להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
למה אין ברילס קובץ EXE בודד?
כל פעם להוריד ולחלץ. משגע. -
למה אין ברילס קובץ EXE בודד?
כל פעם להוריד ולחלץ. משגע.@יום-חדש-מתחיל
קלוד טוען שזה לא אפשרי
אדרבה אם תצליח זה יהיה מצוין!
קישור לגיטאהב -
@יום-חדש-מתחיל
קלוד טוען שזה לא אפשרי
אדרבה אם תצליח זה יהיה מצוין!
קישור לגיטאהב -
@יהודה-זקש
גם את זה (הפוסט שלמעלה) אתה יכול לקחת מאוצריא. -
@יהודה-זקש
גם את זה (הפוסט שלמעלה) אתה יכול לקחת מאוצריא. -
@יהודה-זקש וואו! מדהים! וגם מעוצב יפה!
האם אפשר להעלים את תקיית app-files ולהכניס הכל ישר בתוכנה? מי שלא מכיר ימחק או יעביר מיקום והכל הלך -
אוצריא כבר תומכת באנגלית?
בגירסה הבאה?כן.
-
@יהודה-זקש
מה עם עדכון לתוכנה עצמה? (לתוכנת העדכונים...) -
@יהודה-זקש
מה עם עדכון לתוכנה עצמה? (לתוכנת העדכונים...) -
@י.-פל.
אוצריא כבר תומכת באנגלית?
בגירסה הבאה?יש לך את הקוד!
-
@יהודה-זקש וואו! מדהים! וגם מעוצב יפה!
האם אפשר להעלים את תקיית app-files ולהכניס הכל ישר בתוכנה? מי שלא מכיר ימחק או יעביר מיקום והכל הלך -
@eli8565
אי אפשר, אבל אתה יכול להפוך אותה לתיקיה מוסתרת, ואולי צריך להמציא תוכנה שתחסום גם מחיקה בכרטיס, וזה ימנע את הבעיה הזו
סתם ד"א שום דבר לא הולך אם מישהו מוחק, מקסימום תצטרך להוריד הכל שוב, אין כאן שום תוכן שמישהו עבד עליו...@יהודה-זקש את זה אני מכיר, חשבתי אולי... אבל לא נורא, תוכל להוסיף בהגדרות פתיחה אוטומטית עם הכנסת הכונן? זה ישב לי על אונקי ואני רוצה שאיך שיכניסו את זה למחשב התוכנה תפתח
-
@יהודה-זקש את זה אני מכיר, חשבתי אולי... אבל לא נורא, תוכל להוסיף בהגדרות פתיחה אוטומטית עם הכנסת הכונן? זה ישב לי על אונקי ואני רוצה שאיך שיכניסו את זה למחשב התוכנה תפתח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות