בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
צבי-דורש-ציון כתב:
הורדתי את הגירסה החדשה באנדרואיד וזה בעצם תיקייה שמכילה את הAPK כשלצידו הספרים, האם ברגע שהתקנתי את האפליקציה זה החליף מיד ספרייה?
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?גם במחשב לא הבנתי אם זה קרה לבד או שצריך להכניס...
מדובר במעבר מ94 שהמסד השתנה.
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוצבי-דורש-ציון כתב:
צבי-דורש-ציון כתב:
הורדתי את הגירסה החדשה באנדרואיד וזה בעצם תיקייה שמכילה את הAPK כשלצידו הספרים, האם ברגע שהתקנתי את האפליקציה זה החליף מיד ספרייה?
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?גם במחשב לא הבנתי אם זה קרה לבד או שצריך להכניס...
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוכהמשך לזה
ממש דחוף!

מאחר שלא מצאתי איך להכניס את הספריה החדשה, מחקתי את האפליקציה ע"מ להתקין מחדש (אף שזה כרוך בטירחה מרובה כי אין אפשרות לגבות עדיין את כל ההגדרות וכו'), וכשהתקנתי מחדש, שומו שמים! אין אפשרות (במסך קטן עכ"פ) להגיע לבחירת הקובץ של הספריה...
הבו עצה!ותודה רבה ועצומה לכל הצדיקים שטורחים למען התוכנה החביבה, הגירסה החדשה (מה שכבר הספקתי לראות) באמת הייתה הרבה יותר טובה, יישר כח!!
עריכה: הצלחתי בקומבינה קטנה להכניס את הספריה. התקנתי את 94 וחילתי את הספריה החדשה, כמובן שהוא לא הצליח לקרוא, ואז עדכנתי את זה ל96
בקשר למחשב, ראיתי פשוט שהספריה נכנסה למיקום ברירת מחדל אז העברתי את המיקום לשם וזהו
רק אני לא מבין למה עדיין יש את ההודעה הזו בפתיחה

זה חשוב לי מאד לדעת אם זה באמת הDB המעודכן ורק תקלה בתוכנה או שהיא צודקת וצריך DB חדש
-
צבי-דורש-ציון כתב:
צבי-דורש-ציון כתב:
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוכהמשך לזה
ממש דחוף!

מאחר שלא מצאתי איך להכניס את הספריה החדשה, מחקתי את האפליקציה ע"מ להתקין מחדש (אף שזה כרוך בטירחה מרובה כי אין אפשרות לגבות עדיין את כל ההגדרות וכו'), וכשהתקנתי מחדש, שומו שמים! אין אפשרות (במסך קטן עכ"פ) להגיע לבחירת הקובץ של הספריה...
הבו עצה!ותודה רבה ועצומה לכל הצדיקים שטורחים למען התוכנה החביבה, הגירסה החדשה (מה שכבר הספקתי לראות) באמת הייתה הרבה יותר טובה, יישר כח!!
עריכה: הצלחתי בקומבינה קטנה להכניס את הספריה. התקנתי את 94 וחילתי את הספריה החדשה, כמובן שהוא לא הצליח לקרוא, ואז עדכנתי את זה ל96
בקשר למחשב, ראיתי פשוט שהספריה נכנסה למיקום ברירת מחדל אז העברתי את המיקום לשם וזהו
רק אני לא מבין למה עדיין יש את ההודעה הזו בפתיחה

זה חשוב לי מאד לדעת אם זה באמת הDB המעודכן ורק תקלה בתוכנה או שהיא צודקת וצריך DB חדש
לא הבנתי מה עשית.
האם התקנת את גרסה 94 המלאה?
וודאי שצריך להוריד מחדש את הDB החדש.
לעדכונים שוטפים בDB הגרסה החדשה תומכת, אבל מ94 נראה לי שלא.לגבי אפליקציה אין לי מושג.
אבל אם זה משתמש בDB, יש סיכוי שתוכל להעביר את הDB מהמחשב, תשאל את מי שיש לו. -
לא הבנתי מה עשית.
האם התקנת את גרסה 94 המלאה?
וודאי שצריך להוריד מחדש את הDB החדש.
לעדכונים שוטפים בDB הגרסה החדשה תומכת, אבל מ94 נראה לי שלא.לגבי אפליקציה אין לי מושג.
אבל אם זה משתמש בDB, יש סיכוי שתוכל להעביר את הDB מהמחשב, תשאל את מי שיש לו.@דאנציג התקנתי את 96 גירסה מלאה
לגבי האפליקציה אי אפשר להעביר מהמחשב, כי באפליקציה זה שומר את הקבצים במקום מוסתר, ובגלל שזה מסך קטן ואי אפשר לגלול למטה אי אפשר להגיע לכפתור שמחלץ את הקובץ של הספרייה -
@דאנציג התקנתי את 96 גירסה מלאה
לגבי האפליקציה אי אפשר להעביר מהמחשב, כי באפליקציה זה שומר את הקבצים במקום מוסתר, ובגלל שזה מסך קטן ואי אפשר לגלול למטה אי אפשר להגיע לכפתור שמחלץ את הקובץ של הספרייההתקנתי את 96 גירסה מלאה
ועדיין מופיע לך ההתראה להוריד את הDB המלא מחדש?
איזה גירסת ספרייה כתוב לך?

-
התקנתי את 96 גירסה מלאה
ועדיין מופיע לך ההתראה להוריד את הDB המלא מחדש?
איזה גירסת ספרייה כתוב לך?

@דאנציג לא ידוע. 7073 ספרים...
-
@דאנציג לא ידוע. 7073 ספרים...
@צבי-דורש-ציון
ב: הגדרות > מערכת
מה כתוב בגרסת ספרייה? -
@צבי-דורש-ציון
ב: הגדרות > מערכת
מה כתוב בגרסת ספרייה?@דאנציג מה שכתבתי

-
@דאנציג מה שכתבתי

@צבי-דורש-ציון
מהיכן הורדת את הקובץ המלא?
עריכה:
תוריד את זה:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.96%2B736/otzaria-0.9.96-windows-full.exe -
@צבי-דורש-ציון
מהיכן הורדת את הקובץ המלא?
עריכה:
תוריד את זה:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.96%2B736/otzaria-0.9.96-windows-full.exe -
@צבי-דורש-ציון
מוזר מאוד!!!תבדוק אם אין לך שני קבצי seforim.db (שאריות מגרסאות קודמות).
לכאורה אין טעם להוריד שוב.
אם הקובץ המלא עדיין קיים, תסיר ותמחק את כל הגרסאות הקודמות, ותתקין מחדש. -
@צבי-דורש-ציון
מוזר מאוד!!!תבדוק אם אין לך שני קבצי seforim.db (שאריות מגרסאות קודמות).
לכאורה אין טעם להוריד שוב.
אם הקובץ המלא עדיין קיים, תסיר ותמחק את כל הגרסאות הקודמות, ותתקין מחדש.@דאנציג ניסיתי גם להתקין שוב עם הקובץ התקנה וזה נשאר.
אולי אני ינסה למחוק ואז להתקין שוב, ננסה -
@דאנציג ניסיתי גם להתקין שוב עם הקובץ התקנה וזה נשאר.
אולי אני ינסה למחוק ואז להתקין שוב, ננסהאני ינסה למחוק ואז להתקין שוב, ננסה
למחוק, ולבדוק שאין שאריות של גרסאות קודמות, בדרך כלל זה מקור הבעיות.
-
אני ינסה למחוק ואז להתקין שוב, ננסה
למחוק, ולבדוק שאין שאריות של גרסאות קודמות, בדרך כלל זה מקור הבעיות.
@דאנציג מחקתי רק את מאגר הספרים (ליתר דיוק רק שיניתי את השם של התיקייה) והתקנתי שוב את הגירסה הזו (זה שם הקובץ otzaria-0.9.96-windows-full ) וזה בכלל לא יצר לי את המאגר, אני ינסה להוריד אולי שוב
-
@דאנציג מחקתי רק את מאגר הספרים (ליתר דיוק רק שיניתי את השם של התיקייה) והתקנתי שוב את הגירסה הזו (זה שם הקובץ otzaria-0.9.96-windows-full ) וזה בכלל לא יצר לי את המאגר, אני ינסה להוריד אולי שוב
@צבי-דורש-ציון
למחשב? זה לא יעזור אתה צריך למחוקאו לשנות את המיקום של המאגר למיקום שאותו הוא התקין יש באג שהוא מתקין במקום אחר את הספריה כדי לא להצטרך לבקש הראשות מנהל והתכונה המותקנת מקירה את המקום של הדאטה הקודם -
אל תמחק!
אבל אם אתה רוצה שיעבוד לך, לפי הנסיון שראיתי, תסיר את התוכנה - אבל לגמרי, עדיף עם REVO, ואם אין לך, אז דרך הגדרות ווינדוס, ואחר כך תמחק כל אזכור של 'אוצריא' או 'otzaria' במחשב, ותתקין מחדש עם הסרת גרסאות קודמות, וכו', ותתפלל...
בהצלחה
-
@י.-פל.
א. כנראה כבר חפרו לך עם זה אבל יש בעיה באינדוקס, כל פעם שהמחשב נכבה הוא מאנדקס לי חלק קטן מחדש [יכול להיות שזה רק הספרים של התוסף,אבל עדיין...].
ב. אני מחובר וזה עושה לי את זה:

ג. לגבי התיאורים, זה דובר ותוקן אבל אחד כמוך שלא מתחבר לשמות המעניינים של חד בדרא לתוספים שלו כנראה לא יתחבר גם לזה
. -
@י.-פל.
א. כנראה כבר חפרו לך עם זה אבל יש בעיה באינדוקס, כל פעם שהמחשב נכבה הוא מאנדקס לי חלק קטן מחדש [יכול להיות שזה רק הספרים של התוסף,אבל עדיין...].

ג. לגבי התיאורים, זה דובר ותוקן אבל אחד כמוך שלא מתחבר לשמות המעניינים של חד בדרא לתוספים שלו כנראה לא יתחבר גם לזה
.@eli8565 [כתב] א. כנראה כבר חפרו לך עם זה אבל יש בעיה באינדוקס, כל פעם שהמחשב נכבה הוא מאנדקס לי חלק קטן מחדש [יכול להיות שזה רק הספרים של התוסף,אבל עדיין...].
בדקת את
יאיר כתב:
לגבי הבעיה של האינדקס
יישר כח ל @נתנאל_26 שהשתלט לי על המחשב וגילה שחסר לי תיקיה ליד תיקיית אינדקס
(מי שמעניין תקייה בשם tantivy.lock)
כנראה זה היה הבעיה
@הלומד תבדוק אם יש לך את התיקיה הזאתלי היה את זה וזה היה הבעיה
-
@י.-פל.

. -
@eli8565 [כתב] א. כנראה כבר חפרו לך עם זה אבל יש בעיה באינדוקס, כל פעם שהמחשב נכבה הוא מאנדקס לי חלק קטן מחדש [יכול להיות שזה רק הספרים של התוסף,אבל עדיין...].
בדקת את
יאיר כתב:
לגבי הבעיה של האינדקס
יישר כח ל @נתנאל_26 שהשתלט לי על המחשב וגילה שחסר לי תיקיה ליד תיקיית אינדקס
(מי שמעניין תקייה בשם tantivy.lock)
כנראה זה היה הבעיה
@הלומד תבדוק אם יש לך את התיקיה הזאתלי היה את זה וזה היה הבעיה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות