להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
@יהודה-זקש יש אפשרות שתוסיף בעמוד הבית קוביה של עדכוני התוספים ליד קוביה של התוכנה והספריה ושזה יאמר ישר אם התוספים אצלי מעודכנים או לא? זה מעצבן שצריך להיכנס ללשונית 'תוספים' כדי לגלות מה לא מעודכן אצלי
-
@eli8565
לא חושב, תוספים אחרי הכל אינם מהות התוכנה הרי הם רק תוספים...
אולי אפשרי שיהיה משהו קטן קופץ כמו שיש באוצריא שמי שיש לו את החנות תוספים זה מקפיץ לו הודעה בפתיחה
כרגע אני בונה משהו גדול יותר אז אולי אח"כ... -
כרגע אני בונה משהו גדול יותר אז אולי אח"כ...
הגמ"ח?
-
@יהודה-זקש
לא יודע אם זה אפשרי, אבל אם יהיה אפשרות שאנשים יוכלו לקשר לאונקי תלוי, שהרשאות כתיבה נעול, ויוכלו לאסוף את הדיווחים שאני יכול להעלות אותם לאוצריא. -
@יהודה-זקש
לא יודע אם זה אפשרי, אבל אם יהיה אפשרות שאנשים יוכלו לקשר לאונקי תלוי, שהרשאות כתיבה נעול, ויוכלו לאסוף את הדיווחים שאני יכול להעלות אותם לאוצריא. -
@יהודה-זקש
אין אפשרות ליתן לתוכנה הרשאות כתיבה, ולא לשאר דברים?
אגב דבר זה זה של דיווחי טעות היה ענין ששאלו אותי הרבה אנשים שאין להם חיבור, ואם יהיה אפשרות לסדר זה באופן קל אני חושב שהרבה יותר אברכים ישתמשו עם זה. -
@יהודה-זקש
אין אפשרות ליתן לתוכנה הרשאות כתיבה, ולא לשאר דברים?
אגב דבר זה זה של דיווחי טעות היה ענין ששאלו אותי הרבה אנשים שאין להם חיבור, ואם יהיה אפשרות לסדר זה באופן קל אני חושב שהרבה יותר אברכים ישתמשו עם זה. -
@יהודה-זקש תוכל לעזור לי ?! בזמנו זה עבד לי...

-
@יהודה-זקש תוכל לעזור לי ?! בזמנו זה עבד לי...

@העניו-הגאה
מתי הורדת את זה? -
@העניו-הגאה
מתי הורדת את זה?@יהודה-זקש עכשיו ניסיתי הסתדר...
ייש''כ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות