בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
גרסת db?
יש לי הצעה מעניינת - תיצרו API בתוכנה שמחזיר את המידע שצריך, גרסת תוכנה, גרסת DB וכו' וכו', וכשהמשתמש שולח פוסט כזה האתר שולח את קריאת ה-API הזו ובודק האם באמת המשתמש מעודכן ואם לא מקפיץ לו שהוא לא מעודכן, כך שבמקום תיבת סימון פשוטה יהיה בדיקה אמיתית...
רק אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל... [למרות שנראה לי שכן].יש לי הצעה מעניינת - תיצרו API בתוכנה שמחזיר את המידע שצריך, גרסת תוכנה, גרסת DB וכו' וכו', וכשהמשתמש שולח פוסט כזה האתר שולח את קריאת ה-API הזו ובודק האם באמת המשתמש מעודכן ואם לא מקפיץ לו שהוא לא מעודכן, כך שבמקום תיבת סימון פשוטה יהיה בדיקה אמיתית...
רק אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל... [למרות שנראה לי שכן].כמו שיש בארון הספרים הדיגיטלי זה יקל על כולם על המדווח על המתוודח ועל מי שמנסה להבין מה דיווח.
-

הוא נותן, קישורים בתוך הספר עצמו -
- בחיפוש הוא לא מוצא בקבצי וורד בתיקיה האישית.
- בהעתקת כמה קטעים, הם מתחברים לקטע אחד בלא ריווח כלל בסוף הקטע. וצריך אח"כ לאתר היכן נגמר הקטע והמילים מוצמדות
-
קודם כל תודה ענקית לכל העוסקים במלאכת הקודש! ראיתי הרבה אברכים שמשתמשים בזה ונהנים מאוד!
להלן מס' באגים:-
רוב גופני גוטמן מוצגים אך ורק במצב בולד, ולא ניתן כלל לשנות לגופן רגיל [כאילו לא מותקן]. (אגב היה גם בגרסאות קודמות)
-
לפעמים כשפותחים ספר חדש כאשר יש כבר ספר פתוח הוא פותח שוב את הספר הפתוח, ורק כאשר מרעננים את הדף (עוברים לפסר אחר וחוזרים) נפתח הספר המבוקש.
-
בעיה בחיפוש מתקדם מצ"ב צילומי מסך בספויילר
-
-
-
-
אם אפשר להוסיף בדיקת עדכונים רק פעם ביום או בשבוע.
חייב לציין, שזה אבחנה חשובה.
גם אותי עיצבן תמיד הקטע הזה שכל הפעלה לוקח זמן של בדיקת עדכונים ואינדקס.
ולא עליתי למה זה מעצבן אותי.
כעת אני קולט.
זה באמת לא אמור להיות כך.
היום מאד מקובל בדיקה פעם בשבוע.
מי שמאד רוצה לעדכן הרגע, יוכל להכנס להגדרות בכל עת וללחוץ על 'בדיקת עדכוני מערכת/ספריה/אינדקס'. -
@נתנאל_26 לא
שים לב לזה
הקלטת מסך 2026-08-03 235818.mp4 -
@י.-פל. @פלמנמוני יותר מאתיים פוסטים אם יש כפילויות מחילה מראש...
כמה דברים שראיתי:
א. קישורים לחיצים שולחים לספר הנכון לא בפרק הנכון
ב. הצגת מפרשים בצד אי אפשר לגלול היכן שהפס גלילה שם מרחיבים ומקצרים אז זה לא נותן לגלול רק לשנות גודל עמודת מפרשים
ג. במצב טקסט רציף כאשר לוחצים על קטע ונמצאים במצב מפרשים מתחת לא קורה כלום (לא נפתחים המפרשים)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות