שיתוף | אוצריא - ברירת המחדל של עולם התורה
-
ברוך ה', שמחה גדולה לראות שבמקביל להתפתחות הטכנית של אוצריא
גם ההתפשטות שלה בציבור גודלת עוד ועוד.
ניתן לראות כיצד יותר ויותר אוצריא נהפכת לסטנדרט - ברירת המחדל של האברכים.
למשל, הצאט AI המשיב יצר אפשרות חדשה:

כמעט כל חנות מחשבים חרדית שמכבדת את עצמה מתקינה גם את אוצריא למי שקונה אצלה מחשב לצורכי לימוד.
(אגב, אני חושב שכדאי לפתח סקריפט טמפרמונקי/תוסף כרום שיהפוך קישורים באתרי אינטרנט - לקישור לאוצריא (כלומר יזהה שם מסכת/שו"ע ויהפוך ל'לחיץ' לפתיחה באוצריא) כמובן רלוונטי בעיקר לספרי בסיס תנ"ך/ש"ס/שו"ע.
עם גמ'יני החינמי שלי זה בחינת שיעלה לרקיע, אבל מישהו בעל מנוי באחד מהמודלים - זה לא אמרו להיות מידי מסובך)אשריכם!
כל מפתחי התוכנה, התוכנות עזר, התוספים.
כל מנהלי הספריה והתיקונים, והעוזרים להביא ספרים, לבקש רשות, לאמן מודלים.
כל תורמי אוצריא, הקטנים עם הגדולים. -

כמעט כל חנות מחשבים חרדית שמכבדת את עצמה מתקינה גם את אוצריא למי שקונה אצלה מחשב לצורכי לימוד.
(אגב, אני חושב שכדאי לפתח סקריפט טמפרמונקי/תוסף כרום שיהפוך קישורים באתרי אינטרנט - לקישור לאוצריא (כלומר יזהה שם מסכת/שו"ע ויהפוך ל'לחיץ' לפתיחה באוצריא) כמובן רלוונטי בעיקר לספרי בסיס תנ"ך/ש"ס/שו"ע.
עם גמ'יני החינמי שלי זה בחינת שיעלה לרקיע, אבל מישהו בעל מנוי באחד מהמודלים - זה לא אמרו להיות מידי מסובך)אשריכם!
כל תורמי אוצריא, הקטנים עם הגדולים. -
עם גמ'יני החינמי שלי זה בחינת שיעלה לרקיע
לא נכון
@פלמנמוני הוא נהיה קשוח בימים האחרונים.
ועוד יומיים הוא עובר רק לפלאש, ללא פרו. -
@פלמנמוני הוא נהיה קשוח בימים האחרונים.
ועוד יומיים הוא עובר רק לפלאש, ללא פרו.@צדיק-וטוב-לו לא זה הבעיה. הבעיה היא שנטפרי לא יסכים לו לדבר איתך על זה...
-
@צדיק-וטוב-לו לא זה הבעיה. הבעיה היא שנטפרי לא יסכים לו לדבר איתך על זה...
@פלמנמוני
לזה כבר מצאתי פתרון - ב AI סטודיו אין את הבעיה.
יש סינון נטפרי, אבל ברמה הרגילה, ללא התשובות של נטפרי לא מרשה.
אמנם הממשק שם מרגיז, נורא. -

כל תורמי אוצריא, הקטנים עם הגדולים.(אגב, אני חושב שכדאי לפתח סקריפט טמפרמונקי/תוסף כרום שיהפוך קישורים באתרי אינטרנט - לקישור לאוצריא (כלומר יזהה שם מסכת/שו"ע ויהפוך ל'לחיץ' לפתיחה באוצריא)
למה זה שימושי - כאילו באיזה אתרים, פורום לתורה?
-
(אגב, אני חושב שכדאי לפתח סקריפט טמפרמונקי/תוסף כרום שיהפוך קישורים באתרי אינטרנט - לקישור לאוצריא (כלומר יזהה שם מסכת/שו"ע ויהפוך ל'לחיץ' לפתיחה באוצריא)
למשל.
או כל מיני אתרים שיש שם דברי תורה.
למשל המשיב שהובא לעיל (שם כבר בעל האתר עצמו עזה את זה).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות