בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
באג: "קישורי עומק" שנשמרו מתוך התוכנה (למסמך אחר וכדו') נפסלים אם מוסיפים אח"כ ספרי משתמש - זה פותח את אחד מספרי המשתמש שנוספו!
שמרתי קישור לשו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז ( otzaria://open/book/384?index=488 ). אחר שהוספתי כל הספרים שבמאגר @יאיר-דניאל (ועוד קצת), הקישור הנ"ל פותח ספר אחר לגמרי.
ואפילו אחר הוספת הספרים, אוצריא עדיין נותנת את הקישור הזה בעצמו עבור שו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז - קישור שכבר נפסל ויחטיא את המטרה.@קרית-חנה לפני שהוספת את ספרי יאיר דניאל, הוא כן הצליח לפתוח לך תקין?
-
@קרית-חנה לפני שהוספת את ספרי יאיר דניאל, הוא כן הצליח לפתוח לך תקין?
@צדיק-וטוב-לו היה מילתא דלא רמיא עלי, אך כמדומה שכן.
שמתי לב שבמידה שהספר הנכון (שו"ע אה"ע בדוגמה שלנו) כבר פתוח, הקלקה על הקישור עדיין מביא אותי למקום הנכון. זאת אומרת שהקישור הנכון עדיין קיים, אלא שהקישור החדש מאפיל עליו.
עוד שמתי לב, שבעיה זו נמצאת בקישורים לטור, שולחן ערוך, ירושלמי, אך לא בקישורים לספרי יסוד אחרים (קישורי תנ"ך, משנה, בבלי, משנה תורה עדיין נפתחים כראוי וכהוגן).
-
@יעקבישראל אני משער שאם תסיר טוטאלי ותתקין מחדש זה ייעלם, לשיקולך
-
@יעקבישראל אני משער שאם תסיר טוטאלי ותתקין מחדש זה ייעלם, לשיקולך
-
@יעקבישראל כולל הורדת ספריה מחדש או עדכון בתוך התוכנה? מדובר בכל הקלדה או רק בפעם הראשונה?
-
@יעקבישראל כולל הורדת ספריה מחדש או עדכון בתוך התוכנה? מדובר בכל הקלדה או רק בפעם הראשונה?
-
הורדתי מכאן
וכרגע התוכנה תקועה כבר המון זמן על:
ולמרות שהמחשב שלי די חזק, אוצריא צורכת הרבה משאבי מחשב במשך כל זמן הפעילות (מעל חצי שעה):
סגרתי את התוכנה, ופתחתי אותה מחדש, והיא התחילה להוריד את העדכון / הספריה מחדש!
ומעניין, שבנתיב:
AppData\Roaming\otzaria\library_update_cacheיש לי קובץ שאף פעם לא ראיתי:

@דאנציג נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1211
-
-
באג במק הורדתי מתקין dmg התקנתי כמו שאני עושה תמיד והוא כותה שזה קובץ פגום הורדתי מחדש כמה פעמים ללא שינוי
מתקין מלא לא ניסיתי אין לי מקום מיותר -
@י.-פל.
לפעמים נוח יותר ללמוד בשני חלונות נפרדים, לדוגמא אני עברתי להשתמש בוורד לאוצריא, ויותר נוח לי שהוא בחלון נפרד משאר התוכנה, האם ניתן היום לפתוח את התוכנה פעמייים בשני חלונות, או לפתוח בשני חלונות, כמו בכרום? או שתוכלו להוסיף כזה דבר? או שאתה חושב שאין ענין?
תודה רבה!! -
@י.-פל.
לפעמים נוח יותר ללמוד בשני חלונות נפרדים, לדוגמא אני עברתי להשתמש בוורד לאוצריא, ויותר נוח לי שהוא בחלון נפרד משאר התוכנה, האם ניתן היום לפתוח את התוכנה פעמייים בשני חלונות, או לפתוח בשני חלונות, כמו בכרום? או שתוכלו להוסיף כזה דבר? או שאתה חושב שאין ענין?
תודה רבה!! -
-
גם לי האיתור אחרי כמה מילים לוקח לו זמן עד שמחזיר תשובה.
-
@צדיק-וטוב-לו היה מילתא דלא רמיא עלי, אך כמדומה שכן.
שמתי לב שבמידה שהספר הנכון (שו"ע אה"ע בדוגמה שלנו) כבר פתוח, הקלקה על הקישור עדיין מביא אותי למקום הנכון. זאת אומרת שהקישור הנכון עדיין קיים, אלא שהקישור החדש מאפיל עליו.
עוד שמתי לב, שבעיה זו נמצאת בקישורים לטור, שולחן ערוך, ירושלמי, אך לא בקישורים לספרי יסוד אחרים (קישורי תנ"ך, משנה, בבלי, משנה תורה עדיין נפתחים כראוי וכהוגן).
יש לי 759 ספרים אישיים. עשיתי רשימה של כל הקישורים (מתוך ID 1 ועד 759) שהוחלפו עם ספרים אישיים.
זאת אומרת, הקישור otzaria://open/book/283?index=1 פותח את שו"ת פרח שושן, וכן השאר. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות