הצעת ייעול | הצעה לקראת אלול
-
ברוך השם התוכנה והכל רץ בקצב מסחרר ואנו מאד שמחים על כך
עם זאת אלול בפתח, אני רואה כמה כל המפתחים החרוצים, בעלי התפקידים, וכל העוזרים מהצד עובדים קשה יום ולילהלפי דעתי כדאי שבתחילת אלול יעשו רגע הפסקה להתרכז בלימוד ובעבודת השם לקראת הימים הנוראים ויחזרו מהמקום שבו פסקו מייד אחרי (הרי זה לא שיש תחרות עם גוף אחר מי מתקדם יותר מהר לפי מה שאני יודע זה תלוי בקצב התקדמות של הצוות)
אם קבלת את הרעיון אז אפשר אפילו לתת ל @otzaria-bot פקודה שבתקופת זמן הזאת יגיב הודעה בסגנון הזה שכולם לקחו רגע חודש להתרכז בהכנה לימים נוראים
מקווה שתקבל את ההצעה שלי בשבילך ובשביל כל הצוות, בכל מקרה אם מישהו במקרה יחפש אותי אני אישית כנראה לא יהיה בפורום עד אז
-
עם זאת אלול בפתח, אני רואה כמה כל המפתחים החרוצים, בעלי התפקידים, וכל העוזרים מהצד עובדים קשה יום ולילהלפי דעתי כדאי שבתחילת אלול יעשו רגע הפסקה להתרכז בלימוד ובעבודת השם לקראת הימים הנוראים ויחזרו מהמקום שבו פסקו מייד אחרי (הרי זה לא שיש תחרות עם גוף אחר מי מתקדם יותר מהר לפי מה שאני יודע זה תלוי בקצב התקדמות של הצוות)
אם קבלת את הרעיון אז אפשר אפילו לתת ל @otzaria-bot פקודה שבתקופת זמן הזאת יגיב הודעה בסגנון הזה שכולם לקחו רגע חודש להתרכז בהכנה לימים נוראים
מקווה שתקבל את ההצעה שלי בשבילך ובשביל כל הצוות, בכל מקרה אם מישהו במקרה יחפש אותי אני אישית כנראה לא יהיה בפורום עד אז
-
-
-
כך שנתחיל את אלול עם גרסה חדשה
לא סביר כ״כ.
לא חושב שתצא גרסה לפני ביה״ז סוכות - אולי אוציא משהו קדם-997, בשבילכם... -
-
@הלומד
ממ"נ, אם פיתוח התוכנה הוא רצון ה', מה לי אלול מה לי אב, ואם לאו, מה לי אב מה לי אלול? -
-
-
-
@הנגבי
טיול לכשעצמו אינו מצוה אלא לפעמים במיוחד בדורינו אדם צריך להתאוורר ועי"ז לימוד התורה שלו יהיה יותר טוב וטיול כזה הוא רצון ה' והוא רצוי תמיד, בעולם התורה נקבע (ע"י אי מי) חודש אב כזמן שמיועד להתאווררות יהיו שיאמרו להכנס לאלול בכוחות מחודשים ועוד שלל הסברים אבל באמת כידוע זה אינו זמן שפטורים ממצוות תלמוד תורה אבל מי שמנצל את הזמן הזה להתאוורות ודאי שהוא רצון ה' כיון שעי"כ עבודת ה' שלו תהיה יותר מעולה, ובאלול להיפך נקבע הזמן הזה כזמן של התעוררות והתחזקות יותר מכל השנה והוא מסמיכותו לזמני תשובה ויום הדין ובאמת ראוי להתחזק כל השנה אבל בימים אלו הוא זמן שנקבע לזה ובגלל זה יש התעוררות עצומה של כלל הציבור ואשר על כן ראוי להימנע מפיתוח התוכנה ולהרבות יותר בעבודת ה' שההתחזקות בזמן זה יותר מעולה
והעולה לענייננו דאע"פ שפיתוח התוכנה יש בו מן רצון ה' (כמובן אם זה נעשה בזמנים הפנויים ולא על חשבון הלימוד שיכול ללמוד ואינו לומד משום כך) באלול שאני, והבן.
נכתב מקופיא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
(