיה את זה - להוסיף שפה זה רגע, אתה מתרגם הכל עם AI.
התהליך הינו מאוד מורכב וארוך (גם עם AI) וזה דורש לעבור קובץ קובץ (!) ולשנות את הטקסט הקשיח, וכמובן גם בהמשך להקפיד שלא יהיה טקסט קשיח אלא הכל ייטען מקבצי השפה.
במשך התהליך - מובטחים קונפליקטים מול כל קובץ אחר שישונה באותו זמן, אבל זה קונפליקטים קלים יחסית לפתור.
גם אחרי גמר התהליך - זה ייצור קונפליקטים בכל שינוי בקבצי השפה, רק שלזה ייתכן תיקון אם זה זיהוי לפי מחרוזות פנימיות, לא בדקתי.מה שבטוח - שהצורה בה @אהרן עושה את זה - לא נכונה בעליל.
האמת, שפעם היה לי קצת זמן והתחלתי לעבוד על זה (ענף), לא התקדמתי עם זה יחסית הרבה זמן. אם @י.-פל. מאשר (לא נראה לי
) - אמשיך בהזדמנות. -
האמת אני בודק את זה עכשיו (הסיבה שהיה לי עניין בנושא הוא בגלל שהתקנתי את אוצריא לכמה בחורים אמריקאים והם ביקשו ממני שיהיה משהו באנגלית), אז כשיהיה משהו רציני אני יעדכן.
-
@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים זה מצריך דבר ראשון תשתית שיהיה מוגדר לקבל טקסט מקבצי שפה ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל, זה לא כזה פשוט.
אחרי שיהיה את זה - להוסיף שפה זה רגע, אתה מתרגם הכל עם AI.
התהליך הינו מאוד מורכב וארוך (גם עם AI) וזה דורש לעבור קובץ קובץ (!) ולשנות את הטקסט הקשיח, וכמובן גם בהמשך להקפיד שלא יהיה טקסט קשיח אלא הכל ייטען מקבצי השפה.
במשך התהליך - מובטחים קונפליקטים מול כל קובץ אחר שישונה באותו זמן, אבל זה קונפליקטים קלים יחסית לפתור.
גם אחרי גמר התהליך - זה ייצור קונפליקטים בכל שינוי בקבצי השפה, רק שלזה ייתכן תיקון אם זה זיהוי לפי מחרוזות פנימיות, לא בדקתי.מה שבטוח - שהצורה בה @אהרן עושה את זה - לא נכונה בעליל.
האמת, שפעם היה לי קצת זמן והתחלתי לעבוד על זה (ענף), לא התקדמתי עם זה יחסית הרבה זמן. אם @י.-פל. מאשר (לא נראה לי
) - אמשיך בהזדמנות.ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל,
כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים. -
ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל,
כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים.כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים.עקרונית זה רעיון - בפועל זה ידרוש תחזוקה קשה
(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות