בעיה | תוסף מוסתר
-
התקנתי תוסף מסויים, ומכיון שרציתי שלא יהיה גלוי - בחרתי ב"הסתר מהממשק".
כעת אני לא מצליח למצוא אותו ולהשתמש איתו.
מה עושים?תודה מראש!
-
מה עושים?תודה מראש!
-
מה עושים?תודה מראש!
"הסתר מהממשק" מסתיר את התוסף רק מרשימת הכלים — הוא נשאר מותקן ופעיל, ואפשר להחזירו:
הגדרות › כלים › "תוספים מותקנים" — התוסף מופיע שם עם תג "מוסתר". לחיצה על אייקון העין (או "הצג בממשק" בתפריט ⋯ / לחיצה ימנית) מחזירה אותו.
קיצור דרך: בשדה החיפוש שבראש ההגדרות חפש "מוסתר" — הוא יוביל ישר לכרטיס.
הערה לעתיד: אם תרצה שהתוסף לא יופיע ברשימת הכלים אבל כן יהיה נגיש בלחיצה אחת — הצמד אותו לסרגל הניווט. הצמדה גוברת על ההסתרה, כך שהאייקון נשאר בסרגל גם כשהתוסף מוסתר מרשימת הכלים.
-
"הסתר מהממשק" מסתיר את התוסף רק מרשימת הכלים — הוא נשאר מותקן ופעיל, ואפשר להחזירו:
הגדרות › כלים › "תוספים מותקנים" — התוסף מופיע שם עם תג "מוסתר". לחיצה על אייקון העין (או "הצג בממשק" בתפריט ⋯ / לחיצה ימנית) מחזירה אותו.
קיצור דרך: בשדה החיפוש שבראש ההגדרות חפש "מוסתר" — הוא יוביל ישר לכרטיס.
הערה לעתיד: אם תרצה שהתוסף לא יופיע ברשימת הכלים אבל כן יהיה נגיש בלחיצה אחת — הצמד אותו לסרגל הניווט. הצמדה גוברת על ההסתרה, כך שהאייקון נשאר בסרגל גם כשהתוסף מוסתר מרשימת הכלים.
-
ככה הוא כן מופיע ברשימת הכלים
@פלמנמוני צריך תיקון? -
ככה הוא כן מופיע ברשימת הכלים
@פלמנמוני צריך תיקון?@shishko נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/966
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות