בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
-
-
אבקש מהציבור אם אפשר לפני שמשתפים עוד פרוייקט ממין זה לבדוק קצת לפני מה בדיוק הם משתפים.
בשם ה'ציבור' הק' [ותודה על הניסוח המעודן מפני הכבוד...] - הריני מבקש סליחה ומחילה וכפרה.
טענתך נכונה, ואם הייתי נותן דעתי על זה לא הייתי מטריח לשווא.
עכ"פ נראה לי שבכל זאת נתגלגלה זכות עי"כ, שהסירו את העוולה המדוברת...
-
חברה אולי משיהו יכול לייצר לזה דרייב זמני או משהו ככה אנשים יוכלו לעבוד בצורה מסודרת....
https://drive.google.com/drive/folders/1kvvolxUM4cZEvNr0AQjLQEd1X5wVmoTS?usp=sharing
-
@pcinfogmach צריך להמשיך בחיתוך?
@י.-פל. הקישור לדרייב נחסם.
@pcinfogmach צריך להמשיך בחיתוך?
כן - תודה
-
אין להעביר את הקישור ללא כוכביות!!
https://drive.google.com/drive/folders/1CNjS6-KULyKeC4qkpKbvBhsUtnRMsqSs?usp=sharing -
@pcinfogmach בעצם ה"פיתוח נסיוני" שלך זה לעשות צורת הדף אבל בטקסט ולא תמונה? א"כ למה לא לעשות את זה בכל הספרים לדוגמא אם מקבלים אישור שימוש ברשב"א קוק אז אפשר לעשות את צורת הדף של קוק אבל עם טקסט ולא תמונה, וא"כ למה בחרת להתחיל עם ש"ס שמצריך סריקות והמרות ולא עם קובץ טקסט שקיים באוצריא?
-
@pcinfogmach בעצם ה"פיתוח נסיוני" שלך זה לעשות צורת הדף אבל בטקסט ולא תמונה? א"כ למה לא לעשות את זה בכל הספרים לדוגמא אם מקבלים אישור שימוש ברשב"א קוק אז אפשר לעשות את צורת הדף של קוק אבל עם טקסט ולא תמונה, וא"כ למה בחרת להתחיל עם ש"ס שמצריך סריקות והמרות ולא עם קובץ טקסט שקיים באוצריא?
-
@חד-צורבא א. אם הוא עושה ניסוי שיעשה על משהו שיותר קל כי יש לו את הטקסט. ב. למה שיש טקסט קיים זה שניה של עיצוב ג. למי יש רמב"ם?
-
-
@חד-צורבא כל אחד מה7K של אוצריא, פשוט לעשות לו את צורת הדף המקורית
מי זה אהרון? לא לשגע רק לבקש, אם יחליט להגיב מה טוב
-
@חד-צורבא כל אחד מה7K של אוצריא, פשוט לעשות לו את צורת הדף המקורית
מי זה אהרון? לא לשגע רק לבקש, אם יחליט להגיב מה טוב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות