הצעת ייעול | פירוט הדרך לתרום לאוצריא
-
אם כבר מדברים על תרומות אני מציע אולי אחרי החגים ארגן קמפיין (כל אחד בכולל שלו להוראו קבע קטנות של שקלים בודדים ללא הגבלה למי שהתקין את אוצריא)
אוצריא זקוקה לכסף שוטף בשביל כמה דברים ואם ננהל את זה נכון קמפיין כזה יכול מאוד להצליח לעניות דעתי -
אם כבר מדברים על תרומות אני מציע אולי אחרי החגים ארגן קמפיין (כל אחד בכולל שלו להוראו קבע קטנות של שקלים בודדים ללא הגבלה למי שהתקין את אוצריא)
אוצריא זקוקה לכסף שוטף בשביל כמה דברים ואם ננהל את זה נכון קמפיין כזה יכול מאוד להצליח לעניות דעתי@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
גם אתה לא עשית דבר דומה לתוכנה שלך... -
@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
גם אתה לא עשית דבר דומה לתוכנה שלך...@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
אני מסכים - צריך לחשוב איך לעשות זאת בחכמה אבל נראה לי שזה אפשרי.
אולי משהו כמו להבהיר שזה זכות מיוחדת חד פעמית ומוגבלת לכמות מסויימת של אנשים להתתף ביידוס התוכנה או משהו כזה
צריך מישהו פירסומאי בשביל זה.אני נמנעתי מזה כי לא היה לתוכנה צורך בשום תשלום וממילא אכן זה דמי שימוש.
לאוצריא למעשה יש צורך בשרת קבוע וטוב כדי להתנהל כמו שצריך ולזה צריך הוראות קבע של כמה מאוד שקלים בלבד.
אני חושב שהמגבית צריכה לקרות השאלה היא רק איך..... -
@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
אני מסכים - צריך לחשוב איך לעשות זאת בחכמה אבל נראה לי שזה אפשרי.
אולי משהו כמו להבהיר שזה זכות מיוחדת חד פעמית ומוגבלת לכמות מסויימת של אנשים להתתף ביידוס התוכנה או משהו כזה
צריך מישהו פירסומאי בשביל זה.אני נמנעתי מזה כי לא היה לתוכנה צורך בשום תשלום וממילא אכן זה דמי שימוש.
לאוצריא למעשה יש צורך בשרת קבוע וטוב כדי להתנהל כמו שצריך ולזה צריך הוראות קבע של כמה מאוד שקלים בלבד.
אני חושב שהמגבית צריכה לקרות השאלה היא רק איך.....@pcinfogmach
וגם יש צורך בAI בכמות מטורפתסתם לידע תיקון באג עולה כמה שקלים ושיש באגים ושיפורים רבים זה המון כסף
-
@pcinfogmach
וגם יש צורך בAI בכמות מטורפתסתם לידע תיקון באג עולה כמה שקלים ושיש באגים ושיפורים רבים זה המון כסף
@pcinfogmach
השאלה אם זה כבר בגדר תפסת מרובה... אינני יודע
אם זה או זה אני מעדיך את השרת זה מוסיף יציבות לתוכנה וממסד אותה -
-

שכל אחד ינהג כהוראת רבותיו.
כאן אינו המקום לכך.
וודאי לא בשרשור זה. -

שכל אחד ינהג כהוראת רבותיו.
כאן אינו המקום לכך.
וודאי לא בשרשור זה.@יום-חדש-מתחיל
כמובן בהחלט. -
אם כבר מדברים על אפשריות תרומה (אולי כדאי לציין אפשרות להוסיף ספרי ראשונים וקדמונים מדורות קודמים לתוכנה {כתובת מייל או פקס או פלאפון להשארת הודעות)) כמו כן הקישור של רוצים לעזור לערוך לא רלוונטי למי שבמחשב מנותק מאינטרנט
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות