הצעת ייעול | הגדרות אופליין לבעלי אונליין
-
האם יש אופציה שגם אם אני מוגדר אונליין אבל אני כרגע בלי רשת אז שהתוכנה תזהה את זה אוטומטית ולא תקפיץ פופ-אפים של חיפוש עדכונים?
סליחה אם הכותרת לא משקפת מספיק את הנושא אבל לא היה לי רעיון אחר
-
האם יש אופציה שגם אם אני מוגדר אונליין אבל אני כרגע בלי רשת אז שהתוכנה תזהה את זה אוטומטית ולא תקפיץ פופ-אפים של חיפוש עדכונים?
סליחה אם הכותרת לא משקפת מספיק את הנושא אבל לא היה לי רעיון אחר
כן — זה בדיוק מה שתוקן, אבל עדיין לא בגרסה יציבה.
מה קורה היום (0.9.96): בדיקת העדכון נכשלת בהיעדר רשת, והכשל מוצג כשגיאה קופצת — למרות שאין למשתמש מה לעשות איתה.
מה שונה בקוד (נכנס ל-dev ב-3/8, אחרי שחרור 0.9.96):
- אוצריא מזהה בפועל אם יש חיבור לאינטרנט (חיבור TCP ליעדים ניטרליים, לא DNS — כי מטמון ה-DNS משקר גם בלי רשת).
- אין אינטרנט ⇒ אין הודעה. הכשל נבלע בשקט.
- מתוזמנים ניסיונות חוזרים בהשהיות 2 / 5 / 15 דקות, כך שמי שהתחבר לרשת אחרי פתיחת התוכנה יקבל את העדכון בלי הפעלה מחדש.
- בעדכון הספרייה: במקום חיווי כשל אדום מוצג סמל ענן מנותק בכפתור העדכון במסך עיון; לחיצה עליו מתחילה ניסיון חדש.
- כשיש אינטרנט והבדיקה נכשלה (למשל GitHub לא זמין, או captive portal שמחזיר HTML) — ההודעה כן מוצגת, כמו קודם.
זה יגיע בשחרור הבא. עד אז אין זיהוי אוטומטי, והאפשרות היחידה היא הגדרות > מצב לא-מקוון, שמכבה את בדיקות העדכון לגמרי — כלומר בדיוק מה שביקשת להימנע ממנו.
(הכותרת בסדר גמור.)
-
E eli8565 סימן נושא זה כנפתר ב
-
כן — זה בדיוק מה שתוקן, אבל עדיין לא בגרסה יציבה.
מה קורה היום (0.9.96): בדיקת העדכון נכשלת בהיעדר רשת, והכשל מוצג כשגיאה קופצת — למרות שאין למשתמש מה לעשות איתה.
מה שונה בקוד (נכנס ל-dev ב-3/8, אחרי שחרור 0.9.96):
- אוצריא מזהה בפועל אם יש חיבור לאינטרנט (חיבור TCP ליעדים ניטרליים, לא DNS — כי מטמון ה-DNS משקר גם בלי רשת).
- אין אינטרנט ⇒ אין הודעה. הכשל נבלע בשקט.
- מתוזמנים ניסיונות חוזרים בהשהיות 2 / 5 / 15 דקות, כך שמי שהתחבר לרשת אחרי פתיחת התוכנה יקבל את העדכון בלי הפעלה מחדש.
- בעדכון הספרייה: במקום חיווי כשל אדום מוצג סמל ענן מנותק בכפתור העדכון במסך עיון; לחיצה עליו מתחילה ניסיון חדש.
- כשיש אינטרנט והבדיקה נכשלה (למשל GitHub לא זמין, או captive portal שמחזיר HTML) — ההודעה כן מוצגת, כמו קודם.
זה יגיע בשחרור הבא. עד אז אין זיהוי אוטומטי, והאפשרות היחידה היא הגדרות > מצב לא-מקוון, שמכבה את בדיקות העדכון לגמרי — כלומר בדיוק מה שביקשת להימנע ממנו.
(הכותרת בסדר גמור.)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות