בקשת מידע | מהפכה: תוסף היברובוקס לאוצריא!
-
@י.-פל. איך מורידים קבצי hb
אין דרך, כרגע.
האתר ירד מהרשת, לצערי.הורדת ספרים דרך התוכנה עבדה לי היום מצויין
אם יש לך את התוכנהאתה בטוח שגם על ספרים במאגר אישי בתוכנת ארון הספרים הדיגיטלי?
לא אמרתי! לא בדקתי את הפונקציה הזו.
מה שאני בטוח שלא עובד - זו הצגת הספרים האישיים של HB במסך ספרייה.
אבל בחיפוש - תלוי אם הוא מאנדקס או לא. אם כן - אין סיבה שלא יעבוד, אם כי לא בדקתי.הוא מאנדקס, אבל בכל אופן לא מופיע..
אשמח אם תוכל לבדוק את זה, יועיל מאד לי ולעוד הרבה אנשים שמשתמשים בתוכנה הנ"ל למאגר האישי שלהם
יישר כח -
-
אולי תצליח לנתח איפה זה שוכב בשרת.
יש שם הגנה...
אבל זה יעזור לי, בלי קשר.@י.-פל. אגב, כמה מוזר
השרת של האינדקס לא פעיל גם דרך שם. -
יש לי מחשב ללא אינטרנט
עשיתי את הכל לפי המדריך וזה עובד נפלא לפי מה שאני רואה זה לחיפוש מאוצריא גם על היברובוקס, זה לא על התוכנה החדשה של היברובוקס, האם יש גם משהו לתוכנה החדשה של היברובוקס?
איזה תקיה אני צריך להגדיר לו באוצריא לחיפוש על ההיברובוקס?
בתוכנה החדשה של היברובוקס יש ב'הגדרות' ב'אינדקס' שצריך להעתיק איזה שהוא תקיה למחשב שלא יהיה על הכונן (אם הכונן איטי או משהו כזה) ככה הבנתי כדי שיוכל לעשות חיפוש איזה תיקיה זה
אם מישהו יכול לעזור אשמח -
יש לי מחשב ללא אינטרנט
עשיתי את הכל לפי המדריך וזה עובד נפלא לפי מה שאני רואה זה לחיפוש מאוצריא גם על היברובוקס, זה לא על התוכנה החדשה של היברובוקס, האם יש גם משהו לתוכנה החדשה של היברובוקס?
איזה תקיה אני צריך להגדיר לו באוצריא לחיפוש על ההיברובוקס?
בתוכנה החדשה של היברובוקס יש ב'הגדרות' ב'אינדקס' שצריך להעתיק איזה שהוא תקיה למחשב שלא יהיה על הכונן (אם הכונן איטי או משהו כזה) ככה הבנתי כדי שיוכל לעשות חיפוש איזה תיקיה זה
אם מישהו יכול לעזור אשמח@אברהם-ויספיש
למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?
זה באמת מעניין האם זה עובד, תגדיר באוצריא את המיקום של התיקייה books בספרייה, ובהתקנת החיפוש מאוצריא להגדיר את המיקום של הקטלוג.
https://otzaria.org/forum/post/34576@י.-פל. האם זה עובד גם למי שהחליף את המיקום של האינדקס?
כיצד החיפוש יודע היכן האינדקס? על פי תיקיית הAPP? -
@אברהם-ויספיש
למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?
זה באמת מעניין האם זה עובד, תגדיר באוצריא את המיקום של התיקייה books בספרייה, ובהתקנת החיפוש מאוצריא להגדיר את המיקום של הקטלוג.
https://otzaria.org/forum/post/34576@י.-פל. האם זה עובד גם למי שהחליף את המיקום של האינדקס?
כיצד החיפוש יודע היכן האינדקס? על פי תיקיית הAPP?@דאנציג נראה לי שסה"כ הוא רוצה את קובץ ההתקנה של ארון הספרים.
-
@צדיק-וטוב-לו
את הקובץ התקנה יש לי כבר.למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?איפה אני מוצא את זה בתוכנה החדשה?
כן אני מתכוין לזה. -
@צדיק-וטוב-לו
את הקובץ התקנה יש לי כבר.למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?איפה אני מוצא את זה בתוכנה החדשה?
כן אני מתכוין לזה.@אברהם-ויספיש
באוצריא?
ב'כלים':
-
@דאנציג
לא, בתוכנה החדשה של היברו -
@י.-פל. רק שאלה קטנה, יש אופציה להוריד מהיברו רק קבצי טקסט? [בלי PDFים], א"כ למה א"א להכניס אותם ישר לאצריא, ואם אין הרשאה מהם אז אולי משהו שמבין יוכל לעשות תוסף אם כל הקבצי טקסט... אופליין פירסט וזה יהיה בשורה אמיתית
-
אשמח שתסביר, כי אני לא הבנתי!
מה בדיוק אתה צריך?
את הגרסה החדשה של ארון הספרים (הגרסה האחרונה היא 3.0118.0)?יש אפשרות בתוכנה החדשה של היברובוקס לחפש מילים בתוכן הספרים ואת זה אני לא יכול לעשות כרגע.
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? הבנתי שצריך לעשות אינדקס או שהתקיה שעל ידי זה התוכנה עושה את החיפוש יהיה בתוך המחשב ולא בכונן ולא הבנתי איך בדיוק עושים את זה למעשה. (הכונן שלי לא מהיר)
מקווה שהובנתי!! -
אשמח שתסביר, כי אני לא הבנתי!
מה בדיוק אתה צריך?
את הגרסה החדשה של ארון הספרים (הגרסה האחרונה היא 3.0118.0)?יש אפשרות בתוכנה החדשה של היברובוקס לחפש מילים בתוכן הספרים ואת זה אני לא יכול לעשות כרגע.
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? הבנתי שצריך לעשות אינדקס או שהתקיה שעל ידי זה התוכנה עושה את החיפוש יהיה בתוך המחשב ולא בכונן ולא הבנתי איך בדיוק עושים את זה למעשה. (הכונן שלי לא מהיר)
מקווה שהובנתי!!מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? הבנתי שצריך לעשות אינדקס או שהתקיה שעל ידי זה התוכנה עושה את החיפוש יהיה בתוך המחשב ולא בכונן ולא הבנתי איך בדיוק עושים את זה למעשה. (הכונן שלי לא מהיר)
אם יש לך את התוכנה החדשה של hb, ואתה יכול לחפש שם מילים - מזל טוב, יש לך כמעט את כל מה שצריך!
אתה רק צריך להתקין את הexe שהעליתי לדרייב, ואז את התוסף לאוצריא, ולחפש כדרכך באוצריא.
תוצאות החיפוש מhb ישולבו בתוצאות החיפוש מאוצריא.או שלא הבנתי אותך? נראה שהסתבכת במשהו...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות