בעיה | וורד לאוצריא - באגים
-
בקובץ הוורד שהמסמך נשמר הנקודה עוברת לתחילת המסמך.
הערות מופנות שמאלה ולא לימין
כמ כן כל פעם שאני יורד פסקה מתחלף לי הכתב לכתב הבסיס האם לחצתי על כפתור לא נכון -
א. בהגדרת שני טורים ההגדרה חלה על כל המקטעים גם אם לא הדגישו אותם ואז אין אפשרות למרכז שורות מסוימות לאורך כל העמוד. (דרך אגב אולי כדאי לעשות פצל טורים חוץ מכותרת, ממודגש וכדו')
כמו כן בסמן עמודים מצוין 'סימון העמודים נכשל לא נמצאו עמודים לסימון יש לוודא שהמסמך מוצג' אפילו שהמסמך פתוח -
כתבתי שהנקודה עוברת לתחילת המסמך זה היה טעות, התקלה שקורת היא שהנקודה של סוף שורה עוברת לתחילת השורה
-
כתבתי שהנקודה עוברת לתחילת המסמך זה היה טעות, התקלה שקורת היא שהנקודה של סוף שורה עוברת לתחילת השורה
-
פסקאות ממוספרות זזות לשמאל מצרף תמונה.
כמו כן א"א להציג קובץ בפתח קובץ מהוורד אם הוא כבר פתוח במחשב

-
פסקאות ממוספרות זזות לשמאל מצרף תמונה.
כמו כן א"א להציג קובץ בפתח קובץ מהוורד אם הוא כבר פתוח במחשב

-
כשהתוסף פתוח א"א לסגור אותו ע"י הקיצור של ctrl+W מכיון שזה סוגר את הטאבים הפנימיים של התוכנה, זה לא נראה לי באג, אבל זה לא נח בשימוש בתוכנה, אחרי שאנחנו רגילים לסגור טאבים פתוחים בקיצור הנ"ל
@יהודה-זקש
זה יכול להיות באמת שיקול להסיר הבעיה שבכול תוסף זה לא יסגור לך כי הקיצורים לא עבדים בתוספים אם בגרסא הבא של התוכנה יהיה שינוי תזכיר לי -
-
מציע שידרוג, מקוה שזה הגיוני:
להוסיף 'כלי קודש' לוורד באוצריא (!!)
@י.-פל. @pcinfogmach -
מציע שידרוג, מקוה שזה הגיוני:
להוסיף 'כלי קודש' לוורד באוצריא (!!)
@י.-פל. @pcinfogmach@חנניה ואז יוכלו דרכו לפתוח את הספרים ממסד אוצריא, או את התוסף וורד לאוצריא, חד גדיא חד גדיא.
-
@חנניה ואז יוכלו דרכו לפתוח את הספרים ממסד אוצריא, או את התוסף וורד לאוצריא, חד גדיא חד גדיא.
@צדיק-וטוב-לו נכון, לפעמים זה יותר נוח.
ויש גם עוד פונקציות בכלי קודש- למי שלא יודע.. -
@צדיק-וטוב-לו נכון, לפעמים זה יותר נוח.
ויש גם עוד פונקציות בכלי קודש- למי שלא יודע..@חנניה
אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.כמדומני גם בעשי"ת תשובה מותר לצחוק קצת אם אני טועה נא להעלות קישור אוצריא למ"מ
-
@חנניה
אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.כמדומני גם בעשי"ת תשובה מותר לצחוק קצת אם אני טועה נא להעלות קישור אוצריא למ"מ
כמדומני גם בעשי"ת תשובה מותר לצחוק קצת אם אני טועה נא להעלות קישור אוצריא למ"מ
ביקשת כ"כ יפה, לא יכלתי לעמוד מנגד.
אין נכון לשחוק בימי התשובה. כי השחוק מבלבל הדעה מלשוב לה'.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות