בקשת מידע | מהפכה: תוסף היברובוקס לאוצריא!
-
התברר שגם ל @יהודה-זקש אין שום בעיה - האינדקס לא היה...
-
@u88
זה לא ״לא עובד לך״, אתה פשוט לא הגדרת את המקום, והתוכנה לא מצאה אוטומטית את המיקום של התיקייה.
אם כבר יש לך את ספרי hb, אתה אמור לראות בתיקיות שם תיקייה בשם app, ושם יהיה לך קובץ בשם katalog.
הצילום מסך שהבאת הוא מ׳אוצריא׳ - לא מhb, והוא סה״כ הקטלוג של הספרים, שאם אתה בוחר בהגדרות מסך ספרייה ״הצגת תוצאות ממקורות חיצוניים״ - הוא שואב את נתוני hb ואוצה״ח משם. -
-
@י.-פל. איך מורידים קבצי hb
אין דרך, כרגע.
האתר ירד מהרשת, לצערי.אתה בטוח שגם על ספרים במאגר אישי בתוכנת ארון הספרים הדיגיטלי?
לא אמרתי! לא בדקתי את הפונקציה הזו.
מה שאני בטוח שלא עובד - זו הצגת הספרים האישיים של HB במסך ספרייה.
אבל בחיפוש - תלוי אם הוא מאנדקס או לא. אם כן - אין סיבה שלא יעבוד, אם כי לא בדקתי. -
אין דרך, כרגע.
האתר ירד מהרשת, לצערי.אתה בטוח שגם על ספרים במאגר אישי בתוכנת ארון הספרים הדיגיטלי?
אבל בחיפוש - תלוי אם הוא מאנדקס או לא. אם כן - אין סיבה שלא יעבוד, אם כי לא בדקתי.@י.-פל. איך מורידים קבצי hb
אין דרך, כרגע.
האתר ירד מהרשת, לצערי.הורדת ספרים דרך התוכנה עבדה לי היום מצויין
אם יש לך את התוכנהאתה בטוח שגם על ספרים במאגר אישי בתוכנת ארון הספרים הדיגיטלי?
אבל בחיפוש - תלוי אם הוא מאנדקס או לא. אם כן - אין סיבה שלא יעבוד, אם כי לא בדקתי.הוא מאנדקס, אבל בכל אופן לא מופיע..
אשמח אם תוכל לבדוק את זה, יועיל מאד לי ולעוד הרבה אנשים שמשתמשים בתוכנה הנ"ל למאגר האישי שלהם
יישר כח -
אין דרך, כרגע.
אבל בחיפוש - תלוי אם הוא מאנדקס או לא. אם כן - אין סיבה שלא יעבוד, אם כי לא בדקתי.הוא מאנדקס, אבל בכל אופן לא מופיע..
אשמח אם תוכל לבדוק את זה, יועיל מאד לי ולעוד הרבה אנשים שמשתמשים בתוכנה הנ"ל למאגר האישי שלהם
יישר כח -
@יאיר-25
זה קצת מצחיק...
התוסף נועד לייתר את התוכנה.
אז תוסיף את הספרים הנ"ל כספרים אישיים באוצריא!
מה העניין ללכת הפוך? -
@י.-פל.
כי יש לי מאגר של 100 ג'יגה
שעם כל הכבוד לאוצריא, ויש הרבה כזה, זה נראה לי קצת יכביד עליה
חוץ מגודל האינדקס של המנוע של אוצריא@י.-פל.
כי יש לי מאגר של 100 ג'יגה
שעם כל הכבוד לאוצריא, ויש הרבה כזה, זה נראה לי קצת יכביד עליה
חוץ מגודל האינדקס של המנוע של אוצריאאתה צודק (לגבי האינדקס), ועדיין - אני לא בטוח שזה נכון.
אני צריך לחשוב על זה.
בכל מקרה - כרגע אין דרך נורמלית להוריד את HB, אז אני מאד מסופק לגבי כל זה... -
אין דרך, כרגע.
יישר כח -
-
אולי תצליח לנתח איפה זה שוכב בשרת.
יש שם הגנה...
אבל זה יעזור לי, בלי קשר.@י.-פל. אגב, כמה מוזר
השרת של האינדקס לא פעיל גם דרך שם. -
יש לי מחשב ללא אינטרנט
עשיתי את הכל לפי המדריך וזה עובד נפלא לפי מה שאני רואה זה לחיפוש מאוצריא גם על היברובוקס, זה לא על התוכנה החדשה של היברובוקס, האם יש גם משהו לתוכנה החדשה של היברובוקס?
איזה תקיה אני צריך להגדיר לו באוצריא לחיפוש על ההיברובוקס?
בתוכנה החדשה של היברובוקס יש ב'הגדרות' ב'אינדקס' שצריך להעתיק איזה שהוא תקיה למחשב שלא יהיה על הכונן (אם הכונן איטי או משהו כזה) ככה הבנתי כדי שיוכל לעשות חיפוש איזה תיקיה זה
אם מישהו יכול לעזור אשמח -
יש לי מחשב ללא אינטרנט
עשיתי את הכל לפי המדריך וזה עובד נפלא לפי מה שאני רואה זה לחיפוש מאוצריא גם על היברובוקס, זה לא על התוכנה החדשה של היברובוקס, האם יש גם משהו לתוכנה החדשה של היברובוקס?
איזה תקיה אני צריך להגדיר לו באוצריא לחיפוש על ההיברובוקס?
בתוכנה החדשה של היברובוקס יש ב'הגדרות' ב'אינדקס' שצריך להעתיק איזה שהוא תקיה למחשב שלא יהיה על הכונן (אם הכונן איטי או משהו כזה) ככה הבנתי כדי שיוכל לעשות חיפוש איזה תיקיה זה
אם מישהו יכול לעזור אשמח@אברהם-ויספיש
למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?
זה באמת מעניין האם זה עובד, תגדיר באוצריא את המיקום של התיקייה books בספרייה, ובהתקנת החיפוש מאוצריא להגדיר את המיקום של הקטלוג.
https://otzaria.org/forum/post/34576@י.-פל. האם זה עובד גם למי שהחליף את המיקום של האינדקס?
כיצד החיפוש יודע היכן האינדקס? על פי תיקיית הAPP? -
@אברהם-ויספיש
למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?
זה באמת מעניין האם זה עובד, תגדיר באוצריא את המיקום של התיקייה books בספרייה, ובהתקנת החיפוש מאוצריא להגדיר את המיקום של הקטלוג.
https://otzaria.org/forum/post/34576@י.-פל. האם זה עובד גם למי שהחליף את המיקום של האינדקס?
כיצד החיפוש יודע היכן האינדקס? על פי תיקיית הAPP?@דאנציג נראה לי שסה"כ הוא רוצה את קובץ ההתקנה של ארון הספרים.
-
@צדיק-וטוב-לו
את הקובץ התקנה יש לי כבר.למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?איפה אני מוצא את זה בתוכנה החדשה?
כן אני מתכוין לזה. -
@צדיק-וטוב-לו
את הקובץ התקנה יש לי כבר.למה אתה חושב שזה לא על התוכנה החדשה?
אתה מתכוון לגרסה החדשה של היברו?איפה אני מוצא את זה בתוכנה החדשה?
כן אני מתכוין לזה.@אברהם-ויספיש
באוצריא?
ב'כלים':
-
@דאנציג
לא, בתוכנה החדשה של היברו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות