בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
-
@י.-פל. הרצתי DEBUG על התוכנה המעודכנת מגיטהב (לא נראה לי שקיים היום)
8c2213b6-a6c6-48cb-98c6-e3038b673224-20260811-1002-47.6652741.mp4
ישנה בעיה שקובץ PDF בפתיחת החלונית מפרשים מהחץ בצד - הקובץ נהיה יותר רחב מהתצוגה (ואפי' אין אפשרות לגלילה הצידה עד שגוללים למעלה\למטה)
לכאו' ברירת המחדל אמורה להקטין את התצוגה לגודל החלון שנשאר -
ישנה בעיה שקובץ PDF בפתיחת החלונית מפרשים מהחץ בצד - הקובץ נהיה יותר רחב מהתצוגה (ואפי' אין אפשרות לגלילה הצידה עד שגוללים למעלה\למטה)
לכאו' ברירת המחדל אמורה להקטין את התצוגה לגודל החלון שנשאר -
התשובה: כי זה יוסיף עוד כפתור, שהוא די מיותר. אם אתה רוצה לפתוח ספר - אתה פותח ב'ספריה', אתה לא עובר ב'עיון'.
אלא אם אתה רוצה להשוות נוסחים, או לבדוק האם גירסא אחרת.
אבל אנחנו זולגים לנושא נפיץ...תעשה תוסף. יש API חדש להצבת כפתורים בשורת הכפתורים...
תעשה תוסף. יש API חדש להצבת כפתורים בשורת הכפתורים...
זה תוסף ממש פשוט.
אבל לענ"ד הקצרה, עדיף עשרת מונים שיהיה ניתן לפתוח נוסחאות נוספות דרך הכפתור של האפשרויות נוספות = שלושת הנקודות, ששם יהיה כפתור "הצג נוסחאות נוספות" והם יפתחו באופן אוטומטי על חצי מסך - כמו מסך מפוצל, באותו המיקום שאני אוחז כעת בספר.
לענ"ד זה יהיה הרבה יותר נוח ושימושי, ולא יוסיף עוד כפתור הגדרות ועוד אחד, כמו שהרבנים המפתחים דכאן ממש לא אוהבים, ודי בצדק...

-
זה תוסף ממש פשוט.
אבל לענ"ד הקצרה, עדיף עשרת מונים שיהיה ניתן לפתוח נוסחאות נוספות דרך הכפתור של האפשרויות נוספות = שלושת הנקודות, ששם יהיה כפתור "הצג נוסחאות נוספות" והם יפתחו באופן אוטומטי על חצי מסך - כמו מסך מפוצל, באותו המיקום שאני אוחז כעת בספר.
לענ"ד זה יהיה הרבה יותר נוח ושימושי, ולא יוסיף עוד כפתור הגדרות ועוד אחד, כמו שהרבנים המפתחים דכאן ממש לא אוהבים, ודי בצדק...

@יאיר-דניאל זה יהיה טוב.
-
@יאיר-דניאל זה יהיה טוב.
@יאיר-דניאל זה יהיה טוב.
שו?
-
באג רציני - הוא מאד איטי אצלי בפתיחה (אולי דקה ומשהו),
מה יכול להיות? -
מה יכול להיות?@הלומד-הצעיר
הסרת גרסאות קודמות? -
מחקתי שוב הכל והתקנתי מחדש ולכאורה עזר (אמנם קצת יותר איטי מהגירסה הקודמת - לא כן?)
-
מחקתי שוב הכל והתקנתי מחדש ולכאורה עזר (אמנם קצת יותר איטי מהגירסה הקודמת - לא כן?)
@הלומד-הצעיר
לא, זה יותר מהיר מהגרסה הקודמת.
כנראה נשארו שאריות היכן שהוא. -
תודה דאנציג
-
מה יכול להיות? -
@הלומד-הצעיר גם אצלי
למרות כל ההסרות
@י.-פל. אמר לי שהוא יבדוק את זה@הלומד-הצעיר גם אצלי
למרות כל ההסרות
@י.-פל. אמר לי שהוא יבדוק את זהלא חושב שאתה ו @הלומד-הצעיר מדברים על אותו דבר.
-
זה תוסף ממש פשוט.

זה תוסף ממש פשוט.

דעת הרוב התקבלה, להוסיף.
@נתנאל_26 -
הסרתי הכל והתקנתי מחדש - זה עזר פעמיים ולאחמ"כ שוב חזר להיות המתנה ארוכה
-
לכאו' ברירת המחדל אמורה להקטין את התצוגה לגודל החלון שנשארshishko כתב:
לכאו' ברירת המחדל אמורה להקטין את התצוגה לגודל החלון שנשארנכון.
בשעתו ניסיתי רבות, ללא הצלחה.
אולי עם המודלים של היום?!
מי לוקח? @פלמנמוני @נתנאל_26 @מיכאלושיש את אותה בעיה גם בהצגת שני ספרים באותה חלונית
-
כשמצביעים על ציון בספר קופץ חלונית עם התוכן, יש אפשרות לעשות את זה בכתב יותר קטן או לחילופין להגדיר שיראו בחלון את כל הסעיף הרלוונטי או לחילופין כשאני מצביע על העכבר על הסעיף אני יוכל לגלול את תוכן החלון

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות