בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
יש הרבה ספרים שבפאנל הניווט אין אופציה של כותרות והניווט מורחב לכל הפרקים או הסימנים מה שמקשה על הניווט, כדאי שתהיה לפחות אופציה של כיווץ לכותרות בלבד.
למשל בספר יסוד ושורש בעבודה יש י"ג שערים וכל אחד מחולק לכ-15 פרקים, ובניווט צריך לגלול את כל הפרקים בלי יכולת לכווץ לשערים בלבד.
-
-
יש הרבה ספרים שבפאנל הניווט אין אופציה של כותרות והניווט מורחב לכל הפרקים או הסימנים מה שמקשה על הניווט, כדאי שתהיה לפחות אופציה של כיווץ לכותרות בלבד.
למשל בספר יסוד ושורש בעבודה יש י"ג שערים וכל אחד מחולק לכ-15 פרקים, ובניווט צריך לגלול את כל הפרקים בלי יכולת לכווץ לשערים בלבד.
-
מהעדכון האחרון כשהתוכנה נפתחת הגופן של הספרים הוא גופן ברירת המחדל. לוקח בערך חצי דקה עד שמתעדכן הגופן שבחרתי.
-
החלון חיפוש בתוך הספר מאוד לא ברור איפה כותבים ואיפה סוגרים את החלון (דעתי משכבר ימים היא שהחיפוש יהיה רק בכותרת העליונה ורק באם רוצים פירוט יהיה חלונית נפתחת )
@דוד-משה-1 טופל כבר
-
בסינון ספרים בחיפוש, בבחירת קטגורית חזל מופיע לאחר מכן בחלון החיפוש [מתחת המקום בו מגדירים סינון ספרים] לשונית "חזל", אבל בסינון ספר אחד לחיפוש בו מתוך לשונית "כל הספרים" מופיע בחלון החיפוש לשונית שכתוב בה "כל הספרים".
אני משער בגלל שהספר נבחר מתוך הלשונית כל הספרים.
המתבקש הוא שיהיה לשונית עם הספר הנבחר בלבד.סליחה שאין לי צילו''מ לצרף, השתדלתי לכתוב ברור
-
ניסית לבדוק מה זה החץ בתיבה של 'א: שער הגדול'?
@צדיק-וטוב-לו נכון, אבל זה יקדם אותי רק לשער השני, ואם אני רוצה את השער העשירי אני עדיין יצטרך ללחוץ 10 פעמים.
-
באג: ניסיתי לגלול ספר כשהמפרשים היו פתוחים בצד, וכן סרגל הניווט היה פתוח, במסך מגע, ובמקום שזה ייגלל זה הקטין והגדיל את הגופן, גם בעכבר וגם במגע. רק כשסגרתי את אוצריא ופתחתי מחדש זה נפתר. יצוין שזה קרה לי כמה פעמים, ורק בגירסא הזאת.
@פלמנמוני תוספת הסבר
גללתי באצבע אחת במסך מגע של המחשב, וכן באצבע אחת על משטח מגע. אין עכבר מחובר. הבעיה היתה רק בכרטיסיה הזאת ולא באחרות, הגדלה והקטנה חלקות, זה התנהג כאילו גללתי תוך כדי שנגעתי בעוד מקום כך שבעצם 'הרחבתי'. סגירת הכרטיסיה - אינני זוכר אם פתרה את הבעיה.
זה קרה לי כמה פעמים, אבל ברוב המקרים לא - אני משתמש בזה שעות ביום, וכרגע גם אני לא מצליח לשחזר את הבעיה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות