באג | באג
-
כבר פעמיים התקנתי את אוצריא ואחרי קצת זמן הוא לא נדלק הסמל מופיע למטה אבל הוא לא נדלק יש לי מעבד Snapdragon X Plus יתכן שזה קשור?
כן, ייתכן שזה קשור — אבל לא בוודאות.
לאוצריא אין בנייה ל-ARM64. כל בנייות Windows הן x64 בלבד (
otzaria-0.9.96-windows.exe/-windows-full.exe), כך שעל Snapdragon X Plus התוכנה רצה תחת אמולציית Prism. זה בדרך כלל עובד, אבל אינו נתיב שנבדק רשמית.לפני שתולים את זה במעבד, שלוש בדיקות:
1. תהליך תקוע. "הסמל מופיע ולא נדלק" הוא לרוב תהליך
otzaria.exeששרד קריסה קודמת. פתח את מנהל המשימות, חפשotzaria.exe, סיים אותו, ונסה לפתוח מחדש. (אוצריא לא משאירה סמל ב-System Tray, כך שכל סמל שנשאר הוא שריד תהליך.)2. VC++ Redist. הסיבה השכיחה ביותר ל"לא נפתח" ב-Windows. התקן את גרסת windows-full.exe — היא כוללת אותו. שים לב: גם על ARM צריך את ה-Redistributable של x64, כי התוכנה עצמה רצה כ-x64 באמולציה.
3. זמן עלייה. עלייה ראשונה אחרי התקנה יכולה לקחת דקה ויותר (שחזור
seforim.dbבגודל כמה ג'יגה, דיסק קר, סריקת אנטי-וירוס). תן לזה שתי דקות לפני שאתה מוותר.לוג השגיאות:
%APPDATA%\otzaria\logs\errors.txt— שווה להעיף מבט, ולצרף אותו לדיווח.אם אף אחת מהבדיקות לא פתרה — זה דיווח שצריך להגיע למפתחים:
https://github.com/Otzaria/otzaria/issuesבדיווח כלול: גרסת אוצריא, שהמעבד Snapdragon X Plus (Windows on ARM), סוג ההתקנה (רגיל/Full), האם נשאר תהליך במנהל המשימות, ותוכן
errors.txt. פורום לא מחליף issue — בלי זה זה לא יגיע לתיקון. -
כבר פעמיים התקנתי את אוצריא ואחרי קצת זמן הוא לא נדלק הסמל מופיע למטה אבל הוא לא נדלק יש לי מעבד Snapdragon X Plus יתכן שזה קשור?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות