בקשה | יצירת תוכנת עדכונים לאוצריא
-
כידוע [למי שידוע, ולמי שלא תדעו עכשיו...] אני עובד על יצירת תוכנת עדכונים לאוצריא, שתשלב בעז"ה עדכוני תוכנה ספריה ותוספים, הכל בצורה אופליין כראוי ליראי ה'
התוכנה כמעט כבר מוכנה
אבל אני צריך עזרה ביצירת איקון מתאים, כי אני גרוע בזה המיוחד (עשיתי משהו אחד, @י.-פל. טען שזה נראה סמל מחזור...)
אז אם יש לכם את זה או לAI הקרוב אליכם, אשמח לקבל הצעות
תודה רבה! -
-
@יום-חדש-מתחיל יאיר דניאל אמר לי שהוא לא יכול כרגע
-
כידוע [למי שידוע, ולמי שלא תדעו עכשיו...] אני עובד על יצירת תוכנת עדכונים לאוצריא, שתשלב בעז"ה עדכוני תוכנה ספריה ותוספים, הכל בצורה אופליין כראוי ליראי ה'
התוכנה כמעט כבר מוכנה
אבל אני צריך עזרה ביצירת איקון מתאים, כי אני גרוע בזה המיוחד (עשיתי משהו אחד, @י.-פל. טען שזה נראה סמל מחזור...)
תודה רבה!כידוע [למי שידוע, ולמי שלא תדעו עכשיו...] אני עובד על יצירת תוכנת עדכונים לאוצריא, שתשלב בעז"ה עדכוני תוכנה ספריה ותוספים, הכל בצורה אופליין כראוי ליראי ה'
התוכנה כמעט כבר מוכנה
תודה רבה!אלוף!!!!!! סוף סוף, כיאה וכנאה לימים נוראים
-
התוכנה כמעט כבר מוכנה
תודה רבה! -
@יהודה-זקש וואו!!
-
@יהודה-זקש מטורף!
בלי למעט בתוכנה השניה של כלל תהוכונת לעדכון שג"כ תקפיץ את הגמ"ח שלי .. -
@יהודה-זקש כולולולולולולו!!! חיכיתי לזה, יש לי גמ"ח וזה יפתור לי המון
לפי תחילת הזמן?ואני עדין מחכה שתסיים עם זה כדי שתעשה לי גמ"ח תורני [ממתמחים]
https://mitmachim.top/topic/99682/להורדה-גמ-ח-תוכנות-תורניות-ולא-רק.../21
-
@יהודה-זקש כולולולולולולו!!! חיכיתי לזה, יש לי גמ"ח וזה יפתור לי המון
לפי תחילת הזמן?ואני עדין מחכה שתסיים עם זה כדי שתעשה לי גמ"ח תורני [ממתמחים]
https://mitmachim.top/topic/99682/להורדה-גמ-ח-תוכנות-תורניות-ולא-רק.../21
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות